Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Μάχιμη πενταετία»

Πειραιάς: 02-02-2012
Αριθμ. Πρωτ.: 03 /12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μάχιμη πενταετία»

Με αφορμή ερωτήματα που μας τίθενται αναφορικά με το θέμα και για την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων σας γνωρίζουμε τα εξής:

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 20 του Ν.3865/2010 (ΦΕΚ 120 Α΄) «Μεταρρύθμιση Συνταξιοδοτικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις.» για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 01-01-2015 και μετά, δηλαδή στις 31-12-2014 δεν θα έχουν συμπληρώσει 24,5 χρόνια + 1 ημέρα συντάξιμης υπηρεσίας (έτη υπηρεσίας + στρατός + ασφάλιση σε φορέα κύριας ασφάλισης + άλλη Δημόσια υπηρεσία), δικαιούνται σύνταξης εφόσον συμπληρώσουν το 60ο έτος της ηλικίας τους ή σαράντα (40) έτη συντάξιμης υπηρεσίας, στα οποία συνυπολογίζονται αθροιστικά:

1. Ο χρόνος πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας όπως αυτός προσδιορίζεται στις διατάξεις της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του δημοσίου (ΠΔ 169/07) .

2. Ο χρόνος συντάξιμης υπηρεσίας που λογίζεται αυξημένος στο διπλάσιο ή τριπλάσιο μέχρι 5 έτη, συμφώνα με τις διατάξεις των άρθρων 40 και 41 του ΠΔ 169/07 καθώς και του άρθρου 8 του Ν.2084/1992 και υπό τις προϋποθέσεις των διατάξεων αυτών.

3. Ο χρόνος διαδοχικής ασφάλισης που αναγνωρίζεται ως συντάξιμος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3863/2010 (ΦΕΚ 115 Α΄) περί διαδοχικής ασφάλισης (παρ. 10 του άρθρου 4 του Ν.3865/10).

και επιπρόσθετα

4. Ο χρόνος σπουδών (Ν.3996/11 ΦΕΚ 170 Α΄).

Μετά τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η αναγνώριση ή μη της μάχιμης πενταετίας αφορά τον καθένα χωριστά. Στις περιπτώσεις όμως που απαιτείται η εξαγορά του χρόνου για την συμπλήρωση των 40 ετών συντάξιμης υπηρεσίας λειτουργεί επ’ ωφελεία των συναδέλφων, γιατί αφενός κατοχυρώνει χρόνο πραγματικής συντάξιμης Υπηρεσίας ως πραγματική εργασία και αφετέρου η αναγνώριση του, γίνεται με χαμηλές εισφορές. Συγκεκριμένα, με την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών ασφαλισμένου και εργοδότη σε ποσοστό (20%) επί της αποζημίωσης για την πέρα του πενθημέρου εργασία και μέχρι τη συμπλήρωση ποσού που αναλογεί σε αποζημιώσεις 60 πλήρων μηνών .


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ    Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Σ. Π. , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ Η ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ............

ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

και που ειναι το κακο συναδελφε ???

Ανώνυμος είπε...

εδω και πολύ καιρό θα έπρεπε να είχε ενταχθεί η ΠΕΑΛΣ στην ΠΟΕΠΛΣ .

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΑΛΣ ειναι δυνατη και αυτονομη .καλο ειναι να γινει κατανοητο σε ολους .

Ανώνυμος είπε...

o Σ.Π ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...αντε γιατι αερα ειχε παρει ο ποπος σας τον τελευταιο καιρο ....ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ . ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ .....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .......ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ .....ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

για ποια δυναμη μιλας συναδελφε ????? πλακα κανεις .....να σας δω ολους εσας μετα απο 2-3 μηνες ποσο θα λαλατε .........
να η δυναμη ..δες παρακατω ....Με απόφαση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, συγκροτήθηκε το ΔΣ του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος (ΤΑΛΣ) για το χρονικό διάστημα από 1-1-2012 μέχρι 31-12-2013, ως εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

1. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΑΠΠΟΣ Αντώνιος (Α.Μ:782), Πρόεδρος
2 ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΟΥΛΗΣ Κων/νος (Α.Μ : 818)
3. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Νικόλαος (Α.Μ:824 )
4. ΨΥΧΟΠΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, εκπρόσωπος Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
5. ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος (Α.Μ: 2853)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Μήπως ήρθε η ώρα τώρα ποθ θα βγαίνουμε στην σύνταξη στα 60 μας να αρχίσουν οι συνδικαλιστές μας την συζήτηση για τις αλλαγές στο Σώμα μας όπως το αμετάθετο της Αστυνομίας και οι προκηρύξεις θέσεων ανά Νομό όπως η Πυροσβεστική???Για να καταλάβετε την διαφορά Συνάδελφοι των παλιών με τους νέους Λιμενικούς ,οι παλιοί στα 25 χρόνια υπηρεσίας ήταν-είναι συνταξιούχοι ενώ εμείς στα 30-35 χρόνια υπηρεσίας θα είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι αν δεν κινηθούμε από τώρα...Περιμένουμε τις απόψεις σας...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΧΑΧΑΧΑ 6:39 παρελθόν είσαι κι εσυ κι ο Μπαστας, δεν το 'χετε πάρει χαμπάρι;;;; Ασχοληθείτε με τίποτε άλλο για να έχετε καλή σύνταξη !!!
ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ ΕΕ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ας μην παραμυθιαζόμαστε , όσα ΠΔ για τις μεταθέσεις και να φτιαχτούν πάλι θα θέλουμε άλλα αξιοκρατικά ! Να σας πω κάτι; Δεν χρειάζονται ΠΔ η πραγματικότητα ξέρετε τι λέει; Τα πρωτα 3-5 χρόνια παίρνουν κάποιοι συνάδελφοι, κάποια μετάθεση που δεν την θέλουν και μετα όλοι είναι ψιλοβολεμένοι , είναι εκεί που θέλουν ! Είτε φτιάχνοντας οικογένεια εκεί που πήραν την πρώτη τους μετάθεση , είτε σηκώθηκαν και πήγανε από μόνοι τους ή στο χωριό τους ή στο χωριό της γυναίκας τους. Ποσους ξέρετε να Υπηρετούν κάπου που δεν θέλουν μετά από 5 πχ χρόνια Υπηρεσίας ! Εγώ κανέναν, μερικοί που δεν θέλουν , είναι εκεί που είναι με ευθύνη τους , κάποια λαμογια κάνανε και είναι δυσμενή..... Εσείς τι λέτε;;;;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Θα διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου αγαπητέ Συνάδελφε.Πιστεύω ότι είναι λάθος να θεωρούμε βολεμένους τους Συναδέλφους που επειδή δεν μπόρεσαν να πάνε στον τόπο καταγωγής τους, γιατί κάποιοι καβάτζωσαν τις θέσεις, "αναγκάστηκαν" να φτιάξουν οικογένεια στο χωριό της γυναίκας τους.
Δεν ήταν στόχος ζωής τους να ζήσουν στο χωριό της γυναίκας τους μακριά από τους γονείς τους και την πατρίδα τους.Το "σύστημα" τους ανάγκασε μέσω της αδικίας του συστήματος των μεταθέσεων μας να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους...και πολύ καλά έκαναν.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παύει να είναι αδικία γι αυτούς.Να μην ξεχνάμε επίσης ότι από την επιλογή τους αυτή βολευόμαστε όλοι εμείς γιατί με την απόφαση τους αυτή μειώνονται και οι κενές θέσεις σε Υπηρεσίες "ανεπιθύμητες" από όλους μας.
Επίσης μην ξεχνάς το πιό βασικό όλων...Υπάρχουν Συνάδελφοι με πάνω από 5 μεταθέσεις στην πλάτη τους όταν υπάρχουν σειρές με απευθείας τοποθέτηση στον τόπο συμφερόντων τους.
Το θέμα όμως που θίξαμε δεν είναι αυτό...αλλά ότι με την αύξηση της συνολικής υπηρεσίας μας αυξάνει, τυπικά τουλάχιστον-σε ένα δίκαιο και αξιοκρατικό σύστημα μεταθέσεων, και ο συνολικός αριθμός μεταθέσεων που αναλογεί στον καθένα μας.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα τι εννοώ θα σου πώ ότι σε έναν παλιό Λιμενικός (προ του 1993) του αναλογούσαν κατά μέσο όρο 4 μεταθέσεις(4-8-4-8) ενώ στους νέους Λιμενικούς (μετά το 1993) αντιστοιχούν (4-8-4-8-4-8) 6 μεταθέσεις.
Και όλα αυτά αν ήταν αξιοκρατικό το σύστημα των μεταθέσεων μας.Αν αναλογιστείς λοιπόν την πραγματικότητα του Λ.Σ. ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει λόγω των ρουσφετιών και του παγώματος των προσλήψεων...
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόνότι μιλάμε για περισσότερες των 6 μεταθέσεων και το κυριότερο όλων σε μεγαλύτερες ηλικίες...Δεν είναι το ίδιο να παρεις μετάθεση στα 15 χρόνια Υπηρεσίας με το να πάρεις μετάθεση στα 25 χρόνια υπηρεσίας...
Δεν συμφωνείς???
Δεν νομίζεις λοιπόν ότι πρέπει να δούμε πρωτοβουλίες από τους συνδικαλιστές μας ώστε στο μέλλον να μην υπάρξει πρόβλημα για εμάς τους νέους Λιμενικούς???

Ανώνυμος είπε...

ποιοι συνδικαλιστές?
οραμα βλεπεις?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ δεν είπα ότι θεωρώ βολεμένους τους....΄΄κατ ανάγκη΄΄ ξενιτεμένους.... , αλλά (όπως και εγώ) ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα ζούσα εκτός Αθηνών , αλλά ... δεν είναι άσχημα , ειδικά όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Αθήνα .
Εχετε βέβαια απόλυτο δίκιο ότι κάτι πρέπει να γίνει τώρα που αυξήθηκαν τα χρόνια Υπηρεσίας μας.
Βέβαια πρέπει να λαμβάνουμε υπόψην μας ότι το επάγγελμά μας είναι ένα περιπετειώδες επάγγελμα με τα υπέρ και τα κατά. Δεν είμαστε υπάλληλοι του ταχυδρομείου της καλλιθέας. Είμαστε όπως λέτε και εσείς ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ .ΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕς ΤΗς ΜΙΣΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Σαφώς και δεν είμαστε "ταχυδρόμοι της Καλλιθέας¨αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε και εμείς δικαίωμα στην οικογενειακή ηρεμία και σταθερότητα από κάποιο σημείο και μετά στον 40χρονο υπηρεσιακό μας βίο ,μετά φυσικά από ένα συγκεκριμένο αριθμό μεταθέσεων που θα ισχύει για ΟΛΟΥΣ!!!Αυτό λέω...

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ....ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΑ.....ΧΛΩΜΟ.Η ΠΕΑΛΣ ΔΙΑΛΎΕΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΞΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Η μονη σωτηρια ειναι να αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι.
Οταν απο παρτακηδες που ειμαστε στην πλειοψηφια μας γινουμε υπερ του κοινου συμφεροντος, της αξιοκρατιας και της δικαιοσυνης, τοτε θα αρχιζουν να αλλαζουν τουλαχιστον τα θεσμικα ζητηματα προς το καλυτερο.
Λυπαμαι που το λεω αλλα δεν μας κοβω να επιθυμουμε να αλλαξουμε νοοτροπια γιατι οι περισσοτεροι συναδελφοι ανηκουν στην κατηγορια ΄΄καβατζωμενοι΄΄ η οποια αποτελειται απο βισματιες, γλυφτες,ρουφιανους και μερικους λιγους , οι οποιοι δικαιωματικα καβατζωθηκαν μετα απο πολλα χρονια ΄΄πρέσας΄΄ και δεν θελουν ουτε να ακουν για το παραμυθι των αλλαγων στο ΛΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΣ ΤΑΛΣ ΔΙΕΤΙΑΣ 2012 – 2013
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9F%CE%96%CE%9A%CE%99-0%CE%94%CE%9E

Ανώνυμος είπε...

costa garda:Η παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ στα τακτικά μέλη του ΔΣ, ενισχύει την άποψή μου αυτή και αποτρέπει τον οποιονδήποτε προσπαθήσει έστω και να φανταστεί οποιασδήποτε μορφής κακοδιαχείριση.
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΕΑΛΣ .

Ανώνυμος είπε...

η ΠΕΑΛΣ αυτη τη στιγμη πεταει συνδικαλιστικα και να αφησουν καποιοι τις τρικλοποδιες.........

Ανώνυμος είπε...

teliosate reeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Η ενσωμάτωση μιάς και μόνο πρότασης στο ΠΔ μεταθέσεων αρκεί να λύσει το πρόβλημα των μεταθέσεων μια και καλή!!!
Το θέμα είναι αν πραγματικά θέλουν κάτι τέτοιο οι συνδικαλιστές μας ή αν τους βολεύει η υπάρχουσα κατάσταση...
Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα!!!

Για τους πριν το 1993 Λιμενικούς δεν υπάρχει λόγος να πούμε τίποτα μιάς και μέχρι το 2015 η πλειοψηφία των Συναδέλφων αυτών θα έχει αποστρατευτεί...
Για τους μετά το 1993 Λιμενικούς, που πλέον θα συνταξιοδοτούμαστε στα 40 χρόνια υπηρεσίας ,
θα μπορούσε να θεσπιστεί το αμετάθετο (μεταθέσεις μόνο στις Υπηρεσίες εντός του ίδιου Νομού βάσει αρχαιότητας όπως γίνεται στην ΕΛΑΣ )
μετά από πχ 20 έτη πραγματικής υπηρεσίας,
με ΒΑΣΙΚΗ(και χωρίς εξαιρέσεις παρά μόνο για σοβαρότατους λόγους υγείας) προϋπόθεση,
να ισχύει ΜΟΝΟ!!! για όσους έχουν πχ 3-4 μεταθέσεις στο ιστορικό τους σε διαφορετικούς Νομούς
εκ των οποίων η μία να ΠΡΕΠΕΙ !!! να είναι σε μια Υπηρεσία των τριών πρώτων κατηγοριών.
Πιστεύετε ότι αν υπήρχε μια τέτοια πρόταση στο ΠΔ μεταθέσεων, που θα έδινε κίνητρα στους Συναδέλφους ,να εξασφαλίσουν οικογενειακή ηρεμία και σταθερότητα στο μέλλον,
θα υπήρχαν άτομα που θα παρακαλάγανε πολιτικούς και συνδικαλιστές να πάνε και να συνεχίζουν να παραμένουν στους τόπους επιλογής τους,
μην έχοντας ουδέποτε μετατεθεί εις βάρος των Συναδέλφων τους???
Δώστε κίνητρα κύριοι συνδικαλιστές στο προσωπικό και θα δείτε πως αλλάζει η νοοτροπία όλων και ειδικά των βυσματιών μέσα σε μία νύκτα...Αυτό λέμε!!!
Δώστε κίνητρα!!!Είναι η ΜΟΝΗ !!! λύση.

Ανώνυμος είπε...

Aν ολοι επαιρναν έστω και μια μεταθεση για 3 χρονια εκτος νομου συμφεροντων και εκτος νησιου συμφεροντων (νησιωτες) και ισχυαν αντικειμενικα κριτηρια στις μεταθεσεις (δεν τα αναλυω για να μην μακρυγορώ) τοτε ολα θα ηταν μια χαρα.
Οι μεταθεσεις εντος νομου ειναι μια χαρα για τους υπηρετουντες στην Ηπειρωτικη χωρα αλλα για τους νησιωτες το να κανεις μια ζωη βολτες Παρο, Ναξο ,Ιο , Σαντορινη ή Ροδο ,Καλυμνο,Νισυρο ειναι τραγικο. Μην ξεχνατε οτι ολο το προβλημα στις μεταθεσεις του ΛΣ ειναι γιατι καποιοι αποφευγουν την μεταθεση στα Δωδεκανησα και τις Κυκλαδες λες και ειναι καρκίνος.
Η λυση ειναι πολυ απλη... Μετάθεση σε ολους τους ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ και ολοι οι απόφοιτοι των παραγωγικων σχολων του ΛΣ να τοποθετουνται στα Δωδεκανησα και τις Κυκλαδες για 3 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΕΘΕΣΑΝ ΣΩΣΤΑ.ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.
ΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορουμε να συζητησουμε την αλλαγη του ΠΔ πατωντας στο ΠΔ της ΕΛ.ΑΣ, αλλα η τεραστια διαφορα ειναι οτι η Αττικη για την ΕΛ.ΑΣ αποτελει τον κορμο της και εκει βρισκονται εκτος απο τις κυριες διοικητικες Υπηρεσιες και ολες οι μαχιμες υπηρεσιες ενω τα νησια του Αιγαιου στα οποια κανουν το ΄΄αγροτικο΄΄ τους οι νεοι αστυνομικοι αποτελουν ΄΄χαλαρες΄΄ υπηρεσιες που απασχολουν ελαχιστο προσωπικο σε σχεση με την Αθηνα.
Στο ΛΣ συμβαινει το αντιθετο , δηλαδη λιγες υπηρεσιες (παντα αναλογικα με πληθυσμο) στην πλειοψηφια τους ΄΄χαλαρες΄΄ με πολυ προσωπικο βρισκονται στην Αττικη ενω οι περισσοτερες υπηρεσιες βρισκονται στα νησια.
Οι συνδικαλιστες μας γνωριζουν με ποιο τροπο μπορουν να επιλυσουν το θεμα απλα δεν θελουν φοβουμενοι πως θα χασουν τα ρουσφετια τα οποια ειναι ο μοναδικος λογος υπαρξης τους αφου τοσα χρονια δεν εχουν μαθει να κανουν τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

ενταχθείτε στην ΠΟΕΠΛΣ to συντομοτερο και πριν αρχισει η κατηφορα για την ΠΕΑΛΣ...... και αφηστε τις μαγκιες αλλα και τις κοντρες προς την ΠΟΕΠΛΣ ....... Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ..... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ....ΑΣΕ ΠΟΥ συνδικαλισμοσ δε γινεται απο 300 μιλια μακρια .

Ανώνυμος είπε...

θα αναλαβει πολυ συντομα, το νεο αιμα ,το προεδρειο της ΠΕΑΛΣ και τοτε θα δειτε τι εχει να γινει ...υπομονή ....

Ανώνυμος είπε...

min apantate ke elate sto diko mas chat .......

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ Η ΠΕΑΛΣ

Ανώνυμος είπε...

Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ......ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ......ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ????

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αναρωτιέμαι μήπως καποιοι κοιμούνται ή ζουν στον κοσμο τους!
Βαρεθηκα το ΄΄ριξιμο της μπάλας εξω απο το γηπεδο΄΄ , εννοω αυτή την γελοία και ανούσια κόντρα μεταξυ ΄΄οπαδών΄΄ ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ!
Η ΠΟΕΠΛΣ ειναι απαραδεκτη, αδιαφορη και επικινδυνη αλλα αυτη ειναι η φωνή των Λιμενικων.
Η ΠΕΑΛΣ απλα εκπροσωπει τα συμφέροντα ΜΟΝΟ των ΑΞ.
Ποτε θα το παρετε χαμπαρι συναδελφοι και θα αποφασισετε να ασκειτε κριτικη επι της ουσιας;
Aφήστε την ΠΕΑΛΣ να κανει οτι νομιζει και αρχιστε να πρεσάρετε την ΠΟΕΠΛΣ μήπως και καταλαβουν οτι αλλαξαν τα πραγματα και ενεργοποιηθουν.
Φυσικα υπαρχει και εναλλακτικη λυση να συνεχιζουμε να αλληλοκατηγορουμαστε με αοριστολογιες , χωρις επιχειρηματα , ετσι για να περνανε οι μηνες και τα χρονια και οι κοπριτες που εχουν βολευτει και προσποιουνται οτι μας εκπροσωπουν να βγουν στη συνταξη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΡΕΣΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ??? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ .Η ΠΕΑΛΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΕΊΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΑΝΤΗ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΣΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ . ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΣΑΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΕΣΤΩ 1 ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο κ. ΠΑΣΑΚΟΣ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΣΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΑΚΟΜΑ 1 ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ .ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ....
ΣΗΜ/ΡΟΣ- ΕΟΘ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε ολα με τον 9:11:00 μμ εκτός απο το ότι η ΠΟΕΠΛΣ δεν έχει περιθώρια καλυτέρευσης ....

Ανώνυμος είπε...

εγω επιμενω οτι θα ηταν καλυτερο για ολους η ΠΕΑΛΣ να ενσωματωθεί στην ΠΟΕΠΛΣ .

Ανώνυμος είπε...

AN STO LIMENIKO IPIRXE H SINADELFIKOTITA IDIETERA STOYS SND POLLA APO TA PROVLIMATA MAW SE PROSOPIKO KE IPIRESIAKO EPIPEDO THA HTAN APO MONA TOYS LIMENA EDO KE XRONIA

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ .η ΠΕΑΛΣ εχει αυτη τη στιγμη 5 αξιωματικους ΔΥΛΣ και 3 ΣΝΔ 1 ΤΕΧΝΙΚΟ 5-4 .ΑΝ ο ΣΑΙΤΑΚΗΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΛΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 4 ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ 5 .ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΝΔ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤΑΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΛΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΛΣ ΣΤΟ ΔΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΈΛΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΝΔ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Η ΠΟΕΠΛΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΜΟΝΟ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΝΔ ΑΞ ΤΟΥ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8-9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΛΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ .ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΙΤΑΚΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΑΚΟ ΩΣΤΕ Η ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΊΔΥΜΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΗ ,ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΝΔ ΚΑΙ ΔΥΛΣ .ΠΑΣΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΙΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΑΙΤΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ .ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΊ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ .ΘΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΝΔ ΕΙΤΕ ΔΥΛΣ . ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ , ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΩΣΗ .ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΩΣΕΙ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ .
.ΦΙΛΙΚΑ, Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε ολα και επαυξάνω. Ομως ξέχασες η δεν ξέρεις μια λεπτομέρεια.Ο κ.ΣΑΙΤΑΚΗΣ εχει 35 χρονια και Θα τον φανε στις κρισεις και τον κ. ΠΑΣΣΑΚΟ τον εσφαξαν με το βαμβακι για το εξωτερικο .ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ............ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ........Για αυτο προτείνω στον προεδρο και Γ.Γ να μεριμνήσουν αμεσα για την άμεση ένταξη της ΠΕΑΛΣ στην ΠΟΕΠΛΣ με όρους καλους μιας και KAI EINAI OI MONOI AYTH TH STIΓMH που εχουν τη δύναμη να διαπραγματευτούν ,μήπως και κρατηθεί η ένωση ζωντανή έστω υποστηριζόμενη και με συμβιβασμούς.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 0732 ΕΙΜΑΙ Ο 7:05:00 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΓΛΙΣΤΡΉΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ........ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ . ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΞΑΝΥΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ .ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΣ ΕΝΩΣΗ , ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ . ΜΗ ΦΟΒΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είναι η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αύριο μπορει και να μην υπαρχουμε .Σωστα οσα λετε αλλα για αυριο , σήμερα κρίνεται η ζωη μας το έχετε καταλάβει ???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον 7:50 γιατί μπορεί να μην υπάρχει αύριο και όλα αυτά που συζητάτε να βγούνε άκυρα και να θέλουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Γι' αυτό ας συσπειρωθούμε να κάνουμε κάτι για το ΤΩΡΑ πριν να είναι αργά.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ 0732. ΑΠΟ ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . Η ΠΕΑΛ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΞ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΩΝ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ .........ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ....ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ..........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΑΞ ΚΑΙ ΛΦ...ΠΕΑΛΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΔ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ... ΠΕΑΛΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ...ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ??? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ???ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

τι πινεις και δεν μας δινεις ??????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΔ ΛΕΣ??? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΟΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ....Η ΝΔ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς

εδώ είμαστε στο χείλος του γκρεμού κι ο άλλος βλέπει οράματα με την ΝΔ να κυβερνάει και να του λύνει τα προβλήματα.

καλά κάνουν τέτοιοι που είμαστε αυτά μας χρειάζονται.

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

τωρα θα δουμε τις ενωσεις .......μολις ανακοινωθουν τα μετρα η η χρεωκοπία θα δουμε κυριοι ποιοι ειστε .........

Ανώνυμος είπε...

Προς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

κ. Χρήστο Παπουτσή

ΘΕΜΑ: «Επανακαθορισμός ‘’μάχιμων’’ υπηρεσιών»

Κύριε Υπουργέ ................
www.peals.gr