Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Αγνοείται 36χρονος στη Συκή

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός 36χρονου Αλβανού, που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή της Συκής, πραγματοποιούν δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Πάντως μέχρι και χθες αργά το απόγευμα υπήρχαν φόβοι ότι πιθανώς ο άνδρας να είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 36χρονος πήγε για ψάρεμα την Παρασκευή και από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε το Σάββατο, από τους συγγενείς του και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν από ξηρά και θάλασσα την Κυριακή το πρωί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην ακτή βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε και το κινητό του τηλέφωνο. Οι φόβοι ότι ο άνδρας είναι νεκρός εκφράζονται με δεδομένο ότι μπορεί να ψάρευε με δυναμίτη και πιθανολογείται ότι βούτηξε για να ρίξει εκρηκτική ύλη. Τους φόβους ενισχύει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντός της θαλάσσιας περιοχής βρέθηκαν διάφορα κομμάτια που ενδεχομένως να είναι από το σώμα του, όμως δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα. Τα ευρήματα θα σταλούν για εξέταση DNA.

Αναφέρεται ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 36χρονος δεν ήταν μόνος αλλά με ένα ακόμη άτομο, όμως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται.

Ο 36χρονος είναι κάτοικος Συκής και το τελευταίο διάστημα απασχολούνταν στα λατομεία της περιοχής. Είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων επρόκειτο για ένα καλό και ευγενικό οικογενειάρχη. Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, Πυροσβέστες και αστυνομικοί, ενώ έρευνες στη θαλάσσια περιοχή κάνει το Λιμενικό Σώμα με πλωτό σκάφος. Στις έρευνες βρισκόταν επίσης και οι συγγενείς του 36χρονου, προσπαθώντας να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: