Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Κόρινθο – Διακομιδή ασθενούς - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός διότι εντοπίσθηκε πρόχειρα κρυμμένος εντός του φορτίου φορτηγού οχήματος (με επικαθήμενο), χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

===================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Κορίνθου, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί διότι εντοπίσθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός επικαθήμενου φορτηγού οχήματος, χωρίς να κατέχουν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

===================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη χθες με πλωτό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι Λακκί Λέρου, 80χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

===================
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας, 37χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην Ιταλία.

Επίσης συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 51χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 32χρονη αλλοδαπή συνοδηγός διότι μετέφεραν δύο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίο και συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: