Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Eτοιμάζεται προκήρυξη στο Λιμενικό

Σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμη η προκήρυξη κατάταξης περίπου 100 Aξιωματικών (ανδρών και γυναικών) στο Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των υπευθύνων. Hδη το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει καταλήξει στην κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα, ενώ οι υποψήφιοι θα είναι αποκλειστικά απόφοιτοι AEI, κυρίως οικονομικών σχολών, Nομικής, τμημάτων του Πολυτεχνείου (π.χ. Nαυπηγών), αλλά και Σχολών του Eμπορικού Nαυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Λιμενικό Σώμα - Eλληνική Aκτοφυλακή θα καταταγούν τουλάχιστον 30 Tεχνικοί Aξιωματικοί, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Eπιθεώρηση Eμπορικών Πλοίων, 15-20 Aξιωματικοί ειδικότητας Nομικού και ακόμη 50 Aξιωματικοί που θα ενισχύσουν οικονομικές και άλλες υπηρεσίες. Aπαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψηφίους είναι η καλή γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας, ενώ θεσπίζεται ως όριο ηλικίας το 35ο έτος.
Eιδικά για τους Aξιωματικούς ειδικότητας Nομικού προβλέπεται αύξηση των οργανικών θέσεων του ΛΣ κατά 25, εκ των οποίων οι 15 αφορούν Yποπλοιάρχους-Aνθυποπλοιάρχους και οι 4 Πλωτάρχες. Oσοι επιλεγούν θα κατατάσσονται κατευθείαν στο ΛΣ με τον βαθμό του Aνθυποπλοιάρχου Nομικού.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ Σχολών του Eμπορικού Nαυτικού ΚΑΙ ΜΕΤΑ απόφοιτοι AEI, κυρίως οικονομικών σχολών, Nομικής, τμημάτων του Πολυτεχνείου (π.χ. Nαυπηγών).ΜΗΠΩΣ ΟΙ 30 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ Λ.Σ- ΕΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΥΘΥΝΑΛ ΚΕΕΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 15 ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ??????? ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ .??? ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ 2 ,ΥΘΥΝΑΛ-ΥΠΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗ ΛΆΝΤΖΑ , ΑΚΟΥ " ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΝ" ΝΑΙ ΡΕ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.....
ΜΑΛ@@#@#Σ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Το είπαμε και το ξαναλέμε...
Ακτοφυλακή χωρίς απόφοιτους ΑΕΝ δεν γίνεται...
Εκτός κι αν το σχέδιο είναι να υπάρχουν μόνο ΥΠΑΞ εμποροπλοίαρχοι.
Λέτε???

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά πρέπει να πάρουν καμιά 10ρια
με ειδικότητα Ψυχολόγου... ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

NA

Ανώνυμος είπε...

καθηστε ρε μαγκες θελετε να μας πειτε οτι η ΑΕΝ ειναι ΑΕΙ? με ποιον βαθμο? το 05? Πολλοι απο αυτους δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους.δεν ειπαμε να μην παρει αλλα να μεινουν σε σκαφη και οχι να πιανουν θεσεις διοικητικές σε λιμεναρχεια ατομα που δεν ξερουν να διαβαζουν για να ερμηνευουν νομους, αυτο ειναι ξεφτιλα. απο την ΑΕΝ θα επρεπε να τοποθετουνται σε πλωτα ή στην δίωξη ναρκωτικων γιατι οπως ειναι γνωστο οι πιο πολλες σχολές ειναι τεκεδες.
το οτι επιασαν 2 με 3 λιμανια δεν εμαθαν και ολο τον κοσμο ή στην σχολη εκαιδευτηκαν καθαριζοντας το μηλο με μαχαιροπιρουνο. ειμαι λ/φ και δεν με εχω προοπτικη για Α/Ξ αλλα πρεπει να λεμε και αληθειες γιατι Α/Ξ και μη γνωστης της ερμηνειας του νομου ειναι επικίνδυνος για αυτον και το "πληρωμα"του.

Ανώνυμος είπε...

και ποιος σου ειπε οτι ενδιαφερομαστε για τις θεσεις διοικητικων??? αν ηταν να γινουμε μοδιστρες θα καναμε αλλη δουλεια.....ΠΙΛΑΦΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Αν οι Εμποροπλοίαρχοι είναι αμόρφωτοι όπως λες,εσύ που είσαι Λ/Φ και προφανώς δεν έχεις τελειώσει καμιά σχολή παρά μόνο έβαλες τον μπαμπά σου να πάρει καμιά 200αριά τηλέφωνα σε βουλευτές,υπουργούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...τι κάνεις σε αυτό το σώμα?Μάλλον βγάζεις φωτοτυπίες όλη μέρα ε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ 20ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ Λ.Σ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ......ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ........

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να συμβουλευσω τον αξιοτιμο κυριο λιμενοφυλακα που μιλαει τοσο απαξιωτικα για τις ΑΕΝ οτι μαλλον θα επρεπε να ηταν λιγο καλυτερα πληροφορημενος στο κεφαλαιο τριτοβαθμια ελληνικη εκπαιδευση γενικα.Ειμαι μητερα σπουδαστη ΑΕΝ ο οποιος ομως μπηκε στην ΑΕΝ αφου τελειωσε πρωτα ΑΕΙ των Αθηνων.Και ο λογος που εγινε αυτο ειναι μηπως και μπορεσει και βρει εργασια σε ενα επαγγελμα που υποσχετε πολλα τουλαχιστον ετσι οπως διαφημιζετε.Μπορω να τον διαβεβαιωσω οτι το μπαχαλο της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ειναι γενικο.Δεν χρειαζετε να πω πολλα.Αναξιοκρατια,πτυχια με γνωριμιες κλπ.Ας μη τα βαζουμε λοιπον με τις ΑΕΝ οι οποιες προσπαθουν τουλαχιστον να λειτουργησουν οσο καλυτερα μπορουν με τα λιγοστα μεσα που διαθετουν.Επιπλεον ολοι οι σπουδαστες δεν ειναι του επιπεδου που αναφερετε.Υπαρχουν αξιολογα παιδια που αξιζουν,και αν λειτουργουσε το συστημα αξιοκρατικα θα τα βλεπαμε ολοι.Ευχαριστω για την φιλοξενια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο Μ@#@#@ ΤΟΥ 20 ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ..... Η ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΊΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ Μ@#@#@

Ανώνυμος είπε...

ρε συναδελφοι , ας παρουν οσους οικονομικους και ναυπηγους θελουν αλλα μη μας δουλευουν οτι θα ειναι Λιμενικοι....μπορει να τους ντυσουν με στολη αλλα το πραγμα δεν αλλαζει!
Αρκει να μην τους δω μετα απο χρονια να μας τους στελνουν απο τα μερη μας για Λιμεναρχες κλπ! Να ξεκαθαριστει που θα υπηρετησουν αυτοι οι τοσο ΄΄απαραιτητοι΄΄ για το ΛΣ ανθρωποι! Θα εχουν προοπτικη να γινουν και ανώτατοι ΑΞ του ΛΣ -ΕΛ.ΑΚ;;;
Γιατι δεν προσλαμβανουν εμποροπλοιαρχους ΑΞ;
ΟΚ! Κανεις μας δεν λεει πως το επιπεδο των ΑΕΝ ειναι το ιδιο με τα ΑΕΙ , ας ειμαστε ρεαλιστες... εδω και πολλα χρονια εχουν καταντησει τις ΑΕΝ μεταλυκειακη εκπαιδευση με πτυχιο εξειδίκευσης και το επιπεδο των φοιτουντων σε αυτες εχει ΄΄πεσει΄΄ κατακορυφα! Οσοι εχετε ΑΕΝ στις περιοχες σας ή εχετε υπηρετησει σε αυτες ξέρετε τι εννοω!
Ας μην ξεχναμε οτι πολλοι απο τους επιδοξους Καπεταναιους του εμπορικου ναυτικου εισαγονται στις ΑΕΝ απο τους μπαμπαδες τους γιατι γνωριζουν οτι ειναι η πλεον ευκολη μεθοδος για να γινει καποιος ΑΞ στο ΛΣ!
Δειτε κατι ασχετα παληκαρακια Καπεταναιους και Μηχ/κους τα οποια το παραδεχονται και οδηγουν τα εναπομειναντα πλωτα σε ΄΄κακες θαλασσες΄΄ με κινδυνο την ακεραιοτητα του υπόλοιπου πληρωματος! Ευτυχως αυτοι οι τυποι ειναιο ελαχιστοι! Συνηθως, μετα την μα....κια που κανουν τους καβατζωνουν σε κανα γραφειο!
Ομως παρολαυτα οι περισσοτεροι συναδελφοι απο ΑΕΝ έχουν τις γνωσεις και την εξειδικευση να αναλαβουν τα πλωτα και το σημαντικο ειναι οτι ευκολα αποκτουν την πειρα να αναλαβουν και καθηκοντα εκτος σκαφους ,πχ γραφειο σε ΛΧ!
Προσπαθω να ειμαι αυστηρος, αντικειμενικος και ρεαλιστης στα σχολια μου γιαυτο θα πω και στον συναδελφο που ζητα ΄΄οικονομικους΄΄ Λιμεναρχες οτι εκτος του οτι αμφιβαλω πως θα ερμηνευουν καλυτερα τους νομους απο καποιους αλλους.... οπως εξαλλου η πραξη το εχει δειξει...το σημαντικο ειναι πως ενα Λιμεναρχειο εχει εκατονταδες αλλα θεματα και σοβαρα ζητηματα εκτος της ερμηνειας νομων και με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να ζηταμε Λιμεναρχη με γνωσεις πχ ναυπηγου ,καπετανιου , καταδρομεα , τροχονομου ,ματατζη, ψαρα, ειδικου δημοσιων σχεσεων, ψυχολογου ,λογιστη κλπ και... τελος ζητιανου... αφου η Υπηρεσια τους καταντησε να ζητιανευουν για σπονσορες!
Και επειδη μακρυγορησα...
Οπως ήδη ειπε και αλλος συναδελφος , ιδρυουν Ακτοφυλακη και κανουν προσληψεις άσχετες με το αντικειμενο...
Ισως και καποιοι χρυσοκλαρατοι να έβαλαν τρικλοποδια στον Υπουργο και να του ειπαν να στλεχωσουν τα σκαφη με Υπαξ!
Σε λιγο καιρο δεν αποκλειεται να δουμε και μηχανοδηγους ΛΦ σε ρολο μηχανικου στα 57αρια και τα Ν/Γ...

Μην ξεχνατε συναδελφοι ΑΞ πως τα πτυχια και πρωτιστως το βισμα ειναι απαραιτητα για την εισαγωγη σας στο ΛΣ , αλλα μετα κρινεστε στηνν πραξη και εκει χρειαζεται να εχετε αρ...ια! Το ειδος και την ποιοτητα της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης το διαπιστωσαμε με την καθημερινη μας συνεργασια και συναναστροφη με αρκετα ΄΄μοσχαρια΄΄ και οργια που κατεχουν πτυχια και καρεκλες!
Μη θιγεστε δεν ειστε ολοι ετσι...απλα αναρωτηθειτε γιατι ολοι οι νεοι ΑΞ μιλατε ακομα και μπροστα στους ΛΦ απαξιωτικα για σχεδον ολους τους συναδελφους της σειρας σας; ....και δεν λεω ψεματα...
Μονοι σας επιβεβαιωνετε οτι οι περισσοτεροι απο εσας ειστε ΄΄περιπτωσαρες΄΄....

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τώρα σοκάρεστε! Λες και δεν έχετε δει τόσα χρόνια αξκούς εκ ΣΝΔ με πτυχίο Γυμναστικής και Παιδαγωγικής Ακαδημίας, θεολόγους ή φιλόλογους...

Ανώνυμος είπε...

ας κανουμε ολοι την αυτοκριτικη μας και ας ξυπνήσουν ολοι και να γινουν πιο παραγωγικοι. ο μονος τροπος να παμε μπροστα ειναι μονο με ειδικοτητες.

Exantas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ?? ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΠΤΥΧΙΑ - ΓΛΩΣΣΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΕΝ ΜΕ 5 ΑΝΤΕ 8 ΒΙΑ! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Β+ (ΔΛΔ 17,5 ΜΕ 18 ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ COAST GUARD ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ PORT POLICE ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΥΠΑΞ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΕΙ ΕΔΩ ΔΛΔ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ 3ΕΤΟΥΣ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΣΟΣ ΓΙΑ Λ/Φ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΛΟ ΑΠΟΛ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΡΕΩΤΙΚΗ 2ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Π/Ν ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Η "ΜΑΜΑ" ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΡΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΓΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΛΥΚΟΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΤΕ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 10ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα λεσ αλλα δεν ισχυουν αυτα .που τα βρηκες ενας θεος ξερει....

στ@βεντο είπε...

Ξεκίνησαν τα παπαγαλάκια μου φαίνεται, άρχισε η απαξίωση των αξιωματικών από ΑΕΝ. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα και αυτοί και κρατάει μια σοβαρότητα το σώμα. Όσοι αξιωματικοί από ΑΕΝ δεν ξέρουν να διαβάζουν και να ερμηνέυουν νόμους άλλοι τόσοι αξιωματικοί από υπόλοιπες ανώτατες σχολές δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΕΝ.ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ.ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΟΥ Λ.Σ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ .ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑ.ΩΣ ΕΔΩ.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ......COAST......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΜΠΟΥΡΑ ΛΕΤΕ...?///

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες,
που απαξιώνεται το ΕΝ και τους Αξιωματικούς του προφανώς έχετε κάποιο κόμπλεξ και το κάνετε αυτό όπως για παράδειγμα ο κύριος λιμενοφύλακας και όπως φαίνεται γνωρίζεται πάρα πολύ καλά το επάγγελμα και θα γνωρίζεται και πάρα πολλούς Αξιωματικούς ΕΝ και Πλοιάρχους αφού όπως λέτε οι Αξιωματικοί ΕΝ είναι αγράμματοι και δεν ξέρουν να γράφουν ούτε το όνομα τους τότε γιατί οι κύριοι εφοπλιστές τους πληρώνουν όσο όσο??? Μήπως επειδή είναι ανοιχτοχέρηδες ή μάλλον ευαίσθητοι??? Τι λέτε??? Οι περισσότεροι που μπαίνουν στις σχολές έχουν πραγματικά πολύ χαμηλό βαθμό πρόσβασης, αλλά μετά τους είδε μήπως κανείς να βγαίνουν κιόλας??? Από τους 800 Πλοιαρχους που εισάγονται, οι 50 τελειώνουν και οι 20 συνεχίζουν.Οποιος θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει.Σε ότι αφορά την "ΑΝΩΤΑΤΗ"(εδώ γελάμε)"ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"(εδώ γελάμε περισσότερο)όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε το τι χυμαδιό επικρατεί μέσα και έξω από τα ελληνικά πανεπιστήμια.Πρόσφατα είχε προβληθεί και μια εκπομπή στη ΝΕΤ που ανέφερε τη ΑΘΛΙΑ κατάσταση των ΑΕΙ στη χώρα μας, όπο μίλησαν έλληνες καθηγητές πανεπιστημίων του εξωτερικού και ανέφεραν με ατράνταχτα επιχειρήματα και αποδείξεις το τι είδους ανώτατη εκπαίδευση έχουμε,άρα καλύτερα να μην κοκορεύομαστε και πολύ...Η ΑΕΝ δεν είναι εύκολη σχολή σας διαβεβαιώνω, είμαι Κ2 στην Πολιτική Αεροπορία και Πλοίαρχος Γ'ΕΝ. Τέλος, αφήστε εμάς τους αγράμματους Αξιωματικούς ΕΝ να χειριζόμαστε τεράστια σύγχρονα πλοία,να μας χαρίζουν οι εφοπλιστές ένα σωρό λεφτά κάθε μήνα,να έχουμε να κάνουμε με ναυλωτές, λιμενάρχες από όλο τον κόσμο και άλλους πολλούς και πηγαίνετε εσείς στην ανώτατη εκπαίδευση να κοκορεύεστε και να βάζετε τα πτυχία στον τοίχο για διακόσμηση(δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε γιατί συνήθως τα χρησιμοποιούμε) και να κάνετε τον δημόσιο υπάλληλο πιάνοντας τον κώλο του κάθε έλληνα φορολογούμενου με την μηδενική παραγωγικότητάς σας. Δυστυχώς όσοι πραγματικά αξίζουν σε αυτή τη χώρα είναι πάντα υποβαθμισμένοι, αυτή είναι η χώρα που ζήσαμε, ζούμε και μπορεί να συνεχίσουμε να ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανένας από τους ''μέσα'' πότε θα βγεί η προκύριξη? Σε εμάς ειπανε για φθινόπωρο.

kleiw είπε...

gia olous esas toys geloious pou upotimatai tis aen egw san gunaika an8upoploiarxos tou emporikou nautikoy ena exw na sas pw:oti eisaste kompleksikoi k anideoi, gt den einai mono ta limania pou pianoume alla k oi kakouxies pou pername kai h sunexhs ekpaideush pou pernoume k oti analamvanoume ey8ynes zwhs k fortioy k periballontos apo ta 22 mas.ti na mou peite eseis pou lete oti kserete nomous otan emeis exoume ma8ei apo ta18 ton imo,ton ilo,th solas k ena swro nomo8esies pou den exete thn oksyderkeia na antilhf8eite.na katsete sta auga sas loipon k na mhn upotimate tous aksiwmatikoys tou emporikou naytikoy gt aytoi oso ki an den sas aresei einai aksiwmatikoi k eginan doylevontas monoi tous kai oxi san aiwnioi foithtes pou tous plhrwnei akoma k to kafe ths gomenas o mpampas.ante mpravo gt prwta prepei na ma8ete na eveste k ustera na zhtate kai 8eseis..

Ανώνυμος είπε...

kleiw οτι και πεις .... κατω θα πεσει .....
οι ανθρωποι ειναι επικίνδυνοι ακομα και για τους εαυτους τους....οπότε άστους να λενε για εμας τους ΑΕΝ....... οτι θελουν ...
ψαξε λιγο και δες πως καταντησαν το σωμα και βγαλε συμπερασματα ....ουτε την εργασια τους και την αξιοπρεπεια τους δεν προφυλαξαν.........τα αποτελεσματα ολων αυτων πανεπιστημιακων τα ειδαμε οχι μονο στο Λ.Σ αλλα γενικοτερα στο κρατος ......
καλες θαλασσες .......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΥΡΙΕ ΕΚ ΣΧΟΛΗΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ.ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΕΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΔΟΚΙΜΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Γ΄ΤΑΞΕΩΣ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ,ΕΣΤΙΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ Β΄ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΣΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ,ΞΕΡΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΟΥΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΡΟΥΦΟΥΣΑ.ΤΑ ΘΥΜΩΜΕΝΑ ΣΤΑΧΥΑ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ.ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ.ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ.ΕΙΧΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ.ΜΕ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΑΝ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡ@#@#@@ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΜΠΑΡΚΑΡΟΥΤΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε όλοι από την εμποροπλοιάρχων αγενείς, αγράμματοι, άσχετοι ,επικίνδυνη για το Λιμενικό Σώμα σας έχουμε ζήσει τόσα χρόνια. Μπαίνετε στο Λιμενικό και καλά για τα σκάφη και μόλις ορκιστείτε βάζετε τα μέσα και κλαίγεστε να βγείτε και να πιάσετε καρέκλες στα Λιμεναρχεία. Και όσο για σένα ΚΛΕΙΟ σου εύχομαι καλά ταξίδια.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά τα λες φίλε μου και συμφωνώ μαζι σου αν και είμαι από ΑΕΝ .Είμαστε αγενείς , αγράμματοι, άσχετοι ,επικίνδυνοι για το Λιμενικό Σώμα σας και μπαίνουμε στο Λιμενικό και καλά για τα σκάφη και μόλις ορκιστούμε βάζουμε μέσα και κλαιγόμαστε να βγούμε και να πιάσουμε καρέκλες.
ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΩ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ..ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΘ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ .............

Ανώνυμος είπε...

Λ/Φ - ΥΠΑΞ - Α/Ξ............ΑΣ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.....ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ''ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ......Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.....ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο παλι τι σας λεει.......
<....Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να υπαχθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και το Λιμενικό Σώμα. Κίνηση που αν υλοποιηθεί θα ικανοποιήσει σε πρώτη φάση την ναυτιλιακή κοινότητα η οποία ζητάει η έδρα του… «Ναυτιλίας» να είναι στον Πειραιά.....>

<......στο κύρος της ναυτιλιας είχαν συμβάλει αποφασιστικά τα έμπειρα στελέχη του Λιμενικού Σώματος».....>
το βρηκα στο blog της ΠΕΑΛΣ
http://pealsgr.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html

ΑΝΩΝΥΜΗ είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί σφάζεστε(αναφέρομαι στις δημοσιεύσεις για το "ετοιμάζεται προκήρυξη στο λιμενικό")... αφού τελικά όποιος έχει το μέσο θα μπει. είτε είναι από ΑΕΙ είτε όχι .Δεν γνωρίζω πως λειτούργει το σύστημα σας από πρώτο χέρι αλλά ξέρω και βιώνω καθημερινά την απόρριψη ως πτυχιούχος ΑΕΙ χωρίς μέσο.....Άλλωστε τίποτα δεν μου κάνει πια εντύπωση στην Ελλάδα. Είμαι 24 χρόνων και πραγματικά νοιώθω πως η ίδια χώρα μου με διώχνει.. Πολλοί συνομήλικοι μου καθημερινά αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό για να διεκδικήσουν εκεί το αυτονόητο: ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Ντροπή μας που φτάσαμε ως εδώ..
Πολεμάω για τα όνειρά μου και για όσα προσπαθούν να μου στερήσουν...
Θέλω να ζω στην χώρα μου με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.