Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Υπάρχουν και εξαιρέσεις

Τις τευταίες ημέρες πολλά έχουμε γράψει για τους Αξιωματικούς μας αλλά και για τους συνάδελφους συνδικαλιστές.

Εννοείτε ότι δεν απευθυνόμαστε στους αξιωματικούς που μοχθούν και είναι στο τρέξιμο από το πρωΐ μέχρι το βράδυ.Που υπηρετούν σε "μάχιμες" υπηρεσίες σε Λιμεναρχεία αλλά και σε πολλές υπηρεσίες εντός υπουργείου.

Απευθυνόμαστε στους καρεκλοκένταυρους Αξιωματικούς που για αυτούς το Λιμενικό Σώμα είναι η γραφειάρα τους , η στολάρα τους και η νέα μόδα που ζήλεψαν, τα μεγάλα πούρα.

Όσο για τους συνάδελφους συνδικαλιστές πολλοί έχουν εξαφανιστεί και έχουν απομακρυνθεί από τον συνάδελφο, εχουν βολευτεί σε υπηρεσίες ψυγεία να μην έχουν και πολλά πάρε δώσε με πολίτες και προσπαθούν να μας πείσουν για τις νίκες, απόρροια των αγώνων τους.

Ξεχωρίζουν κάποιες ενώσεις με τις παρεμβάσεις και τις θέσεις τους, ξεχωρίζουν οι συνάδελφοι συνδικαλιστές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, που βρίσκονται καθημερινά στη δουλειά και δίπλα στον συνάδελφο και λειτουργούν ως ανεμοθώρακας για τις γκάφες των "αγωνιστών".




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

orea anartisi ke en meri simfono mazi soy ...
an ke den katalabeno kala to simio poy les oti kapies enosis ksexorizoyn ti enois akribos ? kai poy les oti ksexorizoyn kai kapoioi sindikalistes ton enoseon poy litoyrgoyn san aspida ....pali den katalabeno kala poioys les ??
isos na exo xasi episodia ke na mi katalabeno h na min exi pesi stin antilipsi moy .....
pantos an iparxoyn tetoioi sindikalistes mpravo toys poy βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, που βρίσκονται καθημερινά στη δουλειά και δίπλα στον συνάδελφο και λειτουργούν ως ανεμοθώρακας για τις γκάφες των "αγωνιστών kai Που υπηρετούν σε "μάχιμες" υπηρεσίες σε Λιμεναρχεία αλλά και σε πολλές υπηρεσίες εντός υπουργείου
kalo ine aftoys na toys kseroyme kai oi alloi.......

στ@βεντο είπε...

Η Ενωση της Λέσβου λ.χ. με τις συνεχείς της παρεμβάσεις. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιες άλλες που πραγματικά παράγουν έργο.
Γιατί οι περισσότερες πιστεύω έχουν χαθεί. Όχι από μόνες τους βέβαια αλλά με την στάση των συνδικαλιστών.
Όσο για τον "ανεμοθώρακα" είναι οι συνάδελφοι συνδικαλιστές που ανήκουν στις τοπικές ενώσεις , εργάζονται καθημερινά, βρίσκονται δίπλα στον συνάδελφο, ακούν τα προβλήματα του και την "ακούν" για τις γκάφες των άλλων συνδικαλιστών.

Όσο για τους Αξιωματικούς που μοχθούν και είναι στο τρέξιμο από το πρωΐ μέχρι το βράδυ.Που υπηρετούν σε "μάχιμες" υπηρεσίες σε Λιμεναρχεία αλλά και σε πολλές υπηρεσίες εντός υπουργείου είναι αρκετοί πίστεψε με.
Γνωρίζω αρκετούς αλλά μην περιμένεις να αναφερθώ σε ονόματα.