Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η στιγμή της δικαίωσης, έστω και μερικής, είναι πολύ γλυκειά.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Η στιγμή της δικαίωσης, έστω και μερικής, είναι πολύ γλυκειά. Αλλά, δεν είναι αυτοσκοπός, γιατί τα προβλήματα δεν σταματούν να τρέχουν, ιδίως στην σημερινή, τραγική οικονομική συγκυρία. Ο αγώνας δεν μπορεί παρά να συνεχισθεί, μέχρι να βγούμε από το τέλμα. Και για να βγούμε από το τέλμα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι, σαν μια γροθιά και με μιά ανάσα.

Ευτυχώς, δεν πέρασαν τελικά τα φαιδρά και καταστρεπτικά σχέδια κάποιων ανεγκέφαλων εχθρών -εξωτερικών και εξωτερικών-του Λιμενικού Σώματος και κάποιου καθηγητικού κατεστημένου, που, με επικεφαλής σημαίνον στέλεχος του αρμόδιου τομέα του κυβερνώντος κόμματος, προσπάθησαν να μεθοδεύσουν την διάλυση ενός σχήματος που είχε καθιερωθεί εκ των πραγμάτων στην ναυτιλιακή καθημερινότητα. Προσέβαλαν με τον τρόπο αυτό και το ίδιο το Σώμα, αλλά και όλα τα στελέχη του, που αγνωιούν για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους.

Και όλα έγιναν μυστικά, στο σκοτάδι, σχεδόν συνωμοτικά, χωρίς ποτέ να έχουν προαναγγελθεί, πολύ περισσότερο δε, χωρίς να έχουν ποτέ ενταχθεί στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Κάτι σαν πολιτικό πραξικόπημα, δηλαδή, και, μάλιστα, σε βάρος του πιο σημαντικού τομέα της βαρύτατα χειμαζόμενης σήμερα ελληνικής οικονομίας. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη δυνάμεις που είναι έτοιμες να ενωθούν και να αποτρέψουν τέτοιου είδους πονηρά σχέδια και ύποπτες επιδιώξεις. Όταν, μάλιστα, οι υποστηρικτές τους λαϊκίζουν αφόρητα, βάζοντας θέματα δήθεν "ανεξαρτητοποιήσεως του Λ.Σ. από το Εφοπλιστικό κατεστημένο και από τον ΣΠΚ"...!!! Το γνωστό αριστερο-λαϊκίστικο σενάριο του κακού Εφοπλιστή, που ρουφάει το αίμα της Ελλάδας, φέρνοντας, όμως, 19 περίπου δις κάθε χρόνο στην Πατρίδα μας...!!! Άπαγε...

Δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι περρισότερο, αλλά σας παρακαλώ να θυμηθούμε μαζί μερικά αποσπάσματα της -προφητικής;;;- ανοικτής επιστολής που είχα απευθύνει στους Άνδρες και στις Γυναίκες του Λ.Σ., την 9.11.2009:

"Οι Εθνικά επικίνδυνες, ανιστόρητες και ιδιαίτερα προσβλητικές αυτές πολιτικές αποφάσεις πάρθηκαν χωρίς μελέτη, χωρίς οργάνωση, χωρίς προεργασία και, κυρίως, χωρίς καν να ζητηθεί η άποψη "της Στρατιωτικής Ηγεσίας του Σώματος, χωρίς να προηγηθεί ανοικτή κοινωνική και πολιτική διαβούλευση και χωρίς να ζητηθούν οι απόψεις των εμπλεκομένων με το αντικείμενο του Υπουργείου "και του Σώματος οργανωμένων κοινωνικών ομάδων.

"Είναι φανερό, ότι όλα αυτά έγιναν μυστικά, στο σκοτάδι, σε κάποια σκοτεινά μαγειρεία, πρόχειρα, με την συμμετοχή άγνωστων κομματικών εγκαθέτων, καταφανέστατα άσχετων και χωρίς ειδικές "γνώσεις με το αντικείμενο και του Υπουργείου και του Σώματος. Και αυτή ακριβώς η μυστικότητα και το σκοτάδι μαρτυρούν τις ύποπτες και ολέθριες διαθέσεις εκείνων που «εργάστηκαν» τόσο "σκληρά και με τόσο μίσος, για να κάνουν τόσο μεγάλο κακό σε τόσους πολλούς και, κυρίως, σε έναν εθνικά τόσο ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα, όπως το ΥΕΝ/ΥΕΝΑΝΠ και το Λ.Σ. Κάποιοι, "μάλιστα, έχουν πέσει σαν κατάμαυρα κοράκια και διαγκωνίζονται μεταξύ τους, για να πάρουν όλοι έστω και ένα μικρό κομμάτι από τις σάρκες του καταργημένου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, "Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και του βαρύτατα λαβωμένου Λ.Σ.…"

"Όμως, η ζώσα και έντιμη Ελληνική κοινωνία είναι μαζί σας και με τις οικογένειές σας. Σας στηρίζει. Σας συμπαραστέκεται. Ενώνει την δυνατή και έντιμη φωνή της με τις φωνές εκείνων που είναι "αποφασισμένοι να σταθούν αποφασιστικά στο πλευρό σας και να αγωνιστούν για την παλινόρθωση του Υπουργείου μας και του ένδοξου και ιστορικού Λιμενικού Σώματος.

"Γυναίκες και Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, κρατείστε ψηλά το κεφάλι. Μείνετε ενωμένοι, δυνατοί και αποφασιστικοί. Απομονώστε άμεσα και οριστικά όλους εκείνους που δεν "στάθηκαν και δεν στέκονται στο ύψος των ιστορικών και δύσκολων για το Σώμα περιστάσεων. Δείξτε την περίσσια δύναμη ψυχής, που, εμείς, που είμαστε κοντά σας, γνωρίζουμε "πολύ καλά ότι διαθέτετε. Διατηρείστε ζωντανή την ελπίδα για το μέλλον. Το σκοτάδι δεν θα νικήσει. Το Φως θα λάμψει και πάλι και, μετά από αυτή την σκληρή δοκιμασία, θα είναι "πιο λαμπρό από ποτέ."

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Στυλιανός Αντ. Πυλιώτης
Δικηγόρος

___________________________

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μας νευριάσει πάλι θέλει αυτός...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΤΙΙΙΙΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΛΕΙ.... Α15

goldfish είπε...

τωρα τι το παιζει αυτος??? ειναι και καλα διπλα μας... μαλλον παει να ψαρεψει πελατες!!! Αλλα επειδη μας σπαει και τα νευρα μαλλον το αντιθετο πετυχαινει!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πονέσανε και τσούξανε!!! Και χάσανε την ψυχραιμία τους!!! Και αρχίσανε να παραφέρονται. ΑΝΩΝΥΜΑ, άνανδρα και χυδαία, βέβαια!!! Γιατί, πολύ απλά, δεν έχουνε τα κότσια να βγούνε μπροστά με το όνομά τους και να πούνε την όποια γνώμη τους ΑΝΤΡΙΚΙΑ!!! Τί να κάνουμε τώρα, φίλοι μου, υβριστές;;; Πού θα πάει;;; Θα σας περάσει...!!! Οι άλλοι (οι πολλοί) γνωρίζουν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Στυλιανός Αντ. Πυλιώτης
Δικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εσυ δεν ξερεις τι ζητανε οι πολλοι, αφησε μας εμας πολλους και λιγους να ψαχνομασται μονοι μας, δηκιγορους δε θελουμε

Koursaros είπε...

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG:
Κύριοι,
πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο δικό σας blog?? Καθότι λέγεται ότι παρέχεται δωρεάν, αληθεύει?
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Μάλλον πήγε για μαλλί... και βγήκε κουρεμένος!!!