Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αρχίστε επιτέλους το δικαστικό κηνύγι των υπευθύνων γιατί δεν αντέχουμε άλλο!!!

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο Πειρατικό ο πρόεδρος της ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Τριπολίτης Κώστας θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε μια ύστατη προσπάθεια να πάρει μια επίσημη απάντηση για το που πήγαν και που συνεχίζουν να πηγαίνουν τα χρήματα των κρατήσεων μας για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Από την άλλη πάλι η ΠΟΕΠΛΣ με μια ακόμη γενικόλογη ανακοίνωση εξάντλησε την συνδικαλιστική της δράση, γι αυτήν την ξεφτίλα που ζούμε ,δηλώνοντας για άλλη μια φορά την "δυσσαρέσκεια" και την εξάντληση της ανοχής και της υπομονής τους.
Στο παραπάνω άρθρο του Πειρατικού  σε κάποιο σημείο η Πόπη Χριστοδουλίδου πολύ καλα κάνει και μνημονεύει τους πρώην Υπουργούς και Αρχηγούς για την σημερινή μας κατάσταση και τους προκαλεί να απαντήσουν για το που πήγαν οι κρατήσεις μας όλων αυτών των ετών αλλά κάποιους ξέχασε...
Ξέχασε να ρωτήσει και τους εργατοπατέρες μας που όλα αυτά τα χρόνια είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι τι έχουν κανει όλα αυτα τα χρόναι για να υπερασπιστούν την υγεια των Συναδέλφων και των οικογενειών τους.Αναρωτιόμαστε τι έχει να πει ο Δριβάκος ως πρόεδρος αλλα και όλο το υπόλοιπο προεδρείο για την απραγία όλων αυτών των ετών.Η ΠΟΕΠΛΣ έχει νομική κάλυψη...Έτσι δεν ειναι???Γιατί λοιπόν δεν κινήθηκαν ποτέ νομικά όλα αυτά τα χρόνια???Τι φοβοντουσαν???Μήπως επειδή δεν ήθελαν να ρθούν σε κόντρα με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για να μην χάσουν το βόλεμα τους???
Πάρτε το χαμπάρι όμως κύριοι συνδικαλιστές!!!Έχουμε φτάσει στα όρια μας...Αφήστε τις ανάλατες και γενικόλογες ανακοινώσεις και τις θεατρινίστικες πορείες διαμαρτυρίας και αρχίστε το δικαστικό κηνύγι μήπως και δικαιωθούμε κάποια στιγμή γιατί δεν αντέχουμε άλλο!!!
Ένα μεγάλο μπράβο λοπόν και ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Τριπολίτη Κώστα για την κίνηση του μήπως και μάθουμε επιτέλους τους υπεύθυνους για την σημερινή μας κατάσταση ώστε να δούμε πως μπορούμε να κινηθούμε μετέπειτα.

Υ.Γ.Αγαπητέ Κώστα δεν πας εσύ για πρόεδρος στην ΠΟΕΠΛΣ μήπως και δούμε κανένα φώς και καμμιά αλλαγή στον Συνδικαλισμό γιατι πολύ χαλαρό και κουρασμένο βλέπουμε τον Δριβάκο!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν προλαβαίνει γιατί εξυπηρετεί και άλλο πολιτικό... Γραφειο εκτός του κεντρικού λιμεναρχειου που υπηρετεί ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ..........................Έχουμε μνήμη και καλή...
Τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΦΩΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ , ΠΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ, ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, κ. ΓΙΏΡΓΟ ΔΡΙΒΑΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ....ΡΟΜΠΑ.
Και κυριολεκτούμε...
Τον άνθρωπο,τον χρέωσες ανοιχτά, ως υπεύθυνο, που δεν έχει φάρμακα, η ΜΥΤΙΛΗΝΗ
και ΛΗΜΝΟΣ....
ΤΟΝ.... κατηγγειλες ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ...καταγγείλει , ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 182 !!!
Όσοι ήταν παρόντες, περιμένουμε,να μας επιβεβαιώσουν.
Έφταιγε , ο συνδικαλιστής Γαρυφαλλιάς, τότε, κ. πρόεδρε της ΠΟΕΠΛ.Σ...
Και με την τακτική σου, φυσικά, φρόντισες να φοβηθούν και οι υπόλοιποι πρόεδροι σε όλη την χώρα κι ότι πρόβλημα είχαν, δεν τολμούσαν να το πούν !!!
Όπως, όμως αποδεικνύεται Η ΕΝΩΣΗ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΗ-ΣΤΡΑΤΗ είχε δίκιο-βουνό και πολύ σωστά είχε πράξει, τότε.
Τώρα βγαίνεις, με ανακοίνωση, κ. Γιώργο για ΧΙΟ-ΣΑΜΟ και φωνάζεις....ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...
ΕΠΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,κ.Δριβακο
κι ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΊΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛ.Σ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ....
ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΡΕΝΤΖΕΠΕΡΗ ΝΑ ΠΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...
Γιατί κι αυτός, αρχηγός ενός ΣΩΜΑΤΟΣ 7.500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, να σου πετύχει.... ,
δεν ντρεπόταν και δυστυχώς, δεν ένοιωσε ποτέ του... ΝΤΡΟΠΗ !!!!
Τώρα λοιπόν, αγαπητέ Γιώργο, τι θα κάνεις;;;;
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...
Τώρα ο Τριπολίτης έχει δίκιο;;;
Τότε ο Γαρυφαλλιάς ήταν ο κακός ;;;
Που πήγαν τα χρήματα των λιμενικών, θα το ερευνήσετε ως Ομοσπονδία ;;
ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛ.Σ και η ΠΕΑΛ.Σ πιστεύουμε πως οφείλετε να το ψάξετε και να αναζητήσετε ευθύνες!

Πόπη Χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ..........................

Επειδή έγινε αναφορά στο όνομα μου και στην ένωση μας,
θέλω να επισημάνω ότι το θέμα των φαρμάκων είναι το πιο ευαίσθητο που έχουμε χειριστεί και δεν προσφέρεται για αντιπαλότητες.
Οφείλω όμως να πω ότι τόσο ως ένωση όσο και ως άτομο που συνήθως την εκπροσωπώ αντιμετωπιστήκαμε περίεργα όλο αυτό το διάστημα που προσπαθούμε να δοθεί μια λύση.
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να το προσωποποιήσω, αλλά από την πρώτη στιγμή που ζητήσαμε την επέμβαση της δικαιοσύνης, τόσο στο Γενικό Συμβούλιο όσο και στο συνέδριο ούτε λίγο ούτε πολύ δεχθήκαμε κριτική από συναδέλφους άλλων ενώσεων ,αλλά και εγώ προσωπικά μέσω του μπλοκ από , γιατί προσφυγαμε στην δικαιοσύνη.
Κληθήκαμε μαζί με τον Γιώργο τον Κουτρουμπιλα να καταθέσουμε για το θέμα και η όλη ενέργεια μας ήταν απόφαση του Δ.Σ και της Γενικής Συνελεύσεως.
Είναι γεγονός ότι από τον Φεβρουάριο του 2010 που πράξαμε έτσι πολλές φορές αισθανθήκαμε ότι περνάμε τα όρια της γραφικότητας, αφού κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατο και επισήμανα στα συμβούλια ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μας και σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα όλων των ενώσεων και το κυριότερο ότι το θέμα των φαρμακοποιών δεν είναι μόνο η εξόφληση ,αλλά γενικότερα ο τρόπος προμήθειας των φαρμάκων που θέλανε να αλλάξει εντελώς.
Οφείλω να πω ότι εμείς απλά εξ αρχής αρνηθήκαμε να μπούμε στην διαδικασία του να παρακαλάμε τους φαρμακοποιούς, διότι πολύ απλά πληρώνουμε κρατήσεις και με τα λεφτά του κανείς δεν παρακαλάει γιατί είναι εντελώς αναξιοπρεπές.
Το παράπονό μου είναι ότι αντιμετωπιστήκαμε από συναδέλφους άλλων ενώσεων με την έπαρση και την αδιαφορία της σιγουριάς ότι εκείνοι δεν έχουν και μάλλον πίστευαν ότι δεν θα έχουν ποτέ πρόβλημα.
Τελικά εμείς με την ενέργεια που κάναμε θα φαινόμαστε εμπρός σ αυτά που ακούγονται ότι ετοιμάζονται ως αντιδράσεις από άλλες ενώσεις μόνο που θα είχαν όλα λυθεί αν τότε φροντίζανε όλοι να σβηστεί η φωτιά που είχε ανάψει, γιατί είναι κουτό να πιστεύουμε ότι δεν θα ρθει και στο δικό μας σπίτι.
Δεν είναι θέμα προσωπικό είναι θέμα νοοτροπίας γενικότερα του να συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει ομοσπονδία και όχι με την έννοια του Διοικητικού της Συμβουλίου αλλά με αυτή του Γενικού Συμβουλίου και κατά πόσο η μια ένωση αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της άλλης και βοηθά στην λύση του πριν γίνει και δικό της.
Εμείς συνάδελφοι δεν έχουμε φάρμακα 17!!!!!!!!!!!μήνες και σ αυτο έχουμε νιώσει πολύ μόνοι και απαξιωμένοι ειδικά όταν βλέπουμε στον ΟΠΑΔ να λύνεται το πρόβλημα στην γέννηση του πολύ δε περισσότερο όταν τελικά θα διαπιστώσουμε ότι δεν αρκούσε η δική μας περιπέτεια για να δοθεί μια λύση αλλά θα έπρεπε να γίνουμε πολλοί.
Κλείνοντας και όσον αφορά την ουσία του προβλήματος των φαρμάκων θέλω να τονίσω πως είναι σαφέστατο ότι κάποιος ευθύνεται για όλο αυτό και δεν πιστεύω ότι είναι λιμενικός, και δεν μπορεί να μην υπάρχουν ευθύνες όταν εμείς καταβάλουμε τακτικά και συνεπέστατα τις κρατήσεις μας τελικά να μην έχουμε στην ουσία περίθαλψη.Ως ένωση έχουμε ήδη πάρει τις αποφάσεις μας σε Γενική Συνέλευσή που θα οριστικοποιηθούν και θα γίνουν γνωστές αφού πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση και σε Λήμνο και Άι Στράτη τις επόμενες μέρες προκειμένου να αποφασίσει το σύνολο των συναδέλφων.Ελπίζουμε ως τότε να έχει δοθεί λύση διότι οι ενέργειές μας και πάντα στα πλαίσιο που μας θέτει ο νόμος και η στολή μας θα ναι δυναμικές !

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε η δικαστική διερεύνηση για την κατάρρευση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ξεκίνησε από Πταισματοδίκη Αθηνών η διερεύνηση αναζήτησης τυχόν ποινικών ευθυνών φυσικών προσώπων που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ενεπλάκησαν στην κατάρρευση ή σε φερόμενη κακοδιαχείριση των εισφορών των "εν ενεργεία" Ελλήνων στρατιωτικών - μετόχων του Ταμείου αυτού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΟΕΠΛΣ.Ξεστραβωθείτε ρε συνδικαλιστες του κ@@@@ και δειτε οτι ολοι κινουντε δικαστικα.Αστυνομικοί,πυροσβεστες,στρατιωτικοι.ΟΛΟΙ.Εκτος απο εσας.Αϊ σιχτιρ πια.Βολεμένοι κηφήνες.

Ανώνυμος είπε...

ας δείξουμε όλοι στους ανύπαρκτους της ΠΟΕΠΛΣ οτι έχουμε ξυπνήσει!
Θέλουν κράξιμο επί της ουσίας καθημερινά!
Ελάχιστοι συνδικαλιστές ξεχωρίζουν από τη βρωμιά και την ξευτίλα του συνδικαλισμού και τους γνωρίζουμε πλέον όλοι!
Τα λαμόγια της ΠΟΕΠΛΣ είναι ικανοί μόνο για να στήνουν εκλογές , να εξαπατούν και να εκβιάζουν με το ΄΄γάντι΄΄ τους συναδελφους , να εξυπηρετούν με προκλητική ιδιοτέλεια τα ατομικά τους συμφέροντα και να κάνουν ρουσφέτια στους γλύφτες τους.
Ακόμα και οι μετά εορτής γελοίες ανακοινώσεις τους για διάφορα θέματα του ΛΣ γίνονται αφού τους προκαλέσουν κάποιοι από εμάς στα blogs με την αποκάλυψη καταστάσεων και γεγονότων.
Ειναι χειρότεροι απ΄τους πολιτικούς και το κυριότερο είναι οτι οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν συνταξιοδοτηθεί σε 3 με 7 χρόνια και μέχρι τότε θα πρέπει να τους ανεχόμαστε επειδή θέλουν με το ζόρι να τα ΄΄ξύνουν΄΄ και το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό για όλους εμάς που έχουμε μια ολόκληρη ζωή να υπηρετούμε στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚ!
Συνάδελφοι ας ενδιαφερθούμε επιτέλους για το κοινό συμφέρον ,την δικαιοσύνη , την δίκαιη αντιμετώπιση την αξιοκρατία και την διαφάνεια και μόνο έτσι θα δικαιωθούμε και ατομικά ο καθένας από εμάς.
Να στηρίξουμε τους τίμιους , τους αγωνιστές , τους ανιδιοτελείς και τους αληθινούς συναδέλφους ωστε να πάρουμε την εκπροσώπηση που μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος θα το κανει αυτό ο Δριβακος που υπηρετει σε γραφειο υπουργου;Το αλλο με τον τοτο το ξερετε;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ομαδικές αγωγές είναι έτοιμοι να καταθέσουν στρατιωτικοί για να διεκδικήσουν υπερωρίες ,νυχτερινά και αποζημιώσεις για εργασία πέρα από το πενθήμερο!
Οι αγωγές θα αφορούν στη πενταετία 2006-2011. Τα έξοδα συμμετοχής για κάθε στρατιωτικό στην ομαδική αγωγή είναι 30 ευρώ και το διεκδικούμενο ποσό ανάλογα με τον βαθμό είναι από 7000 έως 13000 ευρώ.

Τα ακούς Δριβάκο???Όλοι κινούντε δικαστικά κι εσύ συνεχίζεις βολεμένος στο υπουργικό γραφείο να κάθεσαι ατάραχος και να περιμένεις να περάσει απλώς να περάσει ο καιρός να συνταξιοδοτηθείς.
Ένας Γαρουφαλιάς βρέθηκε να κινηθεί δικαστικά κι έπεσες να τον φάτε εσύ και το παρεάκι σου.
Άραγε πόσα από τα μέλη του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ είστε ένα βήμα πρίν την συνταξιοδότηση???
Καλούμε όλα τα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουν για μέλη του προεδρείου νέα άτομα με πολλά χρόνια εργασίας ακόμα μπροστά τους και όχι συνατξιούχους που αδιαφορούν για το μέλλον το δικό μας αλλά και του Σώματος.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα το πάρετε χαμπάρι ότι ο Δριβάκος και το παρεάκι του μας έχουν πουλήσει;Δείτε πως αντιμετώπισαν τον Γαρουφαλιά που κινήθηκε διακαστικά για να υπερασπιστεί τα μέλη της ΕΠΛΣ του.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ