Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΡΟΔΟΣ:Ένστολη διαμαρτυρία Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών την 18-3-2011

ΡΟΔΟΣ: Ένστολη διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (18-3-2011), στις 12 το μεσημέρι, με αφορμή την καταβολή του ποσοστού στη χορήγηση των φαρμάκων στους Δημοσίους Υπαλλήλους, ενώ οι κρατήσεις γίνονται κανονικά γεγονός που τους αναγκάζει να καταβάλουν εξολοκλήρου το αντίτιμο των φαρμάκων.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς του Δημοσίου και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Δωδ/νησου, στα γραφεία του Ο.Π.Α.Δ. Ρόδου επί της οδού Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, σε Δελτίο Τύπου που απέστειλαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ρόδου και Δωδεκανήσου, και η Ενωση Προσωπικού Λιμενιού Σώματος Δωδεκανήσου, το οποίο υπογράφουν οι Μανώλης Ανδρουλάκης, Γιάννης Μικρόπουλος και Ευστάθιος Σαμαράς, αντίστοιχα, αναφέρουν τα εξής:

Δείτε την ανακοίνωση στη συνέχεια ...


Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου
Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Ρόδου & Δωδ/νησου
Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματα Δωδ/νησου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 και ώρα 12:00 σας καλούμε να δώσετε το ΠΑΡΩΝ στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς του Δημοσίου και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Δωδ/νησου στα γραφεία του Ο.Π.Α.Δ. Ρόδου επί της οδού Παπανικολάου προκειμένου να εκδηλώσουμε και έμπρακτα την αντίθεση μας στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και αφορά την καταβολή του ποσοστού της στην χορήγηση των φαρμάκων στους Δημοσίους Υπαλλήλους ενώ οι κρατήσεις μας γίνονται κανονικά γεγονός που μας αναγκάζει να καταβάλουμε εξολοκλήρου το αντίτιμο των φαρμάκων.

Δεν θα δεχτούμε για άλλη μια φορά να γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα με πρόσχημα την οικονομική κρίση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ένστολες διαμαρτυρίες είναι παπάτζες όπως και αυτοί που τις οργανώνουν . Οι στρατιωτικοί και οι ένστολοι δεν είναι μανάβηδες ή αναρχοαυτόνομα φρικιά να διαδηλώνουν στο δρόμο . Όλοι ανάθεμα μας ρίχνουν. Πρώτα θα προσέχουμε τι ψηφίζουμε γιατί μετά δεν μετράει η διαμαρτυρία .
ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε ; Φάτε Ακτοφυλακή και μνημόνιο
ΝΔ δεν θέλατε ; Φάτε τι μούτζα απο όλο το κόσμο για την ανικανότητά του Κώστα
ΛΑΟΣ δεν θέλατε ; Φάτε ενιαίο μισθολόγιο που το υποστηρίζει διακαώς μαζί με το ΔΝΤ.
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλατε ; Καθίστε να σας καίνε να λένε όλοι ότι τους προκαλέσατε να σας κάψουν.
Εν ολίγοις . ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (18-3-2011) με απόλυτη επιτυχία ένστολη διαμαρτυρία από το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας σε συνεργασία όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς του Δημοσίου και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Δωδ/νησου στα γραφεία του Ο.Π.Α.Δ. Ρόδου για χορήγηση των φαρμάκων στους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Η Κινητοποίηση αρχικά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί με την παρουσία μόνο των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας του Νησιού της Ρόδου, υπήρξε όμως μαζική συμμετοχή ενστόλων, αναδεικνύοντας την αγωνία των συναδέλφων και την αγανάκτηση τους για την υπάρχουσα κατάσταση.

Ε.ΑΣ.Υ.Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ρόδος 18 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία ένστολη διαμαρτυρία από το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας σε συνεργασία όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς του Δημοσίου και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Δωδ/νησου στα γραφεία του Ο.Π.Α.Δ. Ρόδου για χορήγηση των φαρμάκων στους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Στην κινητοποίηση στην οποία αρχικά είχε προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί με την παρουσία μόνο των Διοικητικών Συμβουλίων υπήρξε μαζική συμμετοχή αναδεικνύοντας την αγωνία των συναδέλφων και την αγανάκτηση τους για την υπάρχουσα κατάσταση.