Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Δεν είναι υποκριτικό το όλο σκηνικό???

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι διαφωνούμε κάθετα με  την απερίσκεπτη ενέργεια των βατραχανθρώπων μας ,να προβούν στην εκφώνηση σκληρών συνθημάτων στην διάρκεια της παρέλασης.Στην διάρκεια της εκπαίδευσης τους μπορούν να φωνάζουν ότι θέλουν και όσο δυνατά θέλουν,όπως συμβαίνει και σε όλες τις ειδικές δυνάμεις παγκοσμίως..

Μπορεί τα μέλη του αγήματος να επέλεξαν αυτόν τον τρόπο εξόδου απο το Λ.Σ. διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο στις αλλαγές που έρχονται στο Σώμα και στην μονάδα τους.
Δεν ξέρουμε ποια μπορεί να ήταν τα κίνητρα τους.
Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την ενέργεια τους αυτή.
Αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας τους όμως ήταν απερίσκεπτος και επιζήμιος για όλους μας.
Όπως έχουμε ήδη πεί τέτοιου είδους ενέργειες μόνο προβλήματα δημιουργούν σε  ατομικό, υπηρεσιακό,πολιτικό και εθνικό επίπεδο.Όλοι το ξέρουν αυτό.
Δεν διαφωνεί κανείς.

Αναλογιστείτε όμως, ακόμα και αν όντως έχουν εκφωνήσει τα συνθήματα αυτά στην παρέλαση,πόσοι είναι εκείνοι που θα έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικά για πολύ σοβαρότερες πράξεις που έχουν κατά καιρούς διαπράξει σε βάρος του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας....

Κι όμως όλοι αυτοί έμειναν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ !!!

Κι ερχόμαστε στην εκφώνηση συνθημάτων στην διάρκεια της παρέλασης και στην συντονισμένη απαίτηση των ΜΜΕ της παραδειγματικής τιμωρίας τους,την κατάργηση της μονάδας ΜΥΑ/Λ.Σ.  και το σταμάτημα εκπαίδευσης ειδικών συνάμεων στον Ελληνικό Στρατό..
Δεν αντιλέγουμε ...να τιμωρηθεί το άγημα αλλά μετά από την ΕΔΕ και όχι με τηλεοπτικά και πολιτικά κριτήρια...Αλλά όχι και με αποστρατεία που ζητάνε τα ΜΜΕ!!!
Γιατί δεν ζητάνε τα ΜΜΕ με το ίδιο σθένος  ,να τιμωρηθούν με αυστηρότητα όσοι πολιτικοί και επιχειρηματίες έχουν βλάψει εθνικά και οικονομικά την Ελλάδα?
Δεν σας φαίνεται κάπως υποκριτικό το όλο σκηνικό? 

Υ.Γ.
Επιφυλασσόμαστε για τα συνθήματα που εκφωνήθηκαν στην παρέλαση μέχρι να αποδειχθεί 100% η γνησιότητα του βίντεο.
Σας θυμίζουμε τι είχε γίνει με το δήθεν σκίσιμο του ιερού Κορανιού από αστυνομικό και είχε καεί όλη η Αθήνα και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το Κοράνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: