Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αποτελέσματα Διαβούλευσης

Αγαπητοί εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας,

Τo Σάββατο 30 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή μας επικοινωνία. Τους δύο αυτούς μήνες έλαβα σχεδόν 1.000 μηνύματα από άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά. Η συμμετοχή σας, οι προβληματισμοί, οι ιδέες κι οι προτάσεις σας γέμισαν εμένα και τους συνεργάτες μου με μεγάλη ικανοποίηση, αλλά ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Στο τέλος του 2009 παρουσιάσαμε τη νέα αντεγκληματική μας πολιτική για την περίοδο 2010-2014, ενσωματώνοντας πολλές από τις προτάσεις σας για τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Πολλές άλλες έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες υπηρεσίες και εξετάζονται από το υπουργικό και υπηρεσιακό επιτελείο. Στο ίδιο πλαίσιο, ετοιμάζονται ολοκληρωμένες πολιτικές για το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος μας είναι να αναρτήσουμε σε αυτήν εδώ τη σελίδα αναλυτική αναφορά της επικοινωνίας μας, με χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν τη γεωγραφική και ηλικιακή συμμετοχή του ένστολου προσωπικού, όπως και τη συμμετοχή σε σχέση με το βαθμό στο Σώμα. Παράλληλα, θα δίνονται συνολικές απαντήσεις στα περισσότερα από τα ζητήματα που μας θέσατε.

Ο διάλογος και η επαφή μας δεν σταματούν με το τέλος της συγκεκριμένης διαδικασίας. Με τις δυνατότητες που μας δίνουν τα νέα μέσα, δεσμεύομαι για συνεχή, διαδραστική και ουσιαστική επικοινωνία.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010: Αποτελέσματα

Λιμενικό Σώμα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

an ixes ligi aksioprepia alla tha eprepe na mas peis.......

Αποτελέσματα Διαβούλευσης kai mamakies........

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια , είδα τα αποτελέσματα της διαβούλευσης και διαπιστώνω οτι μάλον μόνο εγώ λίγοι ακόμα υπέβαλάν προτάσεις!!!
Δεν είναι τυχαίο οτι οι μισές προτάσεις που βρίσκονται αναρτημένες είναι δικές μου και ειναι ακριβώς όπως τις διατύπωσα!!!
Είχα την πεποιήθηση πως θα απαξιώσουν οι συνάδελφοι αυτή την δυνατότητα επικοινωνίας με τον Υπουργό. Πλέον είμαι βέβαιος διότι δεν νομίζω να είχαν υποβάλλει τόσοι πολλοί συνάδελφοι προτάσεις και να επέλεγε ο Υπουργός να αναρτήσει μόνο τις δικές μου και ελαχίστων ακόμα.
Σιγουρα τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και θα λέγαμε ολοι , λίγο πολύ τα ίδια αλλά μάλον τελικά έγινα ΄΄γραφικός΄΄ και στο διαδικτυο , όπως και στην Υπηρεσία μου που φωνάζω μόνος μου και οι άλλοι κάνουν τουμπεκί (και ας γκρινιάζουν όλη την ώρα για προβλήματα πίσω απτις πλάτες των προισταμένων)!!! Ελπίζω να δούμε στην πράξη τις απαντήσεις , στα θεσμικά θέματα κυρίως!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αξιοπρεπές θα ήταν να βγούν ο Χρυσοχοϊδης και η Κατσέλη και να παραδεχτούν ότι στο θέμα του Λιμενικού και του Υπουργείου κάναν τραγικό λάθος.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι πολιτικοί...
Θα κάνουν ολοκληρωτική υποχώρηση σε όλα στο τέλος αλλά θα το κάνουν με πλάγιο τρόπο...
Κι ο Χρυσοχοϊδης και η Κατσέλη...
Όταν τα κάναν όλα πρόχειρα και στο πόδι τι περιμένετε???
Το πρόβλημα τους είναι ότι το θέμα έφτασε στον Πάγκαλο και στον Παπανδρέου και άντε τώρα να πουν ότι κάναν λάθος και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Θα ρίξουν το φταίξιμο ο ένας στον άλλον για να γλυτώσουν την καρέκλα τους στον επερχόμενο ανασχηματισμό.
Και μάλλον την μάχη θα την χάσει η Κατσέλη γιατί αν αντιλαμβανόμαστε καλά τα γεγονότα ο Χρυσοχοϊδης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος οπότε πρέπει να βγεί αλώβητος απο αυτή την κομματική διαμάχη.
Ο χρόνος θα δείξει...

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι λιμενικοί !
Σε αυτή την χώρα όλοι πληρώνουμε για τα λάθη μας εκτός από τους πολιτικούς γιατί γνωρίζουν την μαγική έκφραση mea cuplpa !!!

Οι πολιτικοί δεν κάνουν ποτέ λάθη...
Αλλά ακόμα και αν κάνουν θα βγουν δημοσίως και θα μας πουν το ανεπανάληπτο mea culpa και ως δια μαγείας θα ξεχαστούν όλα.
Ξ.Πολιτάκης

Exantas είπε...

Αναφορικά με τη χαμηλή ποσόστωση των λιμενικών, όπως προκύπτει, από την συμμετοχή τους στην διαβούλευση & επειδή είναι γνωστό τοις πάσι ότι το Λ.Σ ανέκαθεν διέθετε μια ισχυρή συνδικαλιστική οντότητα, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, έχουμε το εξης σχόλιο.
Είτε οι λιμενικοί δεν πίστεψαν τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα", είτε κάποιο πρόβλημα είχε η αποστολή της φόρμας, όπως φάνηκε & στην περίπτωση μας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι σκιάστηκαν από κάτι ή αδιαφόρησαν για το μέλλον τους. Εάν συνέβη το δεύτερο, αφήνουμε στην κρίση σας το σχόλιο!!
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς