Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ 10% ΑΝΤΙ 20% ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHATROOM ΜΑΣ....

Guest103 (guest): k kala o venizelos mas ekane ti xari twra?apo 30 eyrw toy epidomatos tha mas kratisoyn 15?
ta ipoloipa 120 me 150 poy tha eimaste meion giati den ta meiwnei? etsi mas kanoyn ta lamogia gia na toys poyme k eyxaristw kiolas san den ntrepontai ligo!!!
k oso gia to eniaio misthologio den toys simferei na mas valoyn giati eimaste oi pio xamilomisthoi!!!
k se ayto pali meion eimaste!!!ante k kali sinexeia!!!

Aug 4 2011, 5:20 PM
007 (guest): Αυτο με τις περικοπες εχει καταντησει σαν τις τουρκικες σαπουνοπερες!

Aug 4 2011, 5:23 PM
007 (guest): Επιπλεον, οι δημοσιογραφοι εαν ενδιαφερονται πραγματικα για το ΛΣ , να μην αφηνουν να εννοηθει οτι ειμαστε οι τυχεροι που θα περικοπουν λίγα ευρω απο τα επιδοματα μας ή οτι την γλιτωσαμε γιατι θα εχουμε δικο μας μισθολογιο, γιατι εμεις πληρωνομαστε οτι γραφει η μισθοδοσια μας ενω ολοι οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι πληρωνονται τα χρηματα της μισθοδοσιας τα οποια ειναι περισσοτερα απο τα δικα μας και ενα σωρο επιδοματα του κωλου που δεν φαινονται πουθενα

Aug 4 2011, 5:24 PM
007 (guest): Οχι και να νιωθουμε ευγνωμοσυνη ...

Aug 4 2011, 6:11 PM
Guest327 (guest): εχει καταλαβει κανεις τελικα τον επομενο μηνα περιπου ποσο % θα ειναι κατω ο μισθος ? εχω ακουσει τα παντα. ακομα και για αναδρομικα - 400 ευρω.
να ξερουμε να μην ανοιγομαστε αν ειναι να παρουμε 700ε τον επομενο μηνα.

Ανώνυμος είπε...

Τι νομίζετε το κάνει για τι μας αγαπάει ;όχι βέβαια απλά ξέρουν την αντίδραση του λαού τις επόμενες μέρες και ψάχνουν συμμάχους για να μπουν μπροστά ,τα ψέματα τελείωσαν διαλέξτε πλευρά .Με τους βολευτες και το σάπιο σύστημα η με τις οικογένειες μας και τον λαό .Συνάδελφοί Αστυνομικοί επειδή γνωρίζω ότι διαβάζεται το blog αυτό για σκεφτείτε λίγο....ΌΛΟΙ στην ΔΕΘ .