Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΛΣ ΣΗΜΕΡΑ

Email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Τουρκικα F 16 εναντιον ελικοπτερου του Λιμενικου Σωματος. Πολεμικη ατμοσφαιρα πανω απο την Σαμο που βρεθηκε περικυκλωμενη απο μαχητικα αεροσκαφη

Ψυχραιμοι εμεις, ψυχραιμοτεροι οι Τουρκοι που εκτελουν μεθοδικα το προγραμμα τους. Σημερα στις 06.57 Τουρκικα μαχητικα απογειωθηκαν απο το Νταλαμαν και εφτασαν στην Σαμο στις 07.08. Ενα λεπτο νωριτερα Ελληνικα μαχητικα απογειωθηκαν απο την Λήμνο και στις 07.24 η Σαμος ηταν περικυκλωμενη απο Ελληνικα και Τουρκικα αεροσκαφη που "ανεβοκατεβαιναν" το νησι.


Λιγο αργοτερα καταφθανει και ελικοπτερο του Λιμενικου Σωματος που ειχε απογειωθει απο την ΚΩ στις 06.13. Το ελικοπτερο παιρνει σημα και εντοπιζει 59 λαθρομεταναστες Ανατολικα των Φουρνων. Μετα την επιχειρηση κατευθυνεται προς το Φαρμακονησι.


Στις 08.02 τα Τουρκικα αεροσκαφη φτανουν στο ενα μιλι απο το Ελικοπτερο (που εχει δεχτει 11 κλησεις στον ασυρματο). Τα τουρκικα πετουν στα 1000 ποδια. Το ελικοπτερο βρισκεται μολις στα 200 ποδια υψος. Το θερμομετρο χτυπαει κοκκινο. Πισω απο τα Τουρκικα μαχητικα σε αποσταση 1 ναυτικου μιλιου και σε υψος 5000 ποδιων προκειμενου να "ανοιξει" ο φακελος των οπλων οι Ελληνες μαχητες περιμενουν κυριολεκτικα με το δακτυλο στην "σκανδαλη". Σε ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ εχει σημανει συναγερμος.


Οι Τουρκοι, σιγουροι οτι το μηνυμα εχει ληφθει απο την Ελληνικη πλευρα. Στρεφουν προς την Τουρκια. Λιγα λεπτα αργοτερα σηκωθηκε νεος Τουρκικος σχηματισμος. Εν τω μεταξυ στην Ελλαδα η πολεμικη ατμοσφαιρα ειχε παει περιπατο και επανηλθε η ψυχραιμια......

Δεν υπάρχουν σχόλια: