Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μεθεόρτια !!!


Είπαμε είναι εργατοπατέρες και έχουν τριάντα μέρες άδεια τον μήνα.
Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν για το καλό όλων μας.

Τις ημέρες όμως του Πάσχα ;

Που ήταν ; γιατί έκαναν χρήση συνδικαλιστικής άδειας ..;
γιατί δεν ήταν δίπλα στον συνάδελφο ;

Άλλος στο χωριό του ετοίμαζε τον οβελία , άλλος πήρε την οικογένεια του και πήγε σε νησάκι, άλλος έκανε τσουρέκια και όπως μαθαίνω δεν φούσκωναν.

Κάποιοι εμφανίστηκαν όπως με πληροφόρησαν για το Χριστός Ανέστη κάποιοι άλλοι όμως ούτε τηλέφωνο .. (που είναι οι παλιές καλές εποχές με τα τραπεζώματα...)

Και όλοι οι υπόλοιποι "μαλώναμε" για το ποιος θα πρωτοπάρει άδεια , ποιος θα κάνει βάρδια το Μ.Σάββατο και ποιος θα παρευρεθεί στο Πασχαλινό Τραπέζι παρέα με τον Α/Φ, την εξωτερική υπηρεσία και τον σηματωρό.

Υ.Γ. Για δικαιολογία θα δεχτώ μόνο ότι κάνατε την απομαγνητοφώνηση του 11ου συνεδρίου


2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Μάλλον φοβήθηκαν μην τους κρατήσουν για βάρδυα Πασχαλιάτικα και χαλάσουν το τριήμερο τους.Ας ήτανε περίοδος εκλογών να δείτε τι παρελάσεις θα γινόταν από τους συνδικαλιστές μας...Αλλά γιατί να τρέξουν κιόλας...Όταν υπάρχουν χαϊβάνια (να με συγχωρήσετε για τον χαρακτηρισμό συνάδελφοι)που ψηφίζουν συνδικαλιστές χωρίς να τους έχουν δεί ποτέ γιατί έτσι τους υπόδειξαν κάποιοι...
Όσο για την απομαγνητοφώνηση ας είμαστε επιεικείς ρε παιδιά...Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε...Τι ανυπόμονοι που είστε!!!

Ανώνυμος είπε...

poepls ine afti , pios na piraksi to proedrio tis??????
aloste xeroyn megalis ektimisis apo politiki kai stratiotiki igesia gia evnoitoys vevea logoys .ine afto poy lene min me pirazis na mi se pirazo..........kai to ena xeri nibi to allo ke ta 2 to prosopo.....