Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ανδρών - γυναικών) έτους 2011


prokiriksi_ypax_ls_elakt -

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μοριοδοτει το διπλωμα του Α' Πλοιαρχου - Μηχανικου με οριο ηλικας 28?Μα ειναι δυνατον?Για να γινει καποιος καπετανιος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30 χρονων.....Αντε παλι τα πινοκιο θα βολευτουν...απλα αισχος...παλι κενες θεσεις θα μεινουν στην κατηγορια των υποψηφιων απο αεν

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, μη γκρινιάζεις χωρίς λόγο. Ξέρεις πολύ καλά ότι παρόλο που είναι δύσκολο να μαζέψεις την υπηρεσία που απαιτείται, δεν είναι αδύνατο μέχρι τα 28 να έχεις το χαρτί του πρώτου, έστω και οριακά. Αν κάποιος δεν τό έριξε στη ντόλτσε βίτα και στην επιλογή μπάρκου αλλά το κυνήγησε και το απόκτησε έγκαιρα, γιατί να μην πριμοδοτηθεί;

Όσο για το άλλο περί κενών θέσεων, συγνώμη αλλά λες μπούρδες. Πουθενά δεν λέει ότι αν δεν εμφανιστούν Α' καπετάνιοι ή μηχανικοί δεν θα πάρουν άλλους απόφοιτους ΑΕΝ. Μην βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου. Διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη γιατί δικαιώνεις όσους μας λένε αγράμματους...

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι οι "Πινόκιο";

Ανώνυμος είπε...

Ανεκαθεν οι προκηρυξεις ηταν φωτογραφικες. Καποτε το οριο υψους για γυναικες ηταν 1.60 και αντρων 1.65 για συγκεκριμενο ατομο!! Οσο δεν υπαρχουν κατοχυρωμενα προσοντα...

Ανώνυμος είπε...

απο που και ως που καποιος μπορει να γινει στα 28 α΄μηχανικος ή πλοιαρχος?..θα μας τρελανεις?22 με 23 βγαινεις απ την σχολη.17 μηνες σαν δοκιμοσ στο πολεμικο ναυτικο πασ βαρια βαρια στα 25...ως ανθυποπλοιαρχος θελεις 20 μηνες καθαρα θαλασσια υπηρεσια + 6 μηνεσ κεσεν..αρα στα 27 με 28 εισαι β ή υποπλοιαρχοσ....ειπαμε πρεπει να βολευτουν τα πρασινα παιδακια...πριν 2 με 3 χρονια βολευτηκαν τα μπλε....η μονη λυση ειναι οι πανελληνιεσ εξετασεισ.....οπως ειπε και ο παραπανω φιλοσ οι προκ ειναι φωτογραφικεσ.....

Ανώνυμος είπε...

Σου είπα ΟΡΙΑΚΑ: στα 17 τελειώνεις λύκειο, στα 18 στρατιωτικό, στα 22 την ΑΕΝ, στα 28 χρόνια μπάρκα + ΚΕΣΕΝ + 1 χρόνο άδειες.

Ξέρω, είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Αλλά ΑΝ κάποιος το καταφέρει, να μην πριμοδοτηθεί;

Αλλά δεν απαντάς στο άλλο ερώτημα: γιατί μιλάς για "κενές θέσεις από ΑΕΝ" όταν η προκήρυξη δεν ΑΠΑΙΤΕΙ δίπλωμα Α' πλοιάρχου ή μηχανικού αλλά απλά το πριμοδοτεί ΕΑΝ υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Απο δω καταλαβαινω οτι δεν εχεις ή δεν ειχες καμια σχεση με το εν λογω επαγγελμα....γιατι να πριμοδοτηθει?απλα το θεωρω black χιουμορ απο πλευρας υπουργειου η μοριοδοτηση ενος διπλωματος που δεν προκειτε κανεις υποψηφιος να το εχει στην τωρινη προκηρυξη.Γιατι απλουστατα θελεις 52 μηνεσ θαλασσια υπηρεσια + 10 μηνεσ κεσεν συνολο για να γινεις καπετανιος ή α΄μηχανικοσ....συνολο 62 μηνεσ(5 χρονια συνεχης εργασια τουλαχιστον χωρις αδεια)...αδεια 1 χρονο?εισαι αστειος με αυτο που γραφεις...σε πληροφορω οτι πηρα το διπλωμα του υποπλοιαρχου στα 27 με 9 μηνεσ το χρονο μπαρκο σε γκαζαδικα πριν μπω στο λιμενικο..ολοι οι πρωην συναδελφοι μου στα 26 με 28...δεν υπαρχει καπετανιος ή α΄μηχανικοσ κατω απο 30...δεν γινεται...ουτε οι χιοτες δεν προλαβαινουν στα 28 να γινουν καπετανιοι....που θελω να καταληξω...οτι το οριο ηλικας επρεπε να ειναι τουλαχιστον 30 εαν ηθελε να μοριοδοτησει το διπλωμα του α πλοιαρχου ή μηχανικου...αρα δεν ευσταθει το 28 ως οριο-κριτηριο για τους υποψηφιους της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης.απλα παλι φωτογραφικες θα ειναι οι προσληψεις και ειναι κριμα για τους νεους που θελουν να μπουν στο σωμα.
υγ.και στην προηγ προκ πηραν μολις 1 μηχανικο και 12 πλοιαρχους..ενω στην προκ ζητουσε περισσοτερους...ανετα μπορει να γινει και τωρα?

Ανώνυμος είπε...

Gnwrizei kaneis an metrane sthn moriodothsh ta metaptuxiaka?

Ανώνυμος είπε...

Τα μεταπτυχιακα μετρανε στην μοριοδοτηση???

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Στην προκήρυξη αναφέρεται πως πρόσωπα με απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παίρνουν 1000 * βαθμό απολυτηρίου + 1000 μόρια αν είναι κάτοχοι Διπλώματος επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ).

Απόφοιτος ΑΕΙ παίρνει 1000 μόρια * βαθμό πτυχίου. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή πρόσωπα από ΙΕΚ παίρνουν 1000 μόρια επιπλέον από πρόσωπα που έχουν πτυχίο ΑΕΙ? (εκτός των πρόσθετων μορίων από γλώσσες κλπ). Ακόμα και όταν το πτυχίο ΑΕΙ είναι πάνω στα αντικείμενα που ορίζει η προκήρυξη? Πχ τηλεπικοινωνίες

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Στην προκήρυξη αναφέρεται πως πρόσωπα με απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παίρνουν 1000 * βαθμό απολυτηρίου + 1000 μόρια αν είναι κάτοχοι Διπλώματος επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) .

Απόφοιτος ΑΕΙ παίρνει 1000 μόρια * βαθμό πτυχίου . Αν κατάλαβα καλά δηλαδή πρόσωπα από ΙΕΚ παίρνουν 1000 μόρια επιπλέον από πρόσωπα που έχουν πτυχίο ΑΕΙ; (εκτός των πρόσθετων μορίων από γλώσσες κλπ). Ακόμα και όταν το πτυχίο ΑΕΙ είναι πάνω στα αντικείμενα που ορίζει η προκήρυξη? Πχ τηλεπικοινωνίες & πληροφορική;

Ανώνυμος είπε...

διαβασα σε μια εφημεριδα πως θα προσληφθουν 5 οικονομολογοι και ενασ γιατρος!Γνωριζει κανεις εαν αυτα τα ατομα θα ειναι μεσα στους 181 προσληφθεντες ή θα αποτελεσει αλλη προκηρυξη??

Ανώνυμος είπε...

Mην ξεχνας πως ο αποφοιτος ιεκ δεν θα διαγωνιστει για τις ιδιες θεσεις με τον αποφοιτο αει.Ο καθενας στην κατηγορια του..

Ανώνυμος είπε...

re paidia n rwthsw kati gia apoluthrio lukeiou exoun balei orio t 16 egw pou exw 14 na mpw sto kopo na thn kanw th prokhrhksh h tha me diwksoune????????

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια να ρωτησω κατι στην προκηρυξη εχουν βαλει οριο για το απολυτηριο λυκειου 16 εγω που εχω 14 να μπω στο κοπο να δηλωσω η θα με διωξουνε??????

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πάρουν καν τα χαρτιά σου.

Mesogeios είπε...

Καλησπερα, σαν Δοκιμος υπαξιωματικος αφου σε επιλεξουν μετα πια ειναι η πορεια σου, εκπαιδευση, τοποθετηση, μεταθεση, βασικος μισθος.

Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον με βοηθησει.

Ανώνυμος είπε...

Σορόκο καλησπέρα! Αν πετύχεις (που σού το εύχομαι θερμά) εισάγεσαι στη Σχολή Δοκίμων Υπαξκών ΛΣ που στεγάζεται στου Παλάσκα και μετά από φοίτηση 6-7 μηνών ορκίζεσαι κελευστής. Η πρώτη τοποθέτηση μάλλον θα είναι σε κάποιο μακρινό λιμεναρχείο, όπου σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να κάτσεις για 5 χρόνια. Ο πρώτος σου μισθός θα είναι κανα 700άρι με κανα 200άρι ακόμα για πενθήμερα-νυχτερινά (αυτά τα λεφτά στο πολύ περίπου, ίσως κάποιος συνάδελφος να δώσει πιό αξιόπιστες πληροφορίες).

Γενικά σε σχέση με τις Ε.Δ. έχουμε πολύ λιγότερες μεταθέσεις, αλλά υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που είναι δύσκολο να μετατεθείς (Κρήτη, Βόρειο Ελλάδα, κλπ)

Mesogeios είπε...

Δηλαδη εγω π.χ που ειμαι απτην αθηνα, το πιο πιθανο ειναι σαν πρωτη μεταθεση σε κανα νησι απομακρυσμενο σωστα; επειτα ομως υπαρχει η περιπτωση να ερθω στην αττικη η καπου εδω γυρω;γιατι στις Ε.Δ βλεπω οτι σε στελνουν οπου να ναι..Οσο για τον μισθο οι ΕΠΟΠ παιρνουν παραπανω δηλαδη,γνωριζω αυτη την στιγμη οτι παιρνουν 1300 μαζι με τα επιδοματα

Ανώνυμος είπε...

Σορόκο, για να έρθεις κέντρο ή κοντά στο κέντρο χρειάζεσαι ΓΕΡΟ ΜΕΣΟ και είναι πολύ δύσκολο.

Για τα λεφτά, σε ένα βαθμό η διαφορά με ΕΠΟΠ οφείλεται στο ότι πληρώνουμε περισσότερες κρατήσεις σε ταμεία.

Mesogeios είπε...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Αυτο το βυσμα και μεσο το ακουω απο τοτε που γεννηθηκα....

Ανώνυμος είπε...

Και θα το ακούμε μέχρι να πεθάνουμε φίλε...

Να διευκρινίσω βέβαια ότι είναι πολύ δύσκολο και θέλει γερό βύσμα να έρθεις στο κέντρο πριν συμπληρώσεις πέντε χρόνια. Αργότερα, είναι ευκολότερο.

elli είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ Γ ?


ΕΛΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛη, τα τελευταια χρονια η προσελευση ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε ολες τις κατηγοριες...

elli είπε...

ελπιζω μονο να ειναι αξιοκρατικα τα πραγματα κ να μπουν οσοι αξιζουν κ πληρουν τις προυποθεσεις.ελλη

Ανώνυμος είπε...

Πληρως αξιοκρατικα ποτε δεν ηταν. Με τα μορια ειναι αρκετα καλυτερα. Κι αν ειναι ετσι τα πραγματα στην εισαγωγη φαντασου τι γινεται μετα!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΟΠΟ,ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ (ΜΗΔΑΜΙΝΑ) ΧΑΡΤΙΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΤΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ...ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα..Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει εαν εχουμε δικαιωμα να κανουμε αιτηση και στην προκηρυξη για Υπαξιωματικους αλλα και στην προκηρυξη για Αξιωματικους.

Ευχαριστω πολυ

elli είπε...

μπορεις να κανεις αιτηση κ στα δυο απλα ειναι δυο διαφορετικες προκ.

Ανώνυμος είπε...

Ελλη,

Σε ευχαριστω πολυ...
Απλα ρωταω γιατι στην αιτηση των Υπαξιωματικων αναφερει πως πρεπει να κανεις μια υπευθυνη δηλωση που να λεει "Δεν εχω κανει αλλη αιτηση για την ιδια προκηρυξη".Οποτε θεωρουνται διαφορετικες προκηρυξεις??

:)

elli είπε...

ναι θεωρουνται διαφορετικες.η αιτηση εχει σχεση με την καθε προκυρηξη ξεχωριστα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την προκήρυξη υπαξιωματικών....
Κατ'αρχάς, αφορά τους αποφοίτους ΑΕΙ οποιασδήποτε σχολής; Εννοώ αντικειμένου..
Επιπλέον, αν το πτυχίο Πανεπιστημίου που έχει κάποιος είναι ξένης γλώσσας και φιλολογίας, μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο πτυχίο και για δικαιολογητικό άριστης γνώσης της συγκεκριμένης γλώσσας;
Τέλος, στο LOWER πρέπει να γίνει επίσημη μετάφραση στα ελληνικά; Αυτό μπορεί να γίνει σε δικηγόρο; Γιατί με πρεσβείες κλπ.. δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω..
Θα εκτιμούσα πολύ αν με διαφωτίζατε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

για σας, μπορει καποιος να μου πει αν ξερει κατι οσον αφορα την συνυπηρετηση? απο οτι καταλαβα οταν τελειωνεις την σχολη σε στελνουν σε κανα νησι η γενικα καπου μακρυα. ο δικος μου ειναι αστυνομικος και υπηρετει βορεια ελλαδα απο οπου ειμαι και εγω. γινετε να με τραβηξει κατα πανω η αναγκαστικα θα πρεπει να παω εκει οπου με στειλουν? και πως επιλεγονται τα μερη που στελνουν καποιον? με μορια?η πως?

Ανώνυμος είπε...

για σας, μπορει καποιος να μου πει αν ξερει κατι οσον αφορα την συνυπηρετηση? απο οτι καταλαβα οταν τελειωνεις την σχολη σε στελνουν σε κανα νησι η γενικα καπου μακρυα. ο δικος μου ειναι αστυνομικος και υπηρετει βορεια ελλαδα απο οπου ειμαι και εγω. γινετε να με τραβηξει κατα πανω η αναγκαστικα θα πρεπει να παω εκει οπου με στειλουν? και πως επιλεγονται τα μερη που στελνουν καποιον? με μορια?η πως?

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα!!!!βασικα θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να κανω αιτηση.....λογω ηλικιας....οταν βγηκε η προκυρηξη ημουν ακομη 25, τωρα που γινεται η καταθεση των δικαιολογητικων εχω κλεισει τα 26 (πριν 1 μηνα). δικαιουμαι ακομη να κανω αιτηση?

Ανώνυμος είπε...

μπορεί κάποιος παρακαλώ πολύ να μου πει σχετικά με τη φωτογραφία που ζητάει η προκήρυξη, πως πρέπει να είναι; οταν λεεί τύπου διαβατηρίου τι εννοεί; απλά μια 3χ4 είναι εντάξει;
θα υπήρχε πρόβλημα αν ειναι τυπωμένη στον υπολογιστή κ όχι στον φωτογράφο;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ <> ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΙΟ .ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η λιστα με αυτους που δινουν αθληματα για υπαξιωματικους???

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.Όντως είναι άδικο που δεν μοριοδοτείται η ξένη γλώσσα σε καλό επίπεδο.Γνωρίζω άτομο το οποίο κατέχει πολυ καλά 2 ξένες γλώσσες,αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει εξετάσεις για να αποκτήσει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.Μεγάλη αδικία.Η δικαιοσύνη δυστυχώς έχει χαθεί στις μέρες μας και απο την στιγμή που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και αξιοκρατία,έχουν χαθεί τα πάντα.Έχω φτάσει πολλές φορές στην πηγή αλλά κάποιοι δεν με άφησαν να "πιώ νερό" για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου(όσο δηλαδή χρειάζεται ένας άντρας να αποφασίσει αν τον ελκύει μια γυναίκα),στο 100άρι λόγω θλάσης τετρακεφάλου.Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο αποτελεί σωστό κριτήριο,απλά ειρωνεία.Όπως κι αν έχει όμως, αγωνιστείτε και φύγετε με το κεφάλι ψηλά.Καλή επιτυχία σε όλους όσους αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

Μα ζούμε σε μια άδικη κοινωνία!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γνωριζετε ποτε θα εχουμε αποτελεσματα?

elli είπε...

απ οτι ακουσα,τον αλλον μηνα...

Unknown είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας... Κάτι πήρε το αυτί μου ότι ίσως διακοπεί ο διαγωνισμός... Έχετε ακούσει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δε πιστεύω να ακυρωθεί, διότι άκουσα ότι τα σώματα ασφαλείας δεν επηρεάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να μου πει εαν γνωριζει καποιος ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για τους δοκιμους υπαξιωματικους...και σε τι διαστημα απο την ημερα ανακοινωσης θα γινουν τα αθληματα και οι υπολοιπες δοκιμασιες

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις προκηρύξεις (προσωπικά με ενδιαφερεί η εξέλιξη αυτής των Υπαξ.) σε περίπτωση που γίνουν εκλογές.Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει;Ακυρώνεται ή απλώς διακόπτεται μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εκλογών;

Ανώνυμος είπε...

ειμαι φοιτητρια Αεν (χρωσταω μαθηματα για να παρω το πτυχιο) μπορω να δωσω για λιμενικο?

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μηπως ξερει καποιος τι δινουν (λεφτα) μεσα στη σχολη υπαξ?