Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Συμφωνία για εκπτωτικά προνόμια για στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚ. με Επιχειρήσεις περιοχής μας

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης , με ανάμικτα συναισθήματα , σας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τις επιχειρήσεις 
1) ‘’ ΔΡΟΣΟΣ MOTOR SHOP ‘’ και 
2) ‘’ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ‘’ για την παροχή εκπτωτικών προνομίων με αποδέκτες τους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους .

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για συνεργασία και την παροχή εκπτωτικών προνομίων σε αυτή την απίστευτα δύσκολη κατάσταση όπου έχουμε περιέλθει . Βλέποντας κάθε μήνα να συρρικνώνονται όλο και περισσότερο οι πενιχρότατες μηνιαίες αποδοχές μας .

Όμως νιώθουμε και ΟΡΓΗ –ΘΥΜΟ – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ – ΛΥΠΗ όταν χρειάζεται να καταφύγουμε σε τέτοιες πρακτικές ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα μας .

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ . ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ . ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ .

Το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν λεμε οτι ο αγωνας των Συνδικαλιστων πρεπει επιτελους να αποκτησει ΄΄ουσία΄΄ εννοουμε οτι πρεπει να δωθει σκληρη μαχη στα κεντρα ληψης αποφασεων αλλα αποτι φαινεται καποιοι στην Κρητη νομιζουν οτι αγωνας με ΄΄ουσια΄΄ ειναι η ουσία-γευση των γλυκων του ζαχαροπλαστειου και το αρωμα των γυαλιστικων σπρευ για το ταμπλο του αυτοκινητου.
Αν δινατε μαχες για τα προβληματα μας δεν θα φτανατε στο σημειο να παιρνετε τετοιες αναποτελεσματικες πρωτοβουλιες.
Ολα τα καταστηματα που κανουν δηθεν εκπτωσεις στους Ενστολους , κανουν τις ιδιες ή και μεγαλυτερες εκπτωσεις σε ολους τους πελατες τους. Που ζειτε ρε συνανθρωποι;
Τις προαλλες πηγε συναδελφος απο την επαρχια σε καταστημα ρουχων που ειχε συμφωνησει να κανει 10% εκπτωση σε ενστολους.Αγορασε ενα προιον και οταν οταν εφτασε στο ταμειο ειδε οτι ο καταστηματαρχης του ειχε κανει πολυ καλυτερη τιμη απο την αρχικη...ο συναδελφος του ειπε οτι εχει την εκπτωτικη καρτα ενστολου και τον ρωτησε αν μπορει να του κοψει κατι επιπλεον...Τοτε ο καταστηματαρχης του ειπε οτι η καρτα του δινει το προνομιο να εχει εκπτωση 10% ενω ηδη του εχει κανει 25% εκπτωση...οποτε αν θελει να κανει χρηση του ΄΄προνομιου΄΄ θα πρεπει να πληρωσει το προιον λιγο ακριβοτερα!
Ελπιζω το πραδειγμα το οποιο συνεβη πριν λιγες ημερες να σας βοηθα να καταλαβετε οτι στις περισσοτερες των περιπτωσεων η αγορα κανει απο μονη της μεγαλυτερες εκπτωσεις και τετοιου τυπου καρτες το μονο που ουσιαστικα καταφερνουν ειναι να φερουν σε θεση ντροπης τους περισσοτερους συναδελφους.
Ακομα και στα καταστηματα τροφιμων στα οποια υπάρχει καποιο χρηματικο οφελος αν κανεις χρηση της εκπτωτικης χανεις τα προνομια που θα ειχες αν ειχες την εκπτωτικη καρτα του καταστηματος.
Ξερω οτι πολλοι θα σχολιασουν ως υπερβολικα αυτα που λεω, αλλα ειναι η πραγματικοτητα.
Οποιος κυκλοφορει στην αγορα και ψωνιζει μονος του, το ξερει.
Συναδελφοι συνδικαλιστες, αντι να ΄΄αγωνιζεστε΄΄ στους δρομους της περιοχης σας και να ριχνετε την αξιοπρεπεια των ενστολων ζητιανευοντας δηθεν εκπτωσεις, δωστε τον αγωνα σας για τα προβληματα των συναδελφων με δυναμικο τροπο , ριζοσπαστικες προτασεις και συζητηση...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.