Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΔ 26/2012...ΑΡΘΡΟ 106...ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...


Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείμενο των διατάξεων -

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 109 ΠΑΡ. 2 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μα το άρθρο 109 μιλάει για "Λιμενικό Σώμα". Εμείς δεν είμαστε ""Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή";

Ανώνυμος είπε...

Άσε που αναφέρει μόνο Αξιωματικούς Λ.Σ. Άρα, τους Λ/Φ και τους Υπαξιωματικούς δεν τους αφορά!

Ανώνυμος είπε...

Εάν νομίζουν οτι χωρίς εκλογικό επίδομα θα μας έχουν σε επιφυλακή 1 μήνα είναι γελασμένοι....!!!
Ποιός θα αντιμετωπίσει την αυξημένη κίνηση που θα υπάρχει σε λιμάνια , πλοία , δρόμους κτλ όλο εκείνο το ΠΣΚ ???
Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ θα το πάρουν οι δικάστικοί κτλ οι οποίοι θα φάνε το πήξιμο μόνο την ημέρα των εκλογών και εμείς καί οι αστυνομικοί θα μείνουμε στην απ΄έξω....???
Δεν πειράζει, εγώ προσωπικά και αρκετοί άλλοι συνάδελφοι μου ανα την Ελλάδα ,εκείνες τις ημέρες θα "αμολάμε αετό".......!!!

Ανώνυμος είπε...

Αετό θα πετάω και εγώ... χαχαχχαχαχααχα αλλά είμαστε παλιοί, οι νέοι συνάδελφοι;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μήν στενοχωριέσαι και οι νέοι συνάδελφοι είναι αρκετά ξεψάρωτοι....πιο πολύ απ΄όσο χρειάζεται ορισμένες φορές....το πρόβλημα είναι με μερικούς παλιούς και Α/Ξ που δεν έχουν ξεψαρώσει ακόμη και τους αρέσουν οι "καρπαζιές" εκ των άνωθεν.....με αποτέλεσμα το μάρμαρο να το πληρώνουμε καί εμείς οι απο κάτω....

Ανώνυμος είπε...

Δεν στεναχωριέμαι ρε φιλαράκο, απλά.... είπα..... χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς εκλογικό δεν παίζει επιφυλακή.

Ανώνυμος είπε...

kaινούριος;;; καινούριος;;;; χαχαχαχα πάντα επιφυλακή είμαστε!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ, ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ!!!!:P

Ανώνυμος είπε...

Ελατε τωρα ρε παιδια , ποτε μας εκοψαν τις αδειες κατα την περιοδο των εκλογων;
Ξεχνατε ποσοι συναδελφοι παρακαλουσαν να ακυρωσουν τις αδειες τους για να μην χασουν το εκλογικο επιδομα;
Δε λεω ωραιο θα ηταν το εκλογικο επιδομα τωρα που μας εχουν ξεζουμισει και θα με βοηθουσε να καλυψω διαφορες οικονομικες υποχρεωσεις , αλλα μην βγαινουμε δημοσιως να λεμε αστεια πραγματα.
Ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να παρουν 500 ή και παραπανω ευρω για την τυχον αυξημενη κινηση των Λιμανιων εκεινο το τριημερο;
Για ρωτηστε τα παιδια στου Τζελεπη και τους αλλους στα Τουριστικα νησια των Κυκλαδων τι παει να πει αυξημενη επιβατικη κινηση (αν και τα τελευταια 3 χρονια οι πρατιγοι συναδελφοι των λιμανιων εχουν ξεχασει αυτες τις 3 λεξεις).
Καποιοι αναφερονται στη λεξη επιφυλακη ειρωνικα ,αστειευομενοι, αλλα αρκετοι απο εμας σε καποια πλωτα ειμαστε εδω και χρονια σε διαρκη επιφυλακη επι 24ωρου βασεως με το κινητο στο χερι και δεν εχουμε την δυνατοτητα να ρυθμισουμε τις ζωες μας με την ευκολια που μπορουν οι συναδελφοι που υπηρετουν σε Υπηρεσιες ξηρας.
Παντως στο θεμα του εκλογικου επιδοματος,για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αυτοι που πρεπει να το παιρνουν ειναι αυτοι που οργανωνουν τις εκλογες και εργαζονται αδιακοπα για να πραγματοποιηθουν.Το ποσό πρεπει να ειναι αναλογο των υπηρεσιων που προσφερει ο καθε υπαλληλος απο το ποστο του.
Αν ξαναυπαρξει ενδεχομενο να παρουμε εκλογικο επιδομα θα πρεπει να ειναι αναλογο των υπηρεσιων που προσφερουμε.
Το ιδιο πρεπει να γινει και στα υπολοιπα θεματα που μας αφορουν.

Οποιος θελει το εκλογικο επιδομα για να καθεται να βλεπει τα αποτελεσματα των εκλογων σε ενα γραφειο μαζι με τους αλλους συνδελφους και να τρωει σουβλακια τον καλω να ζητησει και την αποζημιωση των πλωτατζηδων που υπηρετουν σε ενεργα σκαφη με μονό πληρωμα ή συνθεση πληρωματος κατα πολυ κατωτερη της οργανικης και ειναι σε αληθινη επιφυλακη αδιακοπα.
Εχει κανεις το θαρρος να προτεινει κατι δικαιο και σωστο για το κοινο καλο των συναδελφων;;
Αλλα ειπαμε , σε αυτη τη χωρα Μονο την παρτη μας κοιταμε.

Ανώνυμος είπε...

5:37 ΤΟ ΑΡΘΡΟ 109 ΠΑΡ. 2 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΑΔΕΙΩΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Λες πότε έκοψαν τις άδειες σε προεκλογική περίοδο..... ΠΑΝΤΑ τις κόβουν όταν είναι βουλευτικές εκλογές, ειδικά τώρα που οι συνθήκες δεν είναι ομαλές ...... είμαστε επιφυλακή .... βέβαια μερικοί δεν ξέρουν τι πάει να πει επιφυλακή αλλά .....

Ανώνυμος είπε...

αρθρο 106 συναδελφοι και οχι 109

και νεος νομος ακτοφυλακης .... 24ωρη επιφυλακη ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε, αυτο με την επιφυλακη λογω της ιδιαιτερα δυσμενους και ρευστης καταστασης στην Ελλαδα το εχω προτεινει εδω και μηνες.
Κυριως Οι Ενοπλες δυναμεις αλλα και τα Σωματα ασφαλειας πρεπει να ειναι σε αυξημενη ετοιμοτητα αλλα η ιστορια με τις εκλογες ειναι καπως διαφορετικη.
Στο παρελθον δεν υπηρχε επισημο κοψιμο αδειων γιατι κανεις μας δεν επαιρνε αδεια λογω του αν το εκανε θα εχανε το εκλογικο επιιδομα.
Στην σημερινη κατασταση που δεν θα παρουμε εκλογικο επιδομα φανταζομαι οτι θα δωθουν κανονικα αδειες αλλα με περιορισμο στο ποσοστο επι του συνολου των συναδελφων, όπως γινεται και σε αλλες συνηθισμενες περιοδους αιχμής. (Τριήμερα, Πασχα,Καλοκαιρι).
Το οτι καποιοι δεν ξερουν απο επιφυλακη , αυτο ειναι ο κανονας στο ΛΣ.
Εκτος απο την οικονομικη χρεωκοπια εχουμε περιελθει και σε χρεωκοπια ηθων, αξιων και θεσμών και αυτο ειναι το χειροτερο απολα.
Μονο αν αλλαξουμε μυαλα θα ανακαμψει πραγματικα αυτη η χωρα και φυσικα το ΄΄σπιτι΄΄ μας το ΛΣ.

Ανώνυμος είπε...

08:41
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 109 ΝΑΙ ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ...!!!ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ έχουν κόψει άδεια λόγω εκλογών. Αντιθέτος έκοβαν ποσοστό από το εκλογικό επίδομα ανάλογα με το πόσες ημέρες άδειας είχε κάποιος σε περίοδο επιφυλακής. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12:33:00 γιατί είσαι τόσο ... ξεροκέφαλος . Αφού έναυσμα για την παρούσα συζήτηση είναι ο Νόμος που ξεκάθαρα λέει για το ότι οι άδειες κόβονται και το προσωπικό ειναι υποχρεωμένο να επιστρέψει στις Υπηρεσίες του. Ναι όταν λείπεις σε άδεια περικόπτονταν οι ανάλογες μέρες από το εκλογικό που πέρναμε. Οι άδειες αυτές είναι κατεξαίρεση για διάφορους λόγους καθώς και οι οίκοι νοσηλείας , αναρρωτικέε κ.λ.π. Χορηγούνται δηλαδή άδεις αλλά κατεξαίρεση και για σοβαρούς λόγους. Διάβασε λίγο και προσπάθησε να είσαι σοβαρος και να αντιλαμβάνεσαι τι λέμε....

Ανώνυμος είπε...

Για το θεμα των εκλογων που σχολιαζουμε, το αρθρο 106 για την αναστολη των αδειων ειναι ξεκαθαρο οποτε μενει να δουμε αν σταλεί απο την διοικηση σημα που να διατασει αναστολη των αδειων.
Στο παρελθον οποιος ηθελε επαιρνε αδεια αλλα παραλληλα επαιρνε μειωμενο ή καθολου εκλογικο και μαλον κανεις δεν το εκανε πραξη.
Στην παρουσα κατασταση ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα μας τις κοψουν αφου τρεμουν μηπως γινουν εκτροπα γιαυτο αλλωστε βγηκε και το εν λογω ΠΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΔ 26/2012 ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ειλικρινά θλίβομαι όταν ενώ έχουμε μπροστά μας ένα νόμο και ειδικότερα ένα άρθρο: το 106 και συζητάμε πάνω σε αυτό και βλέπουμε αυτό που οι παλαιότεροι το ξέρουν για το θέμα των αδειών υπάρχουν συνάδελφοι που επιμένουν σε κάτι άλλο ,σε κάτι που βγάζουν από το μυαλό τους. Λένε ότι αφορά Αξιωματικους ότι αφορά προισταμένους κ.λ.π. Με αυτά και με άλλα δηλαδή απλά όταν αδιαφορείτε και πολύ απλά βαριέστε να διαβάσετε δύο γραμμές για να καταλάβετε τι εννοεί και επιμένεται στο αντίθετο απλά ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΑΒΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑς ΛΕΝΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Λ/Φ)Μετά τα έχουμε με τους Αξιωματικούς λέμε ότι έχουμε παραπάνω προσόντα από αυτούς και πράγματι έχουμε ή μπορεί να έχουμε αλλά η αδιαφορία μας και το να επιμένουμε σε μ@@@@@@ τα χαλάει όλα !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμη τον συναδελφο 7.07 που προτεινε να διαβασουμε λιγακι τι λεει το ΠΔ , εκατσα και διαβασα λιγο και διαπιστωσα και το αλλο παραδοξο και λυπηρο. Το αρθρο 64 ΠΔ 96/07 αναφερει οτι στους νομους Δωδεκανησου, Ροδοπης , Ξανθης και Εβρου υπάρχει δυνατοτητα να οριζεται διερμηνεας Τουρικής γλώσσας στα εκλογικα τμηματα.
Εκει εφτασαν οι προδοτες για να μη χασουν ουτε μια ψηφο.
Αραγε ο Οικομενικος Πατριαρχης οταν παει να ψηφισει στην Τουρκια του δινουν τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησει διερμηνεα;
Σε τι χωρα ζουμε ρε γαμωτο;
Ολοι οι Ελληνες υπηκοοι δεν οφειλουν να μιλανε την Ελληνικη γλώσσα;
Παντως για το θεμα των αδειων δεν τιθεται θεμα... μιλανε γενικα για στρατιωτικους και δημοσιους υπαλληλους , οποτε με το που βγει το ΠΔ που προκυρησει τις εκλογες η Διοικηση θα στειλει την διαταγη που θα αναστελλει τις αδειες. Μια μερα θα στειλουν διαταγη και οι ΠΕΔΙΛΣ για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους.

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορά αυτό με τους διερμηνείς , έχω συναντήσει Έλληνα - μουσουλμάνο από την θράκη , οποίος ήταν ναυτολογημένος σε ένα πλοίο και δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε διότι δεν γνώριζε ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΝΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Και να το δώσουν το εκλογικό θα το πάρουν πίσω με φόρους.Και δεν είμαι αξιωματικός.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά κωδικοποίηση ήδη υπαρχόντων νόμων και ΠΔ είναι δεν φέρνει τίποτα καινούριο. Το 106 είναι το 106 του ΠΔ 96/2007.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς εκλογικό δεν παίζει επιφυλακή. ///
Κυριακή, Μάρτιος 18, 2012 6:55:00 μμ /// ΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΝΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
///Δευτέρα, Μάρτιος 19, 2012 11:34:00 μμ/// εσεις οι δυο προσοχη το μην σκισετε το καλτσον!!!ουαου!!! εισαστε και οι 2 για πολλες κλωτσιες!!! ψευτομαγκες και κουτσαβακια!!! γκεϋ και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται εσύ είσαι με τους γκέΰ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν μπορείς να πείς αυτό που θες χωρίς βωμολοχίες???