Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Στα χαρακώματα 500 ακόμα αστυνομικοί "καρέκλας"

Στους δρόμους ρίχνει άλλους πεντακόσιους αστυνομικούς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αδειάζουν οι «καρέκλες» του υπουργείου και πεντακόσιοι ένστολοι που υπηρετούσαν σε γραφεία μετακινούνται στη ΓΑΔΑ για να ριχτούν στη μάχη κατά της εγκληματικότητας.

Πρόκειται για αστυνομικούς όλων των βαθμών οι οποίοι από την Τετάρτη εγκατέλειψαν τα γραφεία τους και μετακινήθηκαν σε μάχιμες υπηρεσίες, που δίνουν κάθε ώρα και στιγμή μάχη για την ασφάλεια του Ελληνα πολίτη.

Η απόφαση αυτή του υπουργού χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους πολίτες στις γειτονιές που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ προκάλεσε και την ικανοποίηση των μάχιμων αστυνομικών και αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που δίνουν καθημερινά μάχη στους δρόμους της Αττικής. Οπως είπε αστυνομικός με εμπειρία στα «χαρακώματα της μάχης»: «Επιτέλους, δεν θα τραβάμε μόνοι μας το “κάρο”. Επιτέλους, όλοι αυτοί που κάθονταν στις καρέκλες τώρα θα μπουν στα περιπολικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι αποφασισμένος, μαζί με τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., να καταπολεμήσει την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα, και παρά τις... «πιέσεις» που δέχτηκε, δεν έκανε πίσω και άδειασε τα γραφεία του υπουργείου.


Οι περίπου πεντακόσιοι αστυνομικοί που μετατέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα ενισχύσουν τις μάχιμες υπηρεσίες, Ασφάλεια, Αμεση Δράση, Ειδικές Δυνάμεις, προκειμένου η παρουσία οργάνων της τάξης να είναι εμφανής και έντονη σε όλο το λεκανοπέδιο και κυρίως στις περιοχές όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: