Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Διαδικασία μορίων προσωπικού Λ.Σ.

Πειραιάς 22/04/10

Γνωρίζουμε στους συναδέλφους ότι εκδόθηκαν και στάλθηκαν στις υπηρεσίες τα μόρια που προβλέπονται από το Π.Δ. 33/2008 για την αντικειμενικοποίηση της διαδικασίας των μεταθέσεων του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος.

Διαπιστώνεται όμως από πολλούς συναδέλφους, σωρεία λαθών ή παραλείψεων από υπηρεσίες παρελθόντων ετών και κυρίως από υπηρεσίες σε ΠΠΛΣ.

Επίσης θεωρούμε αδιανόητη την ευθύνη εκ μέρους του προσωπικού Λ.Σ., να δικαιολογεί με παραστατικά την διαφορά που προκύπτει στα μόριά του, για τα οποία αποκλειστικά και μόνη υπεύθυνη είναι η ΔΠΛΣ όπου έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία από την υποχρεωτική τήρησή τους στους ατομικούς φακέλους.

Επειδή θα πρέπει η ακολουθούμενη διαδικασία να είναι και να φαίνεται δίκαιη και σωστή, θα πρέπει να δοθεί παράταση χρόνου ώστε να υποβληθούν αναφορές από όλους τους συναδέλφους που θεωρούν ότι τα μόριά τους δεν ανταποκρίνονται στην υπηρεσιακή και οικογενειακή τους κατάσταση, χωρίς παραστατικά, και η αρμόδια διεύθυνση να κάνει τις επαληθεύσεις που απαιτούνται, για την εξακρίβωση των πραγματικών στοιχείων, ώστε ο τελικός πίνακας μορίων προσωπικού Λ.Σ. να είναι αδιαμφισβήτητα ορθός.

Η Ομοσπονδία θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα, για την αυστηρή τήρηση του παραπάνω Π.Δ. και την αντικειμενικότητα του τρόπου των μεταθέσεων των στελεχών Λ.Σ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: