Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σύλληψη Λιμενικών για κλοπή...

Στον Εισαγγελέα της Πάτρας οδηγήθηκαν πριν από λίγο δύο Λιμενικοί οι οποίοι κατηγορούνται για τη ληστεία σε βάρος Αφγανών μεταναστών. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας. Σύμφωνα με πληροφορίες (και με βάση όσα κατήγγειλαν οι Αφγανοί που διαμένουν στην

πάραλιακή ζώνη της Πάτρας) οι λιμενικοί μπήκαν μέσα σε παράπηγμα και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και 300 ευρώ. Η Αστυνομία έκανε έρευνα και συνέλαβε δύο άτομα.

Οι δύο λιμενικοί, φέρονται να εμπλέκονται και σε ληστεία που σημειώθηκε στις 8 Οκτωβρίου, όταν, μάλιστα, χρησιμοποίησαν και όπλο για να απειλήσουν τα θύματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφτασαν στους δύο λιμενοφύλακες χάρη στην παρατηρητικότητα των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν αυτοί που τους επιτέθηκαν.

Ο συγκεκριμένος αριθμός οδήγησε τους άνδρες της ΕΛΑΣ στην αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο λιμενοφυλάκων και από εκεί στους δύο συλληφθέντες.

Οι λιμενικοί έχουν οδηγηθεί, ήδη, ενώπιον του Εισαγγελέα ενώ αναμένεται να οδηγηθούν και ενώπιον του Ανακριτή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι Κυβερνοντες, με τους μισθους πεινας που μας δινετε εκει θα καταληξουμε ολοι...

Ανώνυμος είπε...

διαφωνω με το παραπανω 2:10 αλλα κοιταχτε και το πειρατικο. Αυτοι δεν εχουν το θεο τους, εχουν δικασει, καταδικασει, τους συναδελφους, τους αξιωμξατικους, τον αρχηγο και τους υπαρχηγους και συνεχιζουν. Το καλυτερο ειναι που τονιζουν και πια σειρα ειναι, αλλα περιμενω μεχρι το βραδυ την ανακοινωση της ποινης με μεγαλη αγωνια απο την ομαδα των δημοσιοκαφρων οι οποιοι εχουν βγαλει πορισμα ηδη. Α και μην ξεχασετε να γραψετε οτι ολοι δεν ειναι ιδιοι ετσι για το ξεκαρφωμα ή το γραψατε κιολας?. Τσ Τσ με τετοιους δημοσιογραφους θα μεινουν στην ανεργια εισαγγελεις και δικαστες.

Ανώνυμος είπε...

Δέν το γενικεύω αλλά κάτι τρέχει με τη συγκεκριμένη σειρά Λ/Φ!Θυμηθείτε κ την προηγούμενη σύληψη γιά ναρκωτικα....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ηρεμείστε Συνάδελφοι...
Κατηγορούμενοι είναι...
Δεν κρίθηκαν ένοχοι...
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...
Περιμένετε πρώτα να δείτε την δικαστική απόφαση...
Μέχρι τότε...
Ψυχραιμία...