Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο μαρτύριο μας...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Συνάδελφοι Λιμενικοί και φίλοι Πειρατικοί ,
μέσω του Πειρατικού Ρεπορτάζ και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, υπενθυμίζεται σε όλους μας και κυρίως στους αρμόδιους, που έχουν παλουκωθεί στις πολυθρόνες των γραφείων εισπράττοντας παχυλούς μισθούς χωρίς να έχουν πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει γύρω τους , ότι διάφοροι φαρμακευτικοί σύλλογοι δεν δέχονται τα βιβλιάρια των Λιμενικών με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα των ιδίων και των οικογενειών τους.

Άραγε πόσοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι στον τόπο που υπηρετούν πληρώνουν εδώ και χρόνια τα φάρμακα από την τσέπη τους και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτό;
Ο λόγος για τον οποίο γράφω αυτές τις λέξεις σήμερα είναι γιατί το θέμα το θέμα με τα φαρμακεία είναι κάτι σαν φωτοβολίδα μπροστά στην βόμβα που θα σκάσει στα κεφάλια μας τους προσεχείς μήνες εάν δεν ληφθούν άμεσα πολιτικές αποφάσεις.

Μιλούσα με φίλη ιατρό πριν λίγες ημέρες η οποία μου ανέφερε ότι το χειρότερο ταμείο του Δημοσίου όσο αφορά τις πληρωμές των ιατρών , είναι του ΛΣ! Μου ανέφερε με λύπη, ότι σε αυτή αλλά και σε άλλους γνωστούς της ιατρούς το ΛΣ χρωστάει χρήματα εδώ και ενάμιση έτος και πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σε λίγους μήνες δεν θα είναι σε θέση να ανταπεξέρχεται οικονομικά στα έξοδα του ιατρείου οπότε θα πάψει να είναι συμβεβλημένη με τους κακοπληρωτές.
Επίσης γνωστός οδοντίατρος μου ανέφερε ότι γύρω στον Ιούνιο θα σταματήσουν τα ταμεία να δικαιολογούν έξοδα οδοντοθεραπείας.

Μπορεί να φανταστεί κανείς να πληρώνουμε τα φάρμακα από την τσέπη μας , τους παιδιάτρους από την τσέπη μας, τις αιματολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, και του άλλους ιατρούς που μέχρι σήμερα είναι συμβεβλημένοι, από την τσέπη μας;

Δεν θα τολμάει κανείς να αρρωστήσει φοβούμενος πρώτα τα έξοδα και μετά την ίδια τη νόσο!!!
Ας δοθεί λύση τώρα!
Πρέπει να πληρωθούν άμεσα οι ιατροί και οι φαρμακοποιοί γιατί αλλιώς την ΄΄κάτσαμε΄΄…..
Συνδικαλιστές άστε τα επικοινωνιακά κόλπα άνευ ουσίας και ασχοληθείτε με την ουσία.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ…..
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Σχόλιο.
Για ποιο Λ.Σ και για ποια Ελληνική Ακτοφυλακή μας μιλάς κύριε Παπουτσή, όταν αδυνατείς να λύσεις μια κι έξω το σοβαρότερο πρόβλημα των λιμενικών , οι οποίοι πληρώνουν φάρμακα, παιδιάτρους, εξετάσεις και θεραπεία των παιδιών τους , όλα από τον μισθό πείνας, που παίρνουν….
Ντροπή !!!

Πόπη Χρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: