Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Προκήρυξη Διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – ΕλληνικήςΑκτοφυλακής Ειδικότητας Οικονομικού (ανδρών-γυναικών) έτους 2011


Προκήρυξη Διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – ΕλληνικήςΑκτοφυλακής Ειδικότητας Οικονομικού (ανδρών-γυναικών) έτους 2011 -

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Φταίτε και εσείς που το επιλέξατε φταίνε και οι καθηγητές σας που δεν σας είπαν ότι το συγκεκριμένο τμήμα δεν αναγνωρίζεται ως οικονομικό. Αλλά όταν βλέπεις το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών να θεωρείται οικονομικό και να συμμετέχει σε όλους τους διαγωνισμούς, τότε λές γιατί αυτοί και όχι και εμείς. Μπορεί να κάνει οικονομικά μαθήματα που αφορόυν τα ναυτιλιακά αλλά και εσείς ασχολείστε με οικονομικά των βαλκανίων. Τεσπα για να αναγνωριστεί το βαλκανικών σπουδών θα περάσουν πολλά χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπἐρα σε όλους,

έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Ένας γνωστός μου είπε ότι είχε δώσει στον προηγούμενο διαγωνισμό του 2008 για τις αντίστοιχες θέσεις και ενώ και τότε όπως και τώρα έπερνες μόρια ανάλογα με τα προσόντα σου, τα μόρια με τους τελικούς πίνακες που δημοσιεύτηκαν τότε, δεν ανέφεραν πώς προέκυπτε το τελικό άθροισμα μορίων του κάθε υποψηφίου, με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο πώς οι πρώτοι απόκτησαν τόσα μόρια!
Αν είναι στημένη η όλη φάση, ας μου το πει κάποιος να μην χάνω τον χρόνο μου και τα έξοδα αποστολής!
Στην τελική αξίζει τον κόπο μετά τις τόσες περικοπές μισθού που έγιναν στον δημοσίο τομέα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

Η διαφάνεια αυτών των διαγωνισμών είναι ένα τεράστιο ζήτημα (έχω συμμετάσχει σε 2 διαγωνισμούς δοκίμων σημαιοφόρων).
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήθελα να ήξερα, ποιος είναι ο μισθός ενός κελευστή μαζί με τα όσα επιδόματα έχουν μείνει, και στα πόσα χρόνια παίρνει βαθμό, για να δούμε αν τελικά αξίζει.
Ακόμα και με τις μεταθέσεις τι γίνεται ακριβώς;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΝΙΚΟΣ είπε...

Καλημέρα!!!
Μήπως ξέρετε που μπορούμε να βρούμε την αίτηση για να κάνουμε τα χαρτιά μας?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Νίκο στην αρχή της σελίδας ,κάτω από το σήμα του blog μας,υπάρχουν όλες οι προκηρύξεις.Εκεί θα βρείς και τις αιτήσεις για τις προκηρύξεις που σε ενδιαφέρουν.Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ... ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας, ειναι η πρωτη φορα που συμμετέχω σε προκύρηξη και εχω καποιες απορίες και αν δες σας κανει κοπο να με βοηθήσετε:
1. Η ορκύρηξ έχει υπόδειγμα της δήλωσης και όχι την γνήσια, πέρνουμε από κάπου ην κανονική ή αρκει και μία αίτηση - υπευθ. δήλωη ν.1599/86?
2. Λόγω αναποδίας αν στείλω τα χαρτιά με acs στις 23/9 είμαι εκπρόθεσμος?
3. Το ECDL και το TOEIC θέλουν μετάφραση και επικύρωση από το δικηγόρο?
4. Οι ΄φωτο να έιναι διαβατηρίου ή και απλές εγχρωμες?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

εάν έχω πτυχίο νομικής και Master Στην διοίκηση επιχειρήσεων μπορώ να υποβάλλω τα χαρτιά μου??

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μάθαμε που μπορούμε να βρούμε την αίτηση?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Στο τέλος της κάθε προκήρυξης υπάρχει και η αίτηση...
Μην σας μπερδεύει ότι είναι υπόδειγμα.Και στα Λιμεναρχεία να πάτε αυτήν θα σας δώσουν να συμπληρώσετε.

Ανώνυμος είπε...

telika ta apotelesmata pote 9a dimosieutoun??????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΠΑΠΕΙ) ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΕΝΩ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΑΔΙΚΙΕΣ...