Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Οδύνη για τη δολοφονία δύο συναδέλφων μας

Πειραιάς, 04/03/11

Εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας, για τη στυγερή δολοφονία των δυο συναδέλφων αστυνομικών, που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη, για μια ευνομούμενη πολιτεία και μια χώρα που κυριαρχεί η ανασφάλεια των πολιτών σχετικά με την ασφάλειά τους.

Τέτοιες ώρες είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής και οφείλουμε όλοι να σιωπούμε, για τον λόγο αυτό συνειδητά επιλέξαμε την σιωπή των πρώτων τριών ημερών.

Σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει όμως να αναζητηθούν οι ευθύνες, που καθημερινά η εργασία μας γίνεται ολοένα και περισσότερο επικίνδυνη και αυτό δεν οφείλεται μόνο στον εκσυγχρονισμό του οργανωμένου εγκλήματος αλλά στην υποβάθμιση και την απαξίωση των οργανισμών που υπηρετούμε.

Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους άλλους δύο συναδέλφους αστυνομικούς και να είναι σύντομα δίπλα μας στον κοινό αγώνα και στην κοινή προσπάθεια για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΤΥΛΑΚΩΝ
Κάλλιο αργό πάρα ποτέ!!!

9 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Κάλλιο αργό πάρα ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σας κράζανε εδώ μέσα ακόμα θα βγάζατε ανακοίνωση...τενεκέδες.....

Ανώνυμος είπε...

"Τα ζα μου αργά" που λεν και στο νησί μου.

Ανώνυμος είπε...

PALI KALA POY DEN PERIMENATE TO MNIMOSINO GIA NA VGALETE ANAKOINWSH.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

"Τέτοιες ώρες είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής και οφείλουμε όλοι να σιωπούμε, για τον λόγο αυτό συνειδητά επιλέξαμε την σιωπή των πρώτων τριών ημερών."

Παραδεχτείτε το...Ούτε καν το σκεφτήκατε να βγάλετε ανακοίνωση...Μετά το κράξιμο ,σας άνοιξαν τα μάτια και καταλάβατε την αντισυναδελφική και απάνθρωπη κυρίως απουσία σας ,και τώρα προσπαθείτε αποτυχημένα να τα μπαλώσετε...

Σοβαρευτείτε επιτέλους γιατί ως επίσημοι αντιπρόσωποι μας, μας ντροπιάζετε όλους απέναντι στους Συναδέλφους Αστυνομικούς με τις παιδιάστικες δικαιολογίες σας.

Ανώνυμος είπε...

ρε ξεφτιλες καλυτερα να μη βγαζατε ανακοινωση ...ρομπες γινατε.......
ξεπουλημενοι........τι νομιζεται οτι ειμαστε ηλιθιοι σαν εσας να μας δουλευεται?
ακου συνειδητα επιλαξατε σιωπη .....παλιομ@#@#@#ς

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτύρεστε σύντροφοι;; Την τιμή του λιμενικού πάντως την έσωσε ο ΕΧΑΝΤΑΣ που σήκωσε αμέσως το "Πενθούμε..." που μας εξέφραζε τους περισσότερους. Οι συνδικαλιστές μας ήταν απασχολημένοι καθώς αλληλοσυγχαίρονταν και έτρεχαν να "συγχαρούν" και τον Υπουργό για το νέο πδ.

Άντε γεια
Ένας διχασμένος ένστολος

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .
ΘΕΜΑ ΤΑΣΟΥΛΑΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜ ΥΠΠ .....ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ......
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ .......
ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ Π.Υ .
ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ???!!!!!!.....
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ .....ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ........
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .......
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Ε/Π ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ .....
ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

με τον αδικοχαμενο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛO εγινε χαμός στην αθηνα , με τα 2 παλικαρια η νεολαια πηγε στα καρναβαλια .ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΣΚΗΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ , ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΕΟΛΑΊΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ ... ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ......ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ .....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛ@#@#ΣΗ