Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εθελοντές στο Λιμενικό Σώμα

Σώμα εθελοντών που θα συνδράμει στο έργο του Λιμενικού Σώματος σκοπεύει να δημιουργήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι λεπτομέρειες της δομής και λειτουργίας του συγκεκριμένου Σώματος θα αναπτυχθούν κατά την παρουσίαση του Σχεδίου Νόμου με τίτλο «Σύσταση και λειτουργία Επικουρικής Ακτοφυλακής» κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του συγκεκριμένου Σώματος θα επιχειρούν μαζί με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως ναυάγιο, μόλυνσης της θαλάσσας κ.α.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχέδιο νόμου το οποίο προβλέπει τη «σύσταση και λειτουργία Επικουρικής Ακτοφυλακής» αναμένεται να εισηγηθεί μεταξύ των άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου με θέμα τις ιδιωτικοποιήσεις.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης θα γίνουν εισηγήσεις και από άλλους υπουργούς επί νομοσχεδίων ενώ το βασικό πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων θα παρουσιάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος.
www.theseanation.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα...Ακτοφύλακες!!!!!! Μπανάνα...

Ανώνυμος είπε...

ο λογος που μπηκαμε στην διαδικασια αυτη ωστε να εχουμε επικουρικη ακτοφυλακη ξερει καποιος ποιος ειναι ,θεωρητικα και πρακτικα....γιατι εγω κατι αλλο μυριζομαι απο πισω απο αυτη την κινηση.....

Ανώνυμος είπε...

Τι σας φαινεται παράξενο με τους εθελοντες , δηλαδη μεχρι σημερα ποιοι ετρεχαν για διασωσεις,ρυμουλκυσεις ακυβερνητων, διακομιδες ασθενων;
Οι μισες και παραπανω απο αυτες τις δραστηριοτητες γινονται απο ιδιωτικα σκαφη που συνδραμουν τα τοπικα Λιμεναρχεια.
Την τελευταια διετια λογω της διαλυσης των πλωτων το ποσοστο συμμετοχης των ιδιωτων εχει αυξηθει δραματικα!
Εγω μυριζομαι τρελη κονομα απο τις διακομιδες ασθενων και βλεπω το μελλον των πλωτων μαυρο! Ουτε περιπολιες δεν θα κανουν πια!
Ποιοι θα πληρωνουν τα καυσιμα των ιδιωτων;
Ποιοι θα συντηρουν τα εν λογω σκαφη;
Αλλη μια προχειρη και προσωρινη λυση , μπακαλιστικου τυπου , η οποια φανερωνει την προθεση της πολιτικης ηγεσιας να κρατησει τα πλωτα του ΛΣ σε ακινησια ή σε περιορισμενους πλοες(ακινησια με πιο ομορφα λογια)!
Γυφτια και κακομοιρια σε ολο το μεγαλειο τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Φτιαξτε πρωτα την αυθεντικη Ακτοφυλακη που μας εχετε ζαλισει και βλεπουμε για τα ΄΄τσικό΄΄ αργοτερα.Λιγη σοβαροτητα ρε παιδια επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!