Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για την επιτυχία κατά των ναρκωτικών...

Πειραιάς, 11/11/10
Αισθανόμαστε ως Ένωση την ανάγκη να συγχαρούμε το προσωπικό του Κ.Λ.Ραφήνας και συγκεκριμένα τις υπηρεσίες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και της Ασφάλειας, το προσωπικό του Τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών K9 ANNA με τον συνοδό της από το Κ.Λ.Πειραιά, για την μεγάλη επιχείρηση που έλαβε χώρα στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα Αθηνών και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, στον συνεχή αγώνα του Λ.Σ. κατά των εμπόρων ναρκωτικών..

Μία επιχείρηση με μεγάλο ρίσκο κινδύνου, αν αναλογισθούμε ότι η συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνας, παρουσιάζει υψηλά ποσοστά παραβατικότητας.

Η επιτυχία αυτή έρχεται σε μια εποχή όπου το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε σύγχυση, λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης υλοποίησης του κυβερνητικού σχεδίου που αφορά το Λ.Σ. και το μέλλον του, ενώ παράλληλα αποτελεί απάντηση στους  απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Αντιπροέδρου της, ότι τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ένοπλων Δυνάμεων είναι το πιο αντιπαραγωγικό τμήμα του Ελληνικού λαού.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ              ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: