Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μελέτη Αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε δημόσια διαβούλευση...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ή Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ???

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το σχέδιο διακήρυξης ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του έργου «Μελέτη Αναδιάρθρωσης – Αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας».
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέσω της δημόσιας διαβούλευσης, επιδιώκει να αξιοποιήσει τις παρατηρήσεις και προτάσεις, ώστε να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά άρτιο σχέδιο διακήρυξης, ώστε στη συνέχεια να προκηρυχθεί ο ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν παρατηρήσεις – προτάσεις μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης m.par_tes@astynomia.gr , μέχρι και τη Δευτέρα 13-02-2012.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδιάφορη δε θα το έλεγα αλλά μάλλον ανεπιθύμητη...Άντε να μπει σε μια σειρά και η αστυνομία επιτέλους..Να δίνει πληροφορίες των δρομολογίων των ΚΤΕΛ, να δίνει επιδόματα στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ και σε ανέργους του ΟΑΕΔ, βιβλιάρια υγείας του ΙΚΑ κλπ. και όλα με έναν μισθό...