Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Απλήρωτοι Συνοδοί Κ-9 Λιμενικού Σώματος

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
καλησπέρα και χρονια πολλά.για ακόμη μια φορα σας γράφω τις σκέψεις και τους προβληματισμούς ενός συνοδου αστυνομικού σκύλου k9.to πρόβλημα μας δυστυχώς συνεχίζεται και δεν υπάρχει καμια ανταπόκριση από κανένα υπεύθυνο.Τo επίδομα συντήρησης και διατροφής των k9 μας το χρωστάνε από το προηγούμενο έτος (2010) με αποτέλεσμα να συνεχίζεται να επιβαρύνεται ο ήδη βεβαρημένος οικογενειακός μας προϋπολογισμός.Τελικά θα μας πει κάποιος υπεύθυνος πότε και αν έχει σκοπό το κράτος να συντηρήσει τα k9 σκυλάκια του; Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από τα χρήματα που νομίμως δικαιούμαστε να λαμβάνουμε μηνιαίως για τη συντήρηση και τη διατροφή τους.

Σήμερα οι συνοδοί K-9 του λιμενικού σώματος κλείνουμε 8 μήνες απλήρωτοι και παρόλα αυτά συνεχίζουμε να είμαστε ενεργοί διώκοντας καθημερινά το οργανωμένο και μη έγκλημα. Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν ντρέπονται πια!!!!! Μα έλεος δηλαδή!!!! Αρχηγέ τι έγινε; Κοίτα ποιος καπνίζει και ποιος φοράει γραβατα και θα λάμψεις κι εσύ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

POIA LEFTA OI PERISOTEROI VAZOYN MESO GLIFOYN!! GIA NA PAROYN K9 KAI OTI ALLO TO SINODEYEI GIATI AGAPOYN TA ZOA ETSI LENE!!!!(LEFTA,LOYFA,TZAMPA VENZINI KAI AYTOKINHTO)

Ανώνυμος είπε...

Βγαλε φωτοτυπιες. Δωσε δρομολογια ακτοπλοιας τηλεφωνικα κ μετα μιλα για Κ9