Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς - Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα - Σύλληψη για κατοχή πυρομαχικών στη Ραφήνα – Κατάσχεση αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Νέας Μηχανιώνας

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από το προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 56χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος διότι μετέφερε εντός αυτού σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, επτά (07) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διενεργείται προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

==============================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., 59χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

==============================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον κεντρικό λιμένα Πειραιά, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, 23χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και συγκεκριμένα σε χειραποσκευή, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης 1.000 και 970 γραμμαρίων αντίστοιχα καθώς και μία (01) πλαστική συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 160 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

=======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το προαναφερόμενο πλαστό έγγραφο.

=======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, σε κατάστημα – καφετέρια, στην χερσαία ζώνη λιμένα Ραφήνας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και συγκεκριμένα εντός του σακιδίου ώμου : α) εκατόν εξήντα ένα (161) φυσίγγια των 9mm, β) εξήντα έξι (66) φυσίγγια των 38mm, γ) δέκα έξι (16) φυσίγγια των 7,62mm, δ) ένας (01) γεμιστήρας, ε) ένα (01) πτυσσόμενο στιλέτο με λάμα (09) εκατοστών και στ) μία (01) σιδερογροθιά.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

=======================

Βραδινές ώρες χθες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, σε εταιρεία εμπορίας ιχθύων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα δύο (42) κιλά αλιεύματα του είδους μουσμούλι, υπολειπομένων διαστάσεων 12-15 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 17 εκ.).

Από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση βεβαιώθηκαν διοικητικές παραβάσεις στην εταιρεία και στον Κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους από το οποίο αλιεύθηκαν, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: