Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Χρόνια μας πολλά...Ελπίζοντας κάποια στιγμή να γίνουν και καλά για εμάς και τις οικογένειες μας...

Αναδημοσίευση email στο πειρατικό

Πήρα το θάρρος να γράψω ορμώμενος από τα όσα συμβαίνουν γύρω μου, τον τελευταίο καιρό και απλώς τα παρακολουθώ, μη μπορώντας να αντιδράσω ή δεν μου δίνεται αυτή η δυνατότητα .
Υπηρετώ στις τάξις του ΛΣ από το 1988 σε διαφορές υπηρεσίες, είτε αρεσκείας μου είτε όχι.
Δε θα ήθελα να μακρηγορήσω, γιατί, αν το κάνω θα χαθεί η ουσία του συγκεκριμένου θέματος, που θέλω να θίξω και δεν είναι άλλο από την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και για να υπάρχει πρέπει πρώτα να είμαστε εμείς καλά.
Να αναφέρω, πως πήγα την προηγούμενη να πάρω συνταγολογημενα
φάρμακα από παιδίατρο στο φαρμακείο και με αντιμετώπισαν σαν τον τελευταίο πολίτη αυτής της χωράς της πατέντας .
Ποιος ένστολος, που υπηρετεί την πατρίδα, με αυταπάρνηση, βάζοντας τις περισσότερες φορές δεύτερη την οικογένεια για την υπηρεσία .
Δεν υπάρχει τίποτα το απόλυτο κενό .
Έτσι μας έχουν καταντήσει, εκτελεστικά άβουλα ΑΝΑΛΏΣΙΜΑ ένστολα όντα.
Εάν έχεις μετρητά, τα πληρώνεις και στην συνεχεία ακολουθείται η γνωστή γραφειοκρατία, για να πάρεις, μέρος αυτών, μετά από ένα έτος και αν.
Στο δια ταύτα είμαστε εμείς, που πρέπει να εκτελούμε άνευ αντιλογίας να τα πληρώνουμε όλα από τον οικονομικό μας κουμπαρά , στολές ,εξοπλισμό ,οδοιπορικά ,γραφική ύλη, μετεκπαίδευσης, κτλ και οι προύχοντες απλά να απαιτούν το τέλειο αποτέλεσμα .
Και κάποιοι άλλοι απλά να κοιτούν από ψηλά, νομίζοντας ότι είναι εκεί ανεξάρτητου πολίτικου η φυσικού ηγήτορα , γιατί, στα μάτια του απλού ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ δεν είναι πουθενά και αν θα ήθελε να ήταν πρέπει να ξεκαβαλησει από το άτι της εξουσίας και να κοιτάξει το ΕΝΔΟΞΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 90 ΕΤΩΝ.
Βιώνουμε καθημερινά την κατασπατάληση του κράτους από διάφορα λαμογια και νιώθουμε σαν τους φτωχούς συγγενείς, που απαιτούμε το αυτονόητο,
ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ από τις κρατήσεις, που μας κάνουν .
Εάν είχαμε ασφαλιστή σε φερέγγυα ιδιωτική ασφάλεια, θα μας έκαναν και αέρα με τόσα, που πληρώνουμε τώρα και ήμαστε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
ελπίζοντας ότι θα ακουμπήσω κανένα από ψηλά,
γιατί ο λιμενικός το βιώνει καθημερινά και το ξέρει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: