Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δείτε ακόμα μία δήλωση του κ. Πάγκαλου..

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com


Οι ελληνες πολίτες είναι πιο διεφθαρμένοι από τους πολιτικούς. "Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν".
Το φαινόμενο του ρουσφετιού στη χώρα μας οφείλεται στους "αγράμματους και αδαείς χωρικούς" επαναστάτες του 1821 οι οποίοι (επειδή ήταν αγράμματοι και αδαείς) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία. "Μετά την απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους (συγγενείς, γνωστούς, φίλους), λογική που διατηρείται μέχρι σήμερα".
Για όσους διαμαρτύρονται, σημείωσε ότι δεν μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα, καθώς η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές, ταυτίζοντας παράλληλα τους διαδηλωτές με όσους "οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων".
Η Ιστορία της Ελλάδας μοιάζει με αυτή της Κοκκινοσκουφίτσας, σημειώνοντας ότι η χώρα δεν εφάρμοσε τις σωστές αρχές όπως ακριβώς και η Κοκκινοσκουφίτσα,
Οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ !!!

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ !!!