Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Μ.Παρασκευή συνελήφθη, στις 12:00, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 39χρονη, μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην καμπίνα της βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 550,00 γραμμαρίων και δεκατέσσερα (14) δισκία Lonarid. Σε περαιτέρω σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 39χρονη βρέθηκε μία (01) δερμάτινη θήκη, η οποία περιείχε τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 17,00 , 12,00 και 1,00 γραμμαρίων αντίστοιχα και μία πλαστική θήκη που περιείχε κοκαΐνη βάρους 16,50 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πέντε ευρώ (305,00 ευρω).

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκαν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη, σήμερα Μ.Πέμπτη στις 08.45, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 34χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του, εντός των ενδυμάτων του, μία πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 1,871 γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για ποσότητες , όχι αστεία ...

Ανώνυμος είπε...

εσύ δηλαδή έχεις κάνει καλύτερες δουλειές ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πληρώνουμε τα αγράμματα κατακάθια για να μας ελέγχουν και να μας χαλάνε την διάθεση.