Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ Λ.Σ....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Πληροφορίες που περιήλθαν στα αυτιά μου κάνουν λόγο για....ταχύτατη εξέλιξη κι' άλλων Σχολείων ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, εκτός του 32oυ, που από Ανθυπασπιστές το συγκεκριμένο σχολείο, θα γίνουν ξαφνικά Ανθυποπλοίαρχοι!!!
Αφού, οι πιο πάνω ευχαρίστησαν και Δημοσίως την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για την παρέμβασή της μέσω του Περιοδικού ΝΕΑ ΠΛΕΥΣΗ,τώρα θα έρθουν και άλλες σειρές ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ,να ακολουθήσουν την ίδια εξωφρενική Διαδικασία!!!

Για να γίνω συγκεκριμένος,τα Σχολεία 29 και 30 (που εισήχθησαν με πολιτικά κριτήρια τα έτη 1986 και 1987 αντίστοιχα),ενώ φέρουν τον Βαθμό του Υποπλοιάρχου,πριν συμπληρώσουν είκοσι οχτώ (28) έτη πραγματικής Υπηρεσίας όπως προβλέπεται από την Νομοθεσία για να γίνουν Πλωτάρχες, άκουσον, άκουσον:
Θα γίνουν κατά ενάμισι χρόνο νωρίτερα.

Εάν γίνει και αυτό, εκλεκτοί μου φίλοι της Ομοσπονδίας και της Οικογενειοκρατικής Διοίκησης του Υπουργείου μας,
λύστε μου μία Απορία παρακαλώ:
Όλοι εμείς που εισαχθήκαμε με τον νόμο ΠΕΠΟΝΗ (Ν.2190/94),έχοντας άριστες Βαθμολογίες, Πτυχία Τριτοβάθμιας, τίτλους Επιμόρφωσης, Ξένες Γλώσσες, Πιστοποιητικά Κατάρτισης και τόσα άλλα, γιατί να μείνουμε στάσιμοι Ανθυπασπιστές, αφού περιορίστηκε κατά περίεργο τρόπο η εισαγωγή μέσα από το Σώμα στην Σχολή Υ/Ξ;;;

Και γιατί εσείς να προάγεστε ταχύτατα με προσόντα Οργανωμένου στελέχους του κόμματος, που σας έβαλε και με γνώσεις κάποιοι εξ υμών να μην πω;;;
Δεν ξέρω, εάν Συνάδελφοι αιρετοί στην ΠΟΕΠΛΣ προερχόμενοι με την παραπάνω Νομοθεσία -και όχι μόνο- Λιμενοφύλακες, συμφωνείτε με αυτή την παρασκηνιακή θα έλεγα Πολιτική;;;
Εγώ πάντως Διαφωνώ.
Όπως διαφωνώ με την Αξιολόγησή μας, να μην γίνεται από στελέχη Λ.Σ. που ενώ εισήχθησαν με αναξιοκρατικό τρόπο καθότι στελέχη Πράσινης και Μπλε Ιδεολογίας, έχουν και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.
Μην με ρωτάτε ποιος είμαι εγώ που τους κρίνω.
Εάν έχετε Αμφιβολίες, ας πάμε Υ/Ξ και Λ/Φ, παλιοί και νέοι, στις Πανελλήνιες εξετάσεις
να δούμε τι χαμπάρια παίρνει ο καθένας μας.
Εάν μπαίναμε με τις Πανελλήνιες, αυτοί ,που δεν αξίζουν θα έμεναν σπίτι τους,
ενώ τώρα, αυτοί που δεν αξίζουν, μας αξιολογούν και θα στείλουν εμάς σπίτι μας.

Αυτό είναι το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ακόμη και σήμερα.

Δυστυχώς…………………………………………………….

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι και αυτό "συνταγματικώς" κατοχυρωμένο δικαίωμα όπως είχε πει κάποιος απίθανος για τα ώριμα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα . Η αλήθεια είναι πολύ απλή . Η σειρές αυτές που μπήκαν τη χρυσή δεκαετία του 80 είναι παιδιά ενός ανώτερου θεού που τώρα θα εξαργυρώσουν τη "κλαδική" ταυτότητά τους και τα ωφέλη του συνδικαλισμού . Μέχρι το 2015 θα την έχουν κάνει όλοι και θα μείνουμε εμείς πίσω με λιγότερο μισθό , μικρότερη σύνταξη και εφάπαξ να μας κουνά το δάκτυλο η κα Πόπη και η κα Δώρα . Δεν πειράζει όμως γιατί θα είμαστε περήφανοι Ακτοφύλακες που αποδεσμευτήκαμε απο τη Ναυτιλία και την φέραμε στο κεφάλαιο και τους εφοπλθιστές . Σγούψτε τώρα και δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε φάπες που θα έρχονται απανωτές ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ . Υπομονή όμως μέχρι τα 65 ( έτσι θα πάει) και ας λέμε το πόνο μας στους προβοκάτορες δημοσιογράφους και "διαδικτυακούς ακτοφύλακες"....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους ακτοφύλακες!!!!
Έλεος με αυτήν την ναυτιλία...έλεος!!!! Τόσο μέεεελι έχει;;;

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω επίσης ότι αυτό που εσείς δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε , μιας και χρησιμοποιείτε δημοσιογραφίστικα κόλπα περασμένων δεκαετιών όπως να πιάνεστε απο μια κουβέντα και να αγνοείτε τα υπόλοιπα , είναι ότι η Ακτουφυλακή ήταν σταθερή και μόνιμη επιδίωξη των Εργατοπατέρων που τώρα , πρώτοι εγκαταλείπουν το "καράβι" και αφήνουν αυτό το έκτρωμα να το φορτωθούμε εμείς . Εσείς δεν λέγατε απο εδώ μέσα ότι με την Ακτοφυλακή όλοι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και θα βελτιωθούν όλα ; Πού είναι όλα αυτά ; Πουθενά! Απλώς μπήξατε και εσείς ένα μαχαίρι στη πλάτη της Ελληνικής Οικονομίας , εκτός και αν πιστεύετε ότι θα σώσουν τη Ναυτιλία οι πολιτικοί υπάλληλοι (πιο καταρτισμένοι και δημοκράτες;) ή απλώς δεν σας νοιάζει ή δεν έχετε επίγνωση των θεμάτων που είναι κρίσιμα για την Ελλάδα . Θέλετε λιγότερες αρμοδιότητες με περισσότερες αποδοχές ; Δεν νομίζω ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΝΕΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ? ΝΑΙ!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ,ΤΕΙ,ΑΕΝ? ΝΑΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΝΑΙ!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΑΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΄15 ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ? ΟΧΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ? ΟΧΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΤΣΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ? ΟΧΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΟΙ Υ/Ξ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ:΄΄ΑΜΣΤΕΛ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ΄΄...(Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά απ ότι φαίνετε λεφτά συνεχίζουν να υπάρχουν ( και βαθμοί) αλλά όχι ΔΙΚΑΙΑ για όλους (άλλοι πληρώνουν την κρίση και άλλοι εισπράττουν). ΑΙΣΧΟΣ – ΝΤΡΟΠΗ. Μήπως τελικά να γίνουμε οι Φιλιππινέζες και οι καρπαζοεισπράκτορες των εφοπλιστών ώστε να μπορούν να τακτοποιηθούν οι αγαπητοί και εκτός από βαθμούς και λεφτά να τους περιμένει και μια θέση σε ναυτιλιακή. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

THELETE METATHESI? THELETE APOSPASI? H LOYFA STO LIMENARXEIO? KYRIOI KYRIOI O MONOS TROPOS NA PRAGMATOPOIHTHEI TO ONEIRO SAS!! EINAI ENAS!!NA VALETE YPOPSIFIOTITA GIA MELOS STON PROEDRIO TIS ENOSIS VOREIO DITIKIS ELLADOS !! NAI!! NAI!! MONO EMEIS THA PRAGMATOPOIHSOYME TA ONEIRA MAS!! THA PAME STON TOPO SAS MESO ESAS!! SAS HARIZEI YPNO KAI ARALIKI KAI KAFE STIN ONEIREMENI PARALIA TIS LEYKIMIS DIPLA STIN THALASSA !!! STIN LEYKIMI APO EMAS GIA EMAS!! GINE ENAS APO EMAS!! GINE KAI ESY O EPOMENOS GIA TIN LEYKIMI META TON KAINOYRGIO !! MIA PROSFORA TIS ENOSIS VIREIO DITIKIS ELLADOS APO ESAS GIA EMAS!!(AYSTIRA GIA TO PROEDRIO)