Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκεντρωτική αναδημοσίευση email στο Πειρατικό για την επιστροφή μας στο ΥΘΥ.

Συγκεντρώσαμε τα email των Συναδέλφων στο Πειρατικό και τα αναδημοσιεύουμε εδώ σε μία ανάρτηση για την ευκολία της ανάγνωσης τους.

1ο email


Εάν αληθεύει ότι το λιμενικό πάει στο νέο υπουργείο τότε πρόκειται
για υπαναχώρηση της κυβερνητικής πολιτικής και η επιλογή πλήρους στρατιωτικοποίησης της ναυτιλίας ΞΑΝΑ ….
Σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή στον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση αποτελεί σοβαρή υπαναχώρηση της κυβέρνησης στις πιέσεις εφοπλιστικών κύκλων και άλλων οικονομικών παραγόντων της ναυτιλίας .
Χαμένοι φυσικά οι λιμενικοί και οι έλληνες πολίτες (έχουμε συνηθίσει να χάνουν οι πολίτες ) .
Τα συγχαρητήρια μου στην ένωση ελλήνων εφοπλιστών στην ένωση αξιωματικών του λιμενικού και στην Ποεπλς που έλαμψε όλο το τελευταίο διάστημα δια της απουσίας της Τα καταφέρατε το λιμενικό θα φύγει από το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και θα πάει στη παράγκα σας.
Α ρε δύσμοιρε κοσμάκη πάλι θα πληρώσεις εσύ τους καραβοπνιχτες (εφοπλιστές)να έχουν ιδιωτικούς τσάτσους ….αξιωματικαρες του λιμενικού, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και εμείς οι μικροί να βαράμε παλαμάκια και να ασχολούμαστε με τις στολές, έτσι ναύαρχε μου.
Κύριοι ΠΟΕΠΛΣ ΠΕΑΛΣ βγείτε και πέστε, ο λιμενικός είναι στρατιωτικός - αστυνομικός - δημόσιος υπάλληλος ή τα πάντα όλα, που λέει και ο Αλεφαντος.
Ήθελα να θίξω πολλά, όπως την οικογενειοκρατία στην εισαγωγή στην σχολή αξιωματικών λιμενικού, τα προξενικά τους λιμεναρχεία, τις υπηρεσίες φιλέτο και όσα λίγα γνωρίζω από την μόλις δεκαετή υπηρεσία μου.

Ένας αγανακτισμένος λιμενικός

2ο email

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ. ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ( ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΣΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΟΙ ΕΦΟΠΛ-ΗΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ «ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ».



ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

3ο email

Καλησπέρα σε εσάς και στους αναγνώστες σας.
Διαβάζω απο χθές τα άρθρα και τις απόψεις πολλών με το πολύπαθο Λιμενικό το οποίο γυρίζει πάλι στην ναυτιλία. Όντως το Λιμενικό έχει προσφέρει πολλά στην ναυτιλία και θέλω να πιστεύω ότι θα προσφέρει είτε είναι χωρισμένο σε 2 υπουργεία είτε είναι αυτόνομο και αυτό γιατί οι άνθρωποι οι οποίοι υπηρετούν απαρτίζουν σε μεγάλο ποσοστό το αγαπούν αυτό που κάνουν και νοιάζονται - οι εξαιρέσεις υπάρχουν παντού σε όλα τα επαγγέλματα και στην ΕΛΑΣ το ίδιο θα γίνεται και στις Δ.Ε.Κ.Ο και στα Τελωνεία κ.α. - .
Το ότι θα γίνουμε πάλι "υπάλληλοι" των μεγαλοεφοπλιστών αυτό είναι πραγματικά μια πικρή αλήθεια αλλά πως να μην γίνουμε όταν το ίδιο το κράτος δεν μεριμνεί έστω για τα στοιχειώδη ώστε να λειτουργήσει μια υπηρεσία απο το Λιμενικό Φυλάκιο μέχρι το Κεντρικό Λιμεναρχείο. Δεν κατηγορώ ούτε τους εφοπλιστές αλλα ούτε τους Λιμενικούς που κάνουν δημόσιες σχέσεις για την μετέπειτα πορεία τους.
ΑΠΛΑ,
Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ω το ίδιο το κόμμα που ψηφίζω και ψήφισα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ,γιατί η δεξιά με κυνήγησε με τον ποιον άσχημο τρόπο.
Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ω το ίδιο το κόμμα που ψήφισα που δεν έχει ένα σταθερό πρόγραμμα για το τι θέλει να κάνει με το Λιμενικό
Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ω το ίδιο το κόμμα δια στόματος πρώην υπουργού έλεγε για σύγχρονη ακτοφυλακή αλλά λάκισε και έφυγε
Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ω το ίδιο το κόμμα που ενώ βρίσκομαι εδώ και δέκα χρόνια -όπως και πολλοί άλλοι - μακριά απο το σπίτι μου αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάω επειδή κάνει πελατειακές σχέσεις με συναδέλφους μου και τους έχει αφήσει χρόνια στο σπίτι τους. ΕΛΕΟΣ με αυτή την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αν δεν μπορείτε να διώξετε κόσμο και να πάνε αυτοί που λείπουν χρόνια κλείστε το.
Είναι πολλά τα κατηγορώ αλλά δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες σας. Κάτι τελευταίο.
Σε λίγες μέρες κλείνει ένα χρόνο κυβέρνησης το κόμμα να μην απορήσουν αν το +10 μονάδες εκλογικής νίκης γίνει - 20.....οσονούπω έρχονται και οι δημοτικές να μην χαίρονται απο τώρα για τις νίκες που ενδέχεται να πάρουν να σκέφτονται και το ενδεχόμενο μεγάλης αποτυχίας.

Αγανακτισμένος Λ/Φ

Υ.Γ. εσείς εκεί πάνω μεγάλοι πολιτικοί και μή χρυσοκλαράτοι και μή να ακούτε και τους μικρούς και χαμηλόβαθμους....έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη σας.

4o email

Τελικά γυρίσαμε πάλι από εκεί που ξεκινήσαμε ενα χρόνο πριν. ΄΄ΥΕΝ΄΄ ή πείτε το όπως αλλιώς νομίζετε... βέβαια δεν είναι και τόσο τραγικό αν σκεφτεί κανεις οτι ουσιαστικά εχουμε γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Δεν είναι καθόλου υπερβολή αφού σήμερα στο Αίγαίο βρίσκεται εν πλω σχεδόν ο ιδιος αριθμός σκαφών ΛΣ όπως 30 χρόνια πριν (τα υπόλοιπα είναι σε ακινησία) , τα χερσαία μεσα βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και είναι ελάχιστα..κάποτε κυκλοφορούσαμε με τα ερείπια mitsubishi gallant και τώρα κυκλοφορούμε με τα υπο διάλυση nissan teranno , οι μισθοί μας πλησιάζουν αναλογικά τα χάλια της δεκαετίας του '80 αν σκεφτεί κανεις τις περικοπες και την ακρίβεια που μας πλήτει.

Μια διαφορά είναι πως σε σχέση με παλαιοτερα έχουμε πολλές περισσότερες ευθυνες σαν Σωμα και επειδη εχει αλλαξει η κοινωνια μας ολοι εχουν περισσοτερες απαιτησεις απο εμας...αρα καταλαβαινετε ολοι πως η εικονα του μπαρμπα Λιμενικου που την δεκαετια του '80 και τις αρχες του '90 επινε τα ΄΄καραφάκια΄΄ του στο λιμάνι εν ωρα υπηρεσιας περιμένοντας χαλαρα καποιο πλοιο εχει περασει ...μη εχοντας κατι αλλο να κανει , ανηκει πλεον στο παρελθον , ας το καταλάβουμε και εμεις και μην προσπαθουμε να μεταλαχθουμε σε κατι αναλογο.
Αυτο που είναι σταθερή διαχρονική αξία στο Λιμενικό δεν είναι άλλο απο την ανύπαρκτη Διοικητική μέριμνα....και τώρα που το σκέφτομαι ,σήμερα ισως είναι χειρότερα από παλια.
Ολα τα παραπάνω τα λέω γιατί ήμουν και εγώ ενας από αυτούς που ελπιζαν πως θα δημιουργηθεί ενα νεο ΛΣ ..μάχιμο και κοντά στον πολίτη..αλλά έκανα λάθος
Κακώς αντιπαρατιθενται οι συνάδελφοι για την αποστολή του ΛΣ και για ποιο λογο δημιουργηθηκε...έτσι και αλλιως οτι κάναμε στο παρελθόν θα συνεχίζαμε να το κάνουμε και στο μέλλον ..το πολυ πολυ να μας προσεθεταν μερικές αρμοδιοτητες ακομα...ολα αυτά τα περι Ελληνικής ναυτιλίας τα ακούω βερεσέ! ...Ας μου πει κάποιος γιατί η Ελληνική ναυτιλια είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο και αποτελει διαφήμιση για την χώρα μας ενω αντίθετα το Ελληνικο Λιμενικό Σώμα σιγουρα δεν αποτελει διαφήμιση για την πατρίδα μας (δεν εννοώ τα στελέχη του).
Μια ζωη χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των εφοπλιστών ήμασταν...κάποιοι υψηλόβαθμοι ΑΞ, της ποντοπόρου ναυτιλιας και ολοι οι υπόλοιποι ειμαστε χαμαληδες της Ακτοπλοιας και των Κοτερατζήδων.
Η χαρά των εφοπλιστών είναι ο γλύφτης Λιμενικός που ερπεται και γλύφει παντου προκειμενου να ικανοποιησει την ματαιοδοξια του να γίνει Αρχηγός ή ο άλλος που τους τρέμει και συμβιβάζεται, και οι δυο τους ικανοποιουν με κάθε τρόπο.
ΝΑΙ, ξερω υπάρχουν εξαιρεσεις ...ελάχιστοι!!
Πάντως για τους παραπάνω λόγους φαγώθηκαν οι εφοπλιστές να μας ΄΄κανουν δικούς΄΄ τους ξανα.
Πάντως επι της ουσίας ο ΑΞ που μίλησε για προξενικά ΛΧ του εσωτερικού έχει 1000 δίκια ...το ΛΣ είνα το σώμα των αρχιβισματούχων του κερατά οπότε εχει ενα σωρό καβατζουπηρεσίες σε ολη την επικράτεια , εχει ΄΄καβάτζες΄΄ για αυτούς ακομα και στις δυσκολες και μαχιμες Υπηρεσιες , ας φτιαχτεί αυτή η κατάσταση , ας αλλάξει η γενικότερη νοοτροπία και μετά ας ασχοληθούμε με τα προξενικά ΛΧ.
Αραγε το ξερετε πως οι νεοι (ΛΦ και ΥΞ) απο τωρα ετοιμαζουν και μεθοδεύουν τις μεταθέσεις τους ... θα γεμισει ασθενείς το ΛΣ και επίσης πολλοι συγγενείς ετοιμαζονται να αρρωστήσουν.
Ηδη ξεκινησε πριν μηνες η κωμωδια με τις αναρρωτικες αδειες μαιμου η οποια συνεχιζεται δυναμικά ...ας ενδιαφερθει να ελεγξει κανεις την κατασταση πριν ξεφύγει τελειως , να βάλει αυστηρους κανόνες για να μην αδικηθούν αυτοι που πραγματικά θα έχουν καποιο προβλημα.

Και η διαλυση συνεχιζεται ...

5ο email

“ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Λ.Σ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΗ
Φίλτατε κύριε αξιωματικέ,
θα είμαι λακωνικός στην απάντηση μου καθώς οι απόψεις μας είναι εκ δια μέτρου αντίθετες πιστεύω το 2010 να μπορώ να διατυπώνω την άποψη μου έστω κι αν δε σας αρέσει . Δεν απαντήσατε ούτε και εσείς το που κατατάσσετε τον λιμενικό (στρατιωτικό- αστυνομικό – δημόσιο υπάλληλο ή τα πάντα όλα-)πάντως σας ευχαριστώ για τις επαγγελματικές συμβουλές που μου δώσατε (να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό) αλλά θα προτιμήσω να συνταχτώ με την πλειοψηφία των συναδέλφων που συμφώνα με το γκαλόπ θεωρούν το επάγγελμα μας αστυνομικού χαρακτήρα.

Εάν έχετε τη καλοσύνη μου λέτε σε ποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα με σύγχρονες υποδομές, υπάρχει στρατιωτικό υπουργείο που να ασκεί ναυτιλιακή πολιτική και ποιος οργανισμός 90 χρόνια παραμένει ίδιος χωρίς να προσαρμοστεί στο κάλεσμα των ημερών . Τέλος όσο αφορά την εισαγωγή μου στο Λ.Σ σας υπενθυμίζω τα μόρια με αντικειμενικά κριτήρια όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε να δουλέψει κάποιος να με βολέψει…δηλαδή ο πατέρας μου δεν ήταν ναύαρχος ούτε από την «Κορώνη»

Ένας αγανακτισμένος λιμενικός

6o email

Είμαι ένας λιμενικός ο όποιος δεν μπορεί να ακούει από κανέναν μας ότι κάποιοι από εμάς είναι μέρος του συστήματος ..Όλοι είμαστε μέρος του συστήματος μικροί μεγάλοι ο καθένας με τον τρόπο του. Οι αξιωματικοί κατηγορούνται ότι το μόνο που νοιάζονται είναι για της δίκες τους δημοσιές σχέσεις καθώς και για την επαγγελματική τους αναρρίχηση και δύστυχώς έτσι είναι… που καιρός για τα προβλήματα τον μικρών βαθμοφόρων που πνίγονται κάτω από το συμφέρων της εκάστης τοπικής η κεντρικής αρχής .
Η μεν μικροί σε εισαγωγικά… σίγουρα δεν έχουν την δύναμη να κανονίσουν τα παραπάνω θέματα δημοσιές σχέσεις κλπ..αλλά δύστυχώς έχω δει αναρίθμητους συναδέλφους(τι λέξη και αυτή συνάδελφος άλλη μια λέξη που έχει χάσει το σκοπό της) να μεριμνούν δίνοντας μεταφορικά και μη συναδέλφους με τη πρώτη ευκαιρία με προφανή σκοπό την εύνοια της εκάστης διοίκησης .Ναι αγαπητοί συνάδελφοι δύστυχώς στην πλειοψηφία έτσι είμαστε(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων..)
Πως λοιπόν περιμένουμε αλλαγές από ένα κράτος το όποιο αποτελούμε εμείς οι ίδιοι και παραμένουμε αγκυλωμένοι στη μιζέρια μας και στην καρέκλα μας ;;..Πως περιμένουμε αλλαγές από ένα κράτος το όποιο είναι σαθρό και σάπιο και μέσα σε αυτό εμείς συμμετέχουμε δια της απουσίας μας!! Πως είναι δυνατόν να μην είμαστε φιλιπινεζες των εφοπλιστών όταν κατά μεγάλο ποσοστό το επιδιώκουμε εμείς αυτό ελπίζοντας σε εύνοια αυτών!!!
Ναι αγαπητοί συνάδελφοι το υπουργείο όντως το πήραν πίσω οι εφοπλιστές!!! Και αυτό είναι που μας αξίζει και ξέρετε γιατί..γιατί εμείς είμαστε μέρος της κοινωνίας η όποια δεν αντιδρά… μένει απαθής και αποχαυνωμένη μπροστά σε κόψιμο συντάξεων-σε αναρίθμητες απολύσεις εργαζομένων- σε διαβλητές προσλήψεις-σε άδικες μεταθέσεις συναδέλφων οι όποιοι πήγαν να σηκώσουν κεφάλι …σε…σε….σε….σε….σε…

Για άλλη μια φορά θα μείνουμε απαθείς –αμέτοχοι-βολεμένοι στο προσωπικό μας μικρόκοσμο προσωπικών συμφερόντων.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Ένα ερώτημα μόνο ώς σχόλιο ...
Πόσοι απόστρατοι Ανώτατοι Αξιωματικοί δουλεύουν ή είναι μέτοχοι σε εταιρίες ναυτιλιακές , αντιρρυπαντικές, καυσίμων και γενικά σε εταιρείες συναλλασόμενες με το Λ.Σ. και ελεγχόμενες από αυτό?
Μήπως αυτός είναι ο λόγος που θέλουν οι Ανώτατοι να παραμείνουμε μια ζωή εμπλεκόμενοι με τους εφοπλιστές?
Δεν λέμε ότι δεν είναι νόμιμο κάτι τέτοιο...
Είναι όμως ηθικό?


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΑΠ΄ΤΟ ΛΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ (ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ) ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

τρέχα γύρευε ..............
κατόπιν εορτής...................

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΟΤΙ είμαστε μέρος της κοινωνίας η όποια δεν αντιδρά… μένει απαθής και αποχαυνωμένη μπροστά σε κόψιμο συντάξεων-σε αναρίθμητες απολύσεις εργαζομένων- σε διαβλητές προσλήψεις-σε άδικες μεταθέσεις ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.....
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...
.ΜΟΥ ΘΙΜΥΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑ ...ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ .....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ....ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΑΠΗ ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ....