Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΕ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ
Είδατε οτι επιβεβαιώνονται αυτά που κάποιοι φωνάζαμε και γράφαμε στα blogs πριν λίγους μήνες , ότι δηλαδή η νέα μόδα για να καβατζωθούν ορισμένοι με μεταθέσεις που κανονικά είναι παράνομες , γίνεται πλέον μέσω των αποσπάσεων!
Ηδη έχουν λάβει αποσπάσεις για το σπίτι τους πολλοί βαθμοφόροι του ΛΣ με διάφορες δικαιολογίες ανάξιες λόγου, αρκετοί εκ των οποίων ανήκουν στις τελευταίες σειρές ΛΦ!
Η σεβαστή Διοίκηση προσπαθεί να μας πείσει ότι επειδή δεν θα τους δώσουν οδοιπορικά είναι και ΄΄αδικημένα τα παιδιά΄΄ ,γι αυτό, εμείς οι υπόλοιποι δεν πρέπει να μιλάμε!
Ήδη αρκετά νησιά, ενώ φαίνεται ότι έχουν καλύψει τις περισσότερες ανάγκες της οργανικής δύναμης τους , άρχισαν να έχουν προβλήματα αφού στην σύνθεση τους, φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα, που στην ουσία υπηρετούν αλλού!
Είναι δυνατόν να αποστέλλουν σήμα το οποίο να μιλά για εκδήλωση ενδιαφέροντος και να αφορά μόνο συναδέλφους ΛΦ της τελευταίας σειράς;
Ποιο Π.Δ και αηδίες, μας λένε διαρκώς;
Τί κάνουν οι συνδικαλιστές;

Μήπως πίεσαν οι Αττικής και Νήσων να γεμίσουν τον Σαρωνικό;
Γιατί δεν αντιδρούν στο ΄΄φωτογραφικό΄΄ σήμα ;
Ψάχνουν τους νέους ψηφοφόρους, με νέου τύπου ρουσφετάκια;
Mήπως θέλει κανείς να μας πείσει ότι αυτές οι αποσπάσεις θα είναι προσωρινές;

Όλοι ξέρουμε ότι θα γίνουν μεταθέσεις και παράλληλα έχουν δέσει τα χέρια των Λιμεναρχών των νησιών,
που θα ΄΄χαρίσουν΄΄ προσωπικό στον Σαρωνικό , γιατί, ως γνωστόν δεν χρειάζεται αντικατάσταση ο αποσπασμένος και όταν έρθει η ώρα της μετάθεσης θα έχει ήδη χαθεί το παιχνίδι!
Ο αυστηρός και δίκαιος Αρχηγός μας θα πρέπει να διορθώσει την αδικία και να στείλει νέο σήμα
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ,
το όποιο να εξαιρεί τους ΛΦ, που δεν έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια στα εν λόγω νησιά του Αιγαίου και να δίνει το δικαίωμα σε αυτούς, που έχουν ριζώσει στο Αιγαίο, να ζητήσουν την απόσπαση τους στον Σαρωνικό!
Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για 1-2 θέσεις αλλά για καμιά 30αριά!
Αν τότε δεν βρεθούν άτομα από τους παλαιότερους , να ξαναστείλουν σήμα που να συμπεριλαμβάνει τους νέους και να αναφέρει ξεκάθαρα τον αριθμό των θέσεων που θέλουν να καλύψουν!
Οχι να αδειάσουν πάλι τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα!!!
Τέλος να αναφέρω ότι η επιλογή των νησιών που θα ΄΄χαρίσουν΄΄ ΛΦ στον Σαρωνικό δεν είναι τυχαία και αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι σε πολλά από τα εν λόγω νησιά υπηρετούν νέοι ΛΦ,
που έχουν τα συμφέροντα τους ή της συζύγου τους, στον Σαρωνικό!
΄΄Συγχαρητήρια΄΄ στην ΠΟΕΠΛΣ που κλείνει για ακόμα μια φορά τα μάτια στα αίσχη και ιδιαίτερα στις τοπικές ενώσεις που συνεχίζουν να είναι απαθείς και αδιάφορες!!
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ...
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ,
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ....


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε αυτό δεν γίνεται ούτε στην Ουγκάντα κι οποιοδήποτε τριτοκοσμικό κράτος της Αφρικής!!! Καλά πάτε καλά κύριοι των μεταθέσεων; Βρήκατε πάλι παραθυράκια για να φέρετε τα κακομοιρα τα παιδάκια πίσω; Ευελπιστώ ότι αυτό θα το ανακόψει άμεσα η ΠΟΕΠΛΣ διαφορετικά θα θέλουν όλοι τους κράξιμο!!! Ντροπή και αίσχος αρχηγέ...
Μ αναγκασες αρχηγέ να σε γράφω με μικρό άλφα... Τα μεγάλα αλφα αξίζουν γι αυτούς που τα τιμάνε!!! Ασχολήσου με το ποιος καπνίζει και το ποιος φοράει κουστούμι... Όταν θα φύγεις θα δεις πόσοι θα σου ξαναπούν καλημέρα και πόσοι συνάδελφοι, όταν περνάς από δίπλα τους δεν θα σου δίνουν σημασία!!!
Αυτό φυσικά έχει συμβεί σε αρκετούς προκατόχους σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα είσαι βύσμα ότι κυβέρνηση να 'ναι πάνω θα τον βρεις τον δρόμο σου. Οι υπόλοιποι μετράτε μόρια και κάντε τα παράσημα.

Ανώνυμος είπε...

Μικρές αγγελιές: Yπερκομματικα βίσματα ζητούν μετάθεση για τον τόπο επιλογής τους εδώ και τώρα... δεκτή και χωρίς οδοιπορικά και αφού προηγηθεί απόσπαση!!!
Τα ιδια χάλια δεν είναι και οι περισσότεροι στην διοίκηση;
Οι Διοίκηση και η ΠΟΕΠΛΣ μας εμπαίζουν χωρίς ενδοιασμούς!!!

Ανώνυμος είπε...

μόρια? μουαχαχαχα
ελληνική ακτοφυλακή? μουαχαχαχα
ΛΣ και αξιοκρατία? μουαχαχαχα
ΠΟΕΠΛΣ? μουαχαχαχα
καλά το σήμα είναι όλα τα λεφτά!!!
γιατί δεν λέτε κατευθείαν ο τάδε και η τάδε πάνε εκεί να κάνουμε και οικονομία εν μέσω κρίσης! αυτά βλέπει και ο Παπακωνσταντίνου και μας κόβει λεφτά! μουαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η φωτογραφία τους έλειπε!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφεται να γνωρίζεται πρώτα το θέμα καλά , οι τελευταία σειρά Λ/Φ κύριοι βολεμένοι μόνιμοι κάτοικοι λιμεναρχείων αττικής και το πολύ πολύ περιχώρων, μην ταλαιπωρήστε και με μεταθέσεις αφού έχετε τα κορόιδα με την πενταετία στην πλάτη. ΝΤΡΟΠΗ σας οι ΜΕ έχουν στερηθεί ακόμα και βασικά συνταγματικά τους δικαιώματα με το ΠΔ όπως για παράδειγμα η συνυπηρέτηση. Για αυτά όμως δεν μιλεί κανείς δεν συμφέρει , για της οικογένειες που διαλύθηκαν και θα διαλυθούν δεν σας νοιάζει. ΤΕΛΟΣ βρείτε αυτούς που κρύβεται εσείς οι ίδιοι στα πιο απίθανα σημεία και στείλτε τους να υπηρετήσουν στα νησιά που ούτε για διακοπές δεν έχουν πάει και μετά μιλήστε .ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ????????????????ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Α/Ξ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΑΧΑΡΗ!!!!!! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ Σ.Π.Κ. ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ Α/Ξ ΑΦΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΑΙ????ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Α/Ξ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποσπάσεις προσωπικού

Για μία ακόμη φορά η Διοίκηση με αποσπασματικό τρόπο προσπαθεί να καλύψει κενά της οργανικής δύναμης.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να απευθύνονται στην καλή διάθεση του προσωπικού και επιλεκτικά σε συναδέλφους, οι οποίοι στην αγωνία τους να υπηρετήσουν όσο πιο κοντά στον τόπο επιλογής τους, λόγω σοβαρών οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων, να αναγκάζονται να αποσπώνται χωρίς οδοιπορικά έξοδα.

ΖΗΤΑΜΕ

1. Την άμεση απόσυρση της σχετικής διαταγής.

2. Την ολοκληρωμένη πρόταση της Διοίκησης για το σύνολο κάλυψης των άμεσων αναγκών.

3. Τις αποσπάσεις για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων με οδοιπορικά έξοδα, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, μέχρι την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Μεταθέσεων έτους 2011.

4. Τις άμεσες ενέργειες για την υλοποίηση των προσλήψεων που έχουν εξαγγελθεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο Λ/Φ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ?????? ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΥΓΟΝΤΑΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λ/Φ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΜΕ' ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΤΕ.ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕ' ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΟΡΤΑ ΜΠΗΚΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 8 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ. ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ, Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΟΘΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ , ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

admin είπε...

ΠΡΟΣ Σάββατο, Απρίλιος 09, 2011 3:29:00 πμ

Αγαπητέ συνάδελφε επέτρεψέ μου κάποια σχόλια ... και επειδή ο γραπτός λόγος είναι άψυχος και ξύλινος και σχεδόν πάντα παρεξηγείται να σου διευκρινήσω ότι αυτά που θα σου γράψω θα στα γράψω από αγάπη προς το ''συνάδελφο'' και όχι για λόγους αντιπαράθεσης

Ο Λ/Φ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
όπως είπες είσαι της σειράς ΜΕ .... γιά πές μου σε παρακαλώ [και αν θες σε προκαλώ] σε πόσες ''μάχες'' έλαβες μέρος και αναλαμβάνεις την ευθύνη των λόγων σου και σηκώνεις το βάρος της λέξης ''μάχιμος'' όπως αυτοαποκαλέίσαι και αποκαλείς και ΟΛΗ τη σειρά σου ... ακόμα δεν κλεισατε χρόνο ?

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ.

Η συνηπηρέτηση που επικαλείσαι είναι ΑΣΧΕΤΗ με το ότι ο παντρεμένος με παιδιά παραπάνω στον οποίο απευθύνεσαι υπηρετεί 12 χρόνια εκτός τόπου επιλογής ... τί σχέση έχει ο τόπος επιλογής που επικαλείται αυτός με την συνυπηρέτηση που αναφέρεσαι εσύ ????

ΤΟΥΣ ΜΕ' ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ...

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ... ΠΡΟΣΟΝΤΑ
προσόντα για πιό πράγμα ???? προσόντα να είσαι λιμενικός ??? τα προσόντα αυτά είναι ρευστά και το έχει αποδείξει το γεγονός ότι σε κάθε προκύρηξη είναι διαφορετικά .... από τη στιγμή που δεν έχει κατασταλλάξει ο ίδιος ο νομοθέτης ποιά είναι τα προσόντα πώς ισχυρίζεσαι ότι τα έχεις ?

για ποιά προσόντα μιλάς ??? πτυχία σε ανθοκομία βιβλιοθηκονομία βρεφονηπιακά γυμναστική ακαδημία κτλ κτλ ?
και εγώ έχω κάμποσα πτυχία στα μηχανολογικά .... τι σημαίνει αυτό ??? ότι έχω προσόντα να είμαι λιμενικός ???
προσόντα συνάδελφε είναι αυτά τα οποία αν δεν τα έχεις είσαι ακατάλληλος για λιμενικός .... τελεία και παύλα .... σε αυτή την άποψη έχουν κατασταλλάξει εκατοντάδες ad hoc επιστημονικές επιτροπές και ομάδες εργασίας ανα τον κόσμο ... αν εσύ πιστεύεις ότι θα ξανανακαλύψεις τον τροχό λυπάμαι αλλά θα μείνεις μόνος

admin είπε...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
για ποιά εκπαίδευση μιλάς ? σε τί ακριβώς εκπαιδεύτηκες ? μερικές χιλλιάδες λιμενικών φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι δεν υπάρχει εκπαίδευση ... εσύ που εκπαιδεύτηκες ????

στην τελευταία συγκέντρωση κάποιας ΕΠΛΣ μιά σειρά σου έλεγε με υπερηφάνεια ότι έχει εκπαιδευτεί πλήρως ως αστυνομικός και κατέκρινε τα πάρεργα .... και όπως ισχυρίστηκε ότι η σειρά του ... δηλαδή η ΜΕ εκπαιδεύτηκε για ......άκουσον άκουσον ..... οκτώ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ώρες στα όπλα και στην αυτοάμυνα αυτοπροστασία
για αυτή την εκπαίδευση μιλάς ????

να θεωρήσουμε ότι δεν αντιπροσώπευε το σύνολο της σειράς ΜΕ ???? ΟΚ

να σου πώ τότε ότι στο λιμεναρχείο που υπηρετώ έχουμε όχι έναν όχι δύο αλλά ΔΕΚΑ συναδέλφους της ΜΕ σειράς οπότε επέτρεψέ μου να ξέρω από πρώτο χέρι αν και πόσο είναι εκπαιδευμένοι

ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕ' ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
στο λέω υπεύθυνα και επώνυμα ότι όταν είμαι ΑΦ προτιμώ να μην έχω κανένα ΜΕ και να τα κάνω ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΤΕ.
έχεις πολά χρόνια ακόμα για να καταλάβεις τι εστί μεταθέσεις στο ΛΣ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΟΡΤΑ ΜΠΗΚΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
μιλάς σε κάποιον που από ότι λέει έχει 12 χρόνια .... μπήκε με ΑΛΛΟ σύστημα από το δικό σου συνάδελφε

admin είπε...

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΕ
εδώ θέλεις απάντηση ???

ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ.
και ποιός σου είπε ότι όποιος έχει 2 παιδιά έχει αμετάθετο ??? ... το διάβασες συνάδελφε το ΠΔ ??? ή μηπως από τα πολλά προσόντα έχεις ξεχάσει να διαβάζεις απλά Ελληνικά


Όλα τα παραπάνω με πραγματική αγάπη από ένα συνάδελφο που παλεύει για τους συναδέλφους .... ακόμα και για την ΜΕ ... από έναν που έχει το 40% της υπηρεσίας του σε υπηρεσία Α κατηγορίας ως παντρεμένος με παδί ... και μάλιστα σε μια από τις 4 πιο δύσκολες της Ελλάδας ... από ένα που όταν βγήκε και μίλησε επώνυμα εσύ δεν ήσουν καν στο σώμα και ίσως ... λέω ίσως να μην ήξερες και τι είναι το ΛΣ ... από έναν που πάλεψε και παλεύει για τα συνταγματικά δικαιώματα εδώ και 10 χρόνια

Γιάπρος Σπύρος

υ.γ.1 αν θές τη συμβουλή μου .... μάχιμος θα είσαι όταν θα το πούν οι 2 κεατζήδες της κέρκυρας [όποιος κατάλαβε κατάλαβε] τα άλλα για μένα είναι ακόμα μή αποδεδειγμένα

υ.γ.2 αφού επικαλείσαι συνταγματικά δικαιώματα και προσόντα και ... εκπαίδευση σου βάζω ένα ερώτημα
Το Σύνταγμα στο αρθρο 1 παρ 3 ορίζει
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρα η εξουσιες που έχεις ως λιμενικός ασκούνται ΜΟΝΟ όπως ορίζει το Σύνταγμα

στο άρθρο 2 παρ 1 ορίζει
Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

στο άρθρο άρθρο 4 παρ 1 και 2 ορίζει
# Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
# Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις

στο άρθρο 5 παρ 3 και 4 ορίζει
Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.

Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

όταν λοιπόν δεν διενεργείται προανάκριση βάσει ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ερευνάς άτομα θέτωντας περιορισμό στην ελευθερία κίνησής του ?

όταν έχεις απάντηση θα θεωρήσω ότι ξέρεις κάποια βασικά πράγματα και θα ξανασυνεχίσω να ανταλλάσω απόψεις μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΗΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΤΡΙΟΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦ ΛΙΚΙ ΑΣΤΟ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΧΙΜΕ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΑΜΕ;ΞΕΡΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(ΠΟΡΟΣ-ΑΙΓΙΝΑ),ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ;ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ DE FACTO ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΗΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

αγαπητέ συνάδελφε τί σχέση έχουν αυτά με όσα σου έγραψα ???

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
το επιχείρημά σου με αποστόμωσε

ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΤΡΙΟΜΕΝΟΣ.

λυπάμαι δεν έχω διάθεση να σε προσβάλω δεν είναι προσωπικά για εσένα αλλά είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεκτό ότι αυτός που θα πηδήξει στη φωτιά χωρίς να νοιάζεται είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ομάδα και .... ΒΛΑΚΑΣ ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ δεν απευθύνεται σε εσένα προσωπικά ... εδώ ταιριάζει το ''εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις''

όλοι μας περάσαμε από το στάδιό να νομίζουμε ότι ξέρουμε .... και επειδή βρέθηκαν κάποιοι παλαιότεροι και μας επανέφεραν στην πραγματικότητα [καλή τους ώρα όπου και αν βρίσκονται] έτσι πρέπει και εμείς να σε επαναφέρουμε στην ωμή πραγματικότητα

και αν δεν σε νοιάζει για τον εαυτό σου, πρέπει να νοιάζεσαι τουλάχιστον για την ομάδα ή για το ζευγάρι σου

ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ
τι να μάθω ??? ... σου απάντησα ήδη ... υπηρετώ με 10 άτομα της ΜΕ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
8 ώρες οπλοτεχνική αυτοάμυνα αυτοπροστ

Ανώνυμος είπε...

ασία ???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦ ΛΙΚΙ ΑΣΤΟ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ.
όχι δεν σε πιάνω συνάδελφε ... τι εννοείς γαλαζοαίματος ??? ... κελευστής από Λ/Φ είμαι ... και κάνω Α/Φ σε λιμεναρχείο από 6 μηνών Λ/Φ ... πολυπροσοντούχε και πολυεκπαιδευμένε

ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
το επιχείρημά σου με αποστόμωσε

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ.
ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω .... προτιμώ να κάνω Α/Φ μόνος μου παρά με κάποιον από εσάς ... τουλάχιστον προς το παρόν

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.
εγω προσωπικά συνάδελφε δεν εχω κάνει ίμια .... αλλά δεν επικαλέστηκα ΠΟΤΕ 'ομως ότι είμαι εκπαιδευμένος και μάχιμος ... σε αντίθεση με εσένα !!!

ίσως ... λέω ίσως να εχω κάνει όμως αλβανία το 1995 λαθρομεταναστευση ... τοτε που δεν υπηρχαν οι συνοριακοι και τις επιχειρησεις τις εκαναν οι ειδικες δυναμεις του στρατου .... δεν επικαλέστηκα ΠΟΤΕ όμως ότι είμαι εκπαιδευμένος και μάχιμος ... σε αντίθεση με εσένα !!!

ισως ... λέω ίσως να εχω το Α ή το Β πτυχίο ή δίπλωμα ή σεμινάριο ή ή ή ή ... δεν επικαλέστηκα ΠΟΤΕ όμως ότι είμαι εκπαιδευμένος και μάχιμος ... σε αντίθεση με εσένα !!!


ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ.
ξαναδιάβασε το ΠΔ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ
κρινοντας από την ορθογραφία σου επέτρεψέ μου να αμφιβάλω αλλά το παραβλέπω προς το παρόν και περιμένω να μου πείς το νόμο που σου ζήτησα ... σαν εκπαιδευμένος προσοντούχος μαχιμος και μάλιστα με αντικείμενο την νομική θα έπρεπε να τον είχες βρεί ΗΔΗ και να μου τον έτριβες κατάμουτρα


περιμένω

Γιάπρος Σπύρος