Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Με βαπόρια και συρματοπλέγματα !!!

Πλοία - συρματοπλέγματα - φυλακές !

μόνο θάλαμο αερίων να μην φτιάξουν έτσι όπως πάει.
Τα θεωρώ ημίμετρα και απλά προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Περί τους 100.000 λαθρομετανάστες μπήκαν παράνομα στη χώρα μας μόνο το πρώτο εννιάμηνο του 2010 από τον Έβρο.Με αλεξίπτωτα πέφτουν οι λαθρομετανάστες ; Από Τουρκία έρχονται όλοι !
Ας λάβουν επιτέλους και σωστές πολιτικές αποφάσεις.
Να δούμε πόσα ζεστά υρώ θα δώσουν για 12,5 χιλιόμετρα συρματοπλέγματος και για 2 πλωτές φυλακές πλοία !

16 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΜΟΝΟ...
ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα τους φυλάει; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!!!

Χαχαχα, έχουμε να ρίξουμε ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ. Δεν σας άρεσαν οι σχέσεις με εφοπλιστές, τραβάτε τώρα να γίνετε δεσμοφύλακες στους εξαθλιωμένους όλου του τρίτου κόσμου...

Ανώνυμος είπε...

ακτοφυλακες θελατε να γίνετε ..... καλες σκοπιες .
εχετε να φατε λατζα που θα σας μείνει αξέχαστη ...........
και η ποεπλς θα βαραει παλαμακια............
ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.........ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΡΩΝΕΣ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ...ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ;; Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ;; Ο ΠΡΟΘΥΜΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ CAMEL ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ ΤΟΥ!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ , ΒΛΕΠΩ ΠΩς ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΡΕ ΟΡΓΙΑ; ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΛΦ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞ ΚΑΙ ΥΞ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!!!
...ΜΗ ΣΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΑΘΜΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!! ΤΣΑΤΣΟΙ , ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

SYMFONO KALA TA LES TOY LOYSTROY TON EFOPLISTON!!! THA TOY ARESEI NA PHGAINEI GIA NA PSONIZEI STA MAGAZIA GIA TOYS YPOYRGOYS!!! ALLOSTE AYTA EINAI KAI TA MEGALYTERA PROSONTA TOY(GLYFTHS-TSATSOS-ROYFIANOS)!!!

Ανώνυμος είπε...

ακτοφυλακες μη νευριαζεται.......
ηρεμηστε .......
ενα βλεπω οι αξιωματικοι εξακολουθουν να εχουν οτι ειχαν ,να περνουν οπως περνουσαν , να απολαμβανουν οτι απολαμβαναν κ.τ.λ.
αν και ειναι αντιθετοι στο νεο νομο, αν και ειπαν τις παρατηρησεις τους για το νεο νομο μιας και καταλαβαν οτι θα ψηφιζοταν .ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?
Εμεις ολοι που καναμε πανηγύρια και χαρες ειτε μεμονομενα ειτε μεσο ποεπλς για το καλο νεο νομο και την επιτελους ακτοφυλακη ,και που δεν καναμε ουτε μια παρατηρηση , .. εξακολουθουμε να τον τρωμε....... απο παντου.....
ενας μπορει να μου εξηγησει τι χαρηκαμε? τι αλλαζει? τι πετυχαμε?
μηπως τελικα μαλ#$#$$#με και οχι τιποτε αλλο θα πουν οτι το γουσταραμε και απο πανω ....

Ανώνυμος είπε...

μα πως να μην εκνευριζομαι ρε παιδιά... τα άτομα ειναι στον κόσμο τους! Επειδή κατα 99% ο τύπος που εγγραψε το ειρωνικο σχόλιο ειναι ΑΞ , αντικατοπτρίζει το μέλον της Διοίκησης του ΛΣ! Αυτά τα παρτάλια θα μας διοικούν... , Τουλάχιστον οι περισσότεροι παλίοι ΑΞ είχαν χαμηλό προφίλ και απλά κοιτούσαν την καβάτζα τους και την καριέρα τους! Οι νέοι ΑΞ έχουν αποδειχτεί στην πλειοψηφία τους θρασύτατοι , τεμπέληδες , γλύφτες, είρωνες και το παίζουν Ναύαρχοι... επιτέλους θα πρέπει να τους στριμώξει κάποιος στα ΛΧ, στα Σκάφη (που την κοπανανε στα γρήγορα και αφήνουν του ΥΞ να τραβανε το λούκι) και γενικότερα τις μάχιμες και εξωτερικες Υπηρεσίες του ΛΣ νυν ΕΛ.ΑΚ! Να υπηρετουν υποχρεωτικά τουλάχιστον 1/3 της σταδιοδρομίας τους σε μαχιμες υπηρεσίες , να φάνε το αγγουράκι και μετά ας αρχίσουνε να μιλάνε!

Ανώνυμος είπε...

Χεχεχε, ακτοφυλακάκια τσαντιστήκατε ε; Δεν σας αρέσει η αλήθεια. Εμένα προσωπικά δεν πρόκειται να με ενοχλήσει ΚΑΜΜΙΑ αλλαγή, γιατί έχω οικονομική άνεση από την οικογένειά μου και ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, οπότε είτε στην Κάσο, είτε σε πλωτό, είτε στον Πειραιά, δεν στεναχωριέμαι. Αλλά, αν πάνε τα πράγματα όπως πιστεύω, θα σας κράζω από εδώ μέσα για πολύ καιρό. Γιατί πανηγυρίζατε που βλέπατε το τυρί, χωρίς να βλέπετε τη ΦΑΚΑ! Και τώρα αρχίζει το ΤΣΟΥΞΙΜΟ! Χαχαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος που έχει καταλάβει, τι τελικά θα αλλάξει από αυτά που κάνουμε στα Λιμεναρχεία;
Γιατί όλο... λόγια αλλά αποτέλεσμα;
Άλλαξε κάτι;
ΘΑ... αλλάξει κάτι;
(εννοείται εκτός από τις... ταμπέλες)

Exantas είπε...

Πάλι τα ίδια άρχισαν εκείνοι που επιδιώκουν την διχόνοια στο Λιμενικό. Διαβάστε μια τούρκικη ιστορία που την αναφέρει ο Νίκος Καζαντζάκης.
“Όταν ο Αλλάχ έφτιαξε τον κόσμο έφτιαξε από κάθε εθνικότητα έναν άνθρωπο και τους έβαλε σε ένα ταψί. Τον Τούρκο τον έφτιαξε από τα καλύτερα υλικά βούτυρο, μέλι και γάλα ενώ τον Έλληνα τον έφτιαξε από τα χειρότερα σκατά, ακαθαρσίες, βρωμιές κλπ.
Αφού αναπαυόταν μετά το φτιάξιμο του κόσμου και των ανθρώπων, πήρε δυσάρεστο μήνυμα από τους αγγέλους του. Αλλάχ συμφορά. Ο Έλληνας στο ταψί τους ξεπάστρεψε όλους, πάει κι ο Τούρκος, πάει κι ο Εγγλέζος, πάει κι ο Εβραίος. Έπεσε ο μεγάλος πάνσοφος Αλλάχ σε σκέψη μεγάλη και ιδέες δεν του κατέβαιναν. Καλεί συμβούλιο σοφών και αγίων και τότε ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τους ανθρώπους έναν από κάθε φύλο και εθνικότητα, αλλά δύο Έλληνες.
Πράγματι η ιδέα πέτυχε. Από τότε οι Έλληνες τρώγουνται μεταξύ τους και έχουν αφήσει τους άλλους σε ειρήνη και ηρεμία”.

Καλή χρονιά συνάδελφοι, το Σώμα & η πατρίδα σας χρειάζεται όλους!!

ΜΘΧ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΩΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΞ , ΥΞ ΚΑΙ ΛΦ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ... Ο (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΑΞ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΙΜΟ ΣΩΜΑ , ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ TO ΛΣ , ΟΥΤΕ ΤΗ ΄΄ΔΟΥΛΕΙΑ΄΄ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ... ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΓΙΝΟΥΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ..ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΟΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΑΞ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;;; ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..ΦΑΤΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΠΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΄΄ΤΡΕΧΟΥΜΕ΄΄ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΄΄ΕΙΡΩΝΑ΄΄ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ! ...
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ , ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕς ΙΣΤΟΡΙΕΣ!
ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΑΡΑ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ!
Ο ΄΄ΕΙΡΩΝΑΣ΄΄ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΠΑΛΙΩΝ ΛΦ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΑΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ Η΄ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ (ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΞ ΣΤΟ ΛΣ) ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΛΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΨΕΥΤΙΚΗ ΄΄ΟΜΟΝΟΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!! ...ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 3,2 ΚΑΙ ΟΙ ΑΞ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΩ! ... ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ!
ΣΤΟ ΛΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΕΣ...
ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΝΩΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΣ ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

δεν φταιτε εσεισ ....φταινε καποιοι αξιωματικοι που για να βαλουν τα ανηψια τους στο λ.σ σας αφησαν να μπαίνετε σαν λ.φ απο τει και πανεπιστήμια και τωρα πουλατε μουρη....και στην τελικη για το σκοπο που σας θελουμε αρκουν γνωσεις γυμνασιοτ....αντε μπραβο μας τα πρηξατε με τις γνωσεις σας και με τις κρισεις σας......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν σας αρεσουν οι γνωμες και οι κρισεις των Λ/Φ???Σας χαλαει???
Όταν όμως τους βάζετε παράτυπα από προϊσταμενους σε γραφεία μεχρι Α/Φ σε Κεντρικα Λιμεναρχεια ειναι καλοί τότε ε???

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σας πείραξε, οταν εσεις οι ίδιοι οι αξιωματικοι που θιχτηκατε τωρα με το αιτημα τους για την καλυτερη βαθμολογική τους εξέλιξη αναγνωρίζετε την αξία ΚΑΠΟΙΩΝ Λ/Φ και τους εμπιστεύεστε και τους τοποθετείτε σε καίρια πόστα στις υπηρεσίες σας.

Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα είδος επιβράβευσης του ΙΚΑΝΟΥ έναντι του ΑΝΙΚΑΝΟΥ???

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αντιδράτε...
Εσείς δηλαδή δεν θα θέλατε να έχετε στην Υπηρεσία σας άτομα ικανά και με προσόντα που θα μπορούσατε να τα αξιοποιείτε νομότυπα ακόμα καλύτερα λόγω του βαθμού τους???

Εμείς θα το θέλαμε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞ, ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!...ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕΙΡΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΜΕΝΤΟΡΕΣ΄΄ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

O AKS AN EIXE DIPLOMATA OPOS LEEI GIATI DEN PHGE NA ZHTHTSEI NA PROSLIFTHEI APO EFOPLISTIKH ETAIREIA KAT'EYTHIAN????? MALLON TO DIPLOMA POY EXEI DEN KANEI GIA TOYS EFOPLISTES!! TO EXOYN KSANADEI APO ALLOYS ME KALYTEROYS VATHMOYS!!! IKANOYS !!! AYTO MPOROYSE NA KANEI!! EINAI AYTO POY TOY EIPAN NA MPEI STO L.S. KAI APO EKEI AN EINAI KALO PAIDI....?? TOTE OTAN THA ERTHEI H ORA TOY THA PAREI KAI THN DOYLEIA STHN ETAIREIA....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε να επιβραβεύονται οι ικανοί και όχι όλοι!
Θέλουμε οι βαθμοί να είναι ουσιαστικοί και όχι διακοσμητικοί!
Δεν γίνεται να έχουμε Λ/Φ που να έχουν μεγαλύτερη κατάρτιση από Σημαιοφόρους, ούτε και Ανθυπασπιστές που να είναι σκοποί σε πύλες αντί για Λιμενοσταθμάρχες.
Μας έχουν καταντήσει τον βαθμό καραμέλα στο στόμα που γλυκαίνει τη βλακεία και κάνουν την δουλειά τους.
Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να διεκδικούμε τα ουσιαστικά και τα αυτονόητα!