Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ερώτηση ΣΥΣΜΕΔ για την υγειονομική περίθαλψη

1. Σύμφωνα με τα σχετικά, μεταξύ των άλλων, ορίστηκε ότι η υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος θα γίνεται και από γενικά ή ειδικά κρατικά νοσοκομεία, μονάδες περίθαλψης εντός ή εκτός του Ε.Σ.Υ. ή άλλα ιδρύματα κοινωφελούς χαρακτήρα, από ιδιωτικές κλινικές και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα συμβεβλημένα με το Δημόσιο, καθώς επίσης και από ιδιώτες ιατρούς συμβεβλημένους με το Δημόσιο, οι δαπάνες δε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της αντίστοιχης διεύθυνσης και η κοστολόγησή τους θα γίνεται με το ισχύον κρατικό τιμολόγιο (Δημοσίου).

2. Κατόπιν των ανωτέρω και στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών μας, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εάν τα ως άνω τυγχάνουν εφαρμογής επί των Ελλήνων στρατιωτικών, δηλαδή εάν δικαιούται στρατιωτικός περίθαλψης από γενικά ή ειδικά κρατικά νοσοκομεία, μονάδες περίθαλψης εντός ή εκτός του Ε.Σ.Υ. ή άλλα ιδρύματα κοινωφελούς χαρακτήρα, από ιδιωτικές κλινικές και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα συμβεβλημένα με το Δημόσιο, καθώς επίσης και από ιδιώτες ιατρούς συμβεβλημένους με το Δημόσιο και σε ποια περίπτωση. Σε καταφατική δε απάντηση παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε τι οφείλει να πράξει σε κάθε περίπτωση.

3. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

4. Τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προς τα οποία αποστέλλεται το παρόν, παρακαλούνται για την κατά την κρίση τους υποβολή σχετικής ερώτησης στο Ελληνικό κοινοβούλιο, προς τα αρμόδια υπουργεία.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Τχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
Τσάκαλος Αναστάσιος
Επστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6945116210

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευγε στους πρωτοπορους συνδικαλιστες των Ε.Δ!!!