Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Τι γίνεται με το επίδομα παραμεθορίου???

Email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Ένα αλλο σοβαρο θεμα που εχει δημιουργηθει, δειγμα ανοργανωσιας και προχειροτητας, παιδια και ειχα τηλ. σε συνδικαλιστες και αυτοι μαλλον εκαναν αναρτηση στο πειρατικο, ειναι το θεμα του επιδοματος παραμεθωριου. 
Αφου δεινοπαθησαμε να αρχισει να καταβαλεται ηρθαν οι αλλαγες για το εκτος εδρας στα 60 χλμ (αφου καταβαλεται ως εκτος εδρας μετακινηση) και δημιουργειται το εξης παραδοξο: Να μην το δικαιουνται τα μικρα νησια που ειναι διπλα στην τουρκια οπως το καστελοριζο, κως, συμη,νομιζω και η καλυμνος κτλ.
Ξερει κανεις τιποτα? Για να μην πω οτι επιθεωρητες ΤΚΕΠ ειναι απληρωτοι 2 χρονια γιατι μετα την καταργηση ειδικων λογαριασμων δεν εχει βρεθει τροπος?? εκκαθαρισης των επιθεωρησεων και οι νομιμες αμοιβες των επιθεωρητων να ενισχυουν τον καε 3437 της ΔΟΥ. 
Μιλαμε για πολλα λεφτα αν τα βαλεις αθροιστικα. Να μου πειτε εδω χρειαστηκε κανα εξαμηνο για να αποφασισουν οτι οι συναδερφοι ΥΠΟΙΑΝ υπαγονται ιεραρχικα στον αρχηγο.

ΣΧΟΛΙΟ
Τώρα σώθηκες...
Αν περιμένεις από τους συνδικαλιστές μας...
Διάβασε τα σχόλια που κάναμε στην παρακάτω ανάρτηση και θα καταλάβεις τι εννοούμε Συνάδελφε...
Περαιτέρω εξαίρεση από την μείωση 12% επιδομάτων

Αν δεν έχει το ίδιο πρόβλημα και η Αστυνομία μην ελπίζεις Συνάδελφε σε λύση...
Δυστυχώς!!!

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Υπάρχει βέβαια μία ελπίδα γιατί μπορεί να αντιδράσουν οι Αστυνομικοί γιατί το όριο των 60 χλμ εκτός από τα νησιά που αναφέρεις θα δημιουργήσει πρόβλημα και σε μεγαλύτερα νησιά αλλά και πολλούς ηπειρωτικούς νομούς.

Ο νόμος αυτός φτιάχτηκε με κριτήριο την Αττική αδιαφορώντας για την υπόλοιπη Ελλάδα...
Οπότε ας περιμένουμε...
Εννοείται ότι αν τελικά αλλάξει θα είναι ακόμα μία επιτυχία των συνδικαλιστών μας....
Είπαμε οι επιτυχίες βαπτίζονται δικές τους ...
Οι αποτυχίες παραμένουν αβάπτιστες!!!
Μην ξεχνιόμαστε!!!

Σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 15 του Ν.3833/2010 , η απόσταση της μετακίνησης για εκτέλεση υπηρεσίας για την εκτός έδρας απο την πόλη, όπου η έδρα της μονάδας τους, από 15 χ.λ.μ. που ήτας σε 60 χ.λ.μ.
"15. Η προβλεπόμενη από τις διατάξεις της παρ.1 του άρ θρου 7 του π.δ. 200/1993 (ΦΕΚ 75 Α) απόσταση άνω των δεκαπέντε (15) χιλιομέτρων, καθώς και η προβλεπόμενη απόσταση άνω των σαράντα (40) χιλιόμετρων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 3 της αριθμ. 2/73099/0022/19.2.2008 (ΦΕΚ 344 Β) κοινής από φασης των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών, καθορίζεται σε εξήντα (60) χιλιόμετρα ως προς την καταβολή της ημερήσιας αποζημίωσης."

Ανώνυμος είπε...

thanks για την απαντηση συναδερφοι μακαρι να γινει κατι αν και το βλεπω δυσκολο γιατι δεν μπορουμε να ξεμπερδεψουμε τα περι εκλογικου που αφορα ολο το προσωπικο τα νησια της παραμεθωριου θα κοιταξουν? Επισης να προσθεσω για τις αμοιβες μελων τκεπ οτι γινονται κρατησεις υπερ ταλσ,ταν,υγειονομικης περιθαλψης για ενστολους και ογα,χαρτοσημου,μτπυ για πολιτες που σημαινει περα απο την δικια μας οικονομικη αιμοραγια απωλεια εσοδων και για τα ταμεια μας και απορω πως δεν το εχουν παρει χαμπαρι και εκει για τις απωλειες εσοδων. Μετα θα διαμαρτυρονται οτι δεν εχουν να δωσουν συνταξεις-εφαπαξ στους αποστρατους συναδελφους. Δεν ειναι τεραστια τα ποσα αλλα λιγο απο δω λιγο απο κει κατι μπορουν να μαζεψουν