Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

΄΄ΠΛΣ 609΄΄......ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΄΄ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ΄΄

Xθες 24/08/2011

Κατά τον απόπλου του Ε/Γ-TX CATAMARAN ΄΄ SEAJET 2΄΄ από το Λιμάνι της Τήνου , γυναίκα ηλικίας 40 ετών βούτηξε στη θάλασσα μπροστά από το αποπλέων Πλοίο με προφανή σκοπό να αυτοκτονήσει.

Οι συνάδελφοι μας από το΄΄ ΠΛΣ 609΄΄ του ΛΧ ΤΗΝΟΥ , αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την άμεση ετοιμότητα τους και το θάρρος τους , έπεσαν στην θάλασσα και διακινδυνεύοντας την δική τους σωματική ακεραιότητα, κατάφεραν να διασώσουν την εν λόγω γυναίκα πριν συμβεί το μοιραίο.

Πρόκειται για τους : ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ Λ.Σ ΓΚΙΝΗ Παναγιώτη(Α΄Μηχ/κο) και ΚΕΛΕΥΣΤΗ Λ.Σ ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟ Ελευθέριο (Αρμ/στη).

Συγχαρητήρια παιδιά….μας κάνατε περήφανους!!!

Η ανάδειξη τέτοιων ενεργειών οι οποίες καταγράφονται ως ΄΄επιτυχίες΄΄ στο άτυπο΄΄Ημερολόγιο συμβάντων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚ΄΄ καθώς και στο αρχείο αναρτήσεων των blogs που ασχολούνται με το ΛΣ πρέπει να είναι η πρέπουσα και να λάβει σημαντική θέση πάνω από τα συνήθη και πλέον καθημερινά συμβάντα των Υπηρεσιών του ΛΣ (συλλήψεις τσιγάρων ναρκωτικων,κλπ).

Η θαρραλέα πράξη διάσωσης που προέβηκαν οι 2 συνάδελφοι στέλνει μήνυμα σε πολλούς ,κυρίως νέους συναδέλφους οι οποίοι πολλές φορές βρίσκουν ως δικαιολογία για να ΄΄κρυφτουν-λουφάρουν΄΄ την μείωση του μισθού και διαλαλούν ότι θα εργάζονται τόσο, όσο αμείβονται (παραπονούμενοι) διαχωρίζοντας τους εαυτούς τους από τους άλλους συναδέλφους

Κυρίως είναι μήνυμα σε όλους αυτούς εντός Σώματος οι οποίοι απαξιώνουν το ΛΣ-ΕΛΑΚ αφαιρώντας από τις Υπηρεσίες του , προσωπικό, μέσα, εξοπλισμό και κονδύλια για τα στελέχη και την συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού , ένα μήνυμα το οποίο λέει ΄΄Είμαστε εδώ και κρατάμε ψηλά την Υπηρεσιακή και προσωπική αξιοπρέπεια με κάθε κόστος΄΄

Τέλος ... ένα ΄΄Ρητορικό΄΄ ερώτημα για την Διοίκηση!!!

Τι θα συμβεί μελλοντικά εάν μια 40χρονη ξαναπέσει στη θάλασσα σε οποιοδήποτε Λιμάνι της χώρας και αντί για 2 εξαιρετικούς και θαρραλέους συναδέλφους ,βρεθούν στο σημείο κάποιοι άλλοι που θα έπρεπε να βρίσκονται εκτός σώματος για την συμπεριφορά τους ή άλλοι που απλά επιπλέουν (κυριολεκτικά και μεταφορικά), αλλά προστατεύονται από Ψηλά;;;

Επιτέλους ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα ΄΄χλωρά΄΄ από τα ΄΄ξερά΄΄ , την ΄΄αρετή΄΄ από την ΄΄κακία΄΄ , να επιβραβεύουμε τους καλούς , και να πάψουμε να καβατζωνουμε τους ΄΄κακους΄΄, τεμπέληδες, ΄΄βυσματούχους΄΄ αναθέτοντας την δουλεία αυτών στις πλάτες των φιλότιμων και εργατικών συναδέλφων

Τα παραπάνω σχόλια αφορούν το σύνολο των Υπηρεσιών του ΛΣ και όχι κάποια συγκεκριμένη Υπηρεσία , αν και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα νιώσουν ότι ΄΄φωτογραφίζονται ΄΄.

Ως ελάχιστη αναγνώριση προς τους θαρραλέους συναδέλφους προτείνω στους διαχειριστές του blog να διατηρηθεί το θέμα επικεφαλής όλων των αναρτήσεων για σήμερα!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά! Τα πλωτά τα ξέρουμε, πάντα εκεί, έτοιμοι με ότι έχουν και δεν έχουν, μόνοι τους, 10-15 εικοσιτετράωρες βάρδιες τον μήνα, μόνιμα με το κινητό στο χέρι, ούτε ρεπό όυτε τίποτα, μόνο 30+4 και 11 μέρες τον χρόνο άδεια. Και βέβαια αντιμετώπιση απο τα Λ/Χ " αυτοί στα σκάφη". Αντί όλοι να είναι υποστηρικτικές υπηρεσίες των πλωτών, ελικοπτέρων, ομάδων ειδικών αποστολών και λοιπών μάχιμων υπηρεσιών συμβαίνει το αντίθετο. Τα λεμβολόγια για παράδειγμα είναι σημαντικότερο τμήμα από όλα τα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ...!!
Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ....!!!Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...!!
ΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ...!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΦΡΑΣΗ:ΕΕΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ..ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...!!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑΔΕΣ....ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΣ ΠΡΙΝ...!!ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΚΕΑΤΖΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...!!?????????
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΘΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ....!!
ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΛΩΤΟ...??
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ...ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ...ΝΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΜΗΔΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΕ 5-6-7 ΜΠΟΦΟΡ...ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ...ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ...???ΚΤΛ
ΚΤΛ
ΚΤΛ
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ..... !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο λογος ειναι μονο ενας........
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .....
ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ , ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ,ΕΙΣΑΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ,ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΘΗΚΗ .
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ANOIKTO MOYSIKOYLA TO KINHTO FOUL ΣΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑ Η ΚΑΙ Ω ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Λ.Σ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ .ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΓΡΑΦΕΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΑΙΡΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ......
ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞ ,ΥΠΑΞ,ΛΦ ?
ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ Η ΣΚΟΤΏΝΕΣΑΙ ?
ΠΟΣΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ?
ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ Η ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ ?
ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ -ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΣ PLOTATZIS.FORUMOTION .COM ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ?
ΠΟΣΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΩΤΑ -6-7 ΧΡΟΝΙΑ ] ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ ???
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ..... ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ...ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΚΑΦΗ...ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΛΥΚΕΙΟ..ΕΙΤΕ ΣΧΟΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ...!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ " ΓΕΙΑ ΣΑΣ"...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕΜΕΜ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ....
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΣ....???.....ΑΣΕ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ?
ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΛΕΙ "ΒΥΣΜΑ"?
ΠΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΠΛΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ?
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ.
ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ..ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 6 ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Α/Ξ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ Υ/Ξ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...???
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ??????

Ανώνυμος είπε...

Προς συνάδελφο 06:29......
Διακρίνω μια αντιπάθεια και ένα κόμπλεξ προς τους Εμποροπλοιάρχους...????
χαχαχχααα...!!
Μάλλον στα δύσκολα χρόνια που ήρθαν άρχισε να φένεται η διαφορά επιπέδου,απόδοσης,γνώσεων και νοοτροπίας μεταξύ εμποροπλοιάρχων και λοιπών ουρανοκατέβατων συναδέλφων(Γεωπόνοι-Χημικοι-Πολ.Μηχανικοί-Γυμναστές-απόφοιτοι λογιστικής και δεν συμμαζεύεται).
Οι αυξημένες ανάγκες , απαιτήσεις και τα αυστηρότερα στάνταρ που θα έχει το Σώμα τα επόμενα χρόνια θα αναγκάσουν μερικούς που κατέβηκαν απο τα δέντρα και μπήκαν στο λιμενικό με ένα τενεκέ λάδι να πάρουν πόδι οικειοθελώς...!!!
όσο για την ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΕΑΛΣ εμείς οι εμποροπλοίαρχοι ποτε δεν είχαμε σαν χόμπυ τον Συνδικαλισμό...είναι θέμα νοοτροπίας οπως ανέφερα παραπάνω..!!
Οσο για το φόρουμ PLOTATZIS.FORUMOTION .COM είναι κατι πολυ καινούριο ακόμη , τι περιμένεις ..??
Κάνε τον κόπο και μπες στο facebook Στο GROUP : ΠΛΩΤΑ Λ.Σ. και μετα πες μας αν σκοτωνόμαστε μεταξύ μας..!!!(πολύ θα το θέλατε εσείς οι γραφειάδες).
Να ξέρεις πάντως οτι εμείς οι ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ και πλωτατζήδες γενικότερα είμαστε πολύ πιο ενωμένοι και συνεργάσιμοι απο όσο φαντάζεσαι...και ας είμαστε σκόρπισμένοι σε όλη την Ελλάδα!!
Στα Λιμεναρχεία πως πάει η ρουφιανιά, οι κλίκες,και τα πισώπλατα μαχαιρώματα και χωσίματα....??έχε το νού σου ...!!!
Εμείς πάντως στα πλώτα είμαστε "ΟΜΑΔΑ"...κάτι που εσείς δεν εχετε ιδέα τι σημαίνει...!!!

Τελειώνοντας....ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του ΠΛΣ-609 όχι μονο γιατι έπεσαν στην θάλασσα να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή αλλα το βασικότερο "γιατί ήταν εκεί που έπρεπε την στίγμη που έπρεπε"
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Υ.Γ. Αλήθεια , εσείς οι καθαροί και ατσαλάκωτοι γραφειάδες έχετε ποτέ σας σώσει μια ζωή....???

"Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ενα απο τα σημαντικά ΄΄μυνήματα΄΄ του συμβάντος στην ΤΗΝΟ!!!
Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να πίνουν τα καφεδάκια τους αφού ειχε 8 bf ανεμο και πολλη φουρτούνα η θάλασσα και δεν θα εβγαιναν για καμια περιπολία ή καποια κίνηση ρουτίνας (πχ.διακομιδη ασθενους), αλλά αντί γιαυτό βρισκόταν στο σκάφος και την στιγμή που χρειάστηκε έκαναν κάτι παραπάνω απο το καθήκον τους την ιδια ώρα που μερικοί συνάδελφοι και κυρίως συναδέλφισσες όλων των βαθμιδων υποτίθεται οτι εργάζονται στα διάφορα γραφεία αλλα τελικά περιφέρονται απο καφετέριες και σουπερμαρκετ μέχρι καταστήματα καλυντικων και οταν τελικά επιστρεψουν στο γραφέιο τους παιζουν με τον υπολογιστη προσηλωμενοι/ες στην οθόνη λες και λύνουν το Κυπριακό...
Το εκνευριστικό της υπόθεσης ειναι οτι τους ανέχονται και τους αβαντάρουν οι Λιμεναρχες και οι εκάστοτε προισταμενοι , ενω τους πλωτατζήδες τους θεωρουν ως τα δεδομενα κοροιδα που κανουν ολες τις δουλειες.

Ανώνυμος είπε...

Κακώς την σώσανε !!!! Η κοπέλα (κακώς για εμένα )επέλεξε να αυτοκτονήσει για τους δικούς της λόγους και οι συνάδελφοι της το στέρησαν!!!!
Προσωπικά και ελικρινά θα έκανα μήνυση σε αυτούς τους δύο Λιμενικούς και θα έφτανα έως το τέλος ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!!!!
Ειλικρινά φυτρώνετε εκέί που δεν σας σπέρνουν!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ (4.51)!!!!!!!!!!!......???????????...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ???ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ??ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Τι να κάναμε δηλαδή?Να μην το αναρτούσαμε?Είναι δυνατόν να παίρνεις σοβαρά ένα τέτοιο σχόλιο?

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι δυνατόν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!! Ναι είμαι και εγώ πλωτατζης από τουσ βυσματίες με 9 χρόνια μεταθέσεις! Ναι είμαι εμποροπλοιαρχος και κάνω αυτό που έμαθα να κάνω καλύτερα. Εάν με βάλεις στο δικαστικό ή στην ανάκριση ή και σε οποιδήποτε άλλο γραφείο το πιθανότερο ειναι να τα κάνω "θάλασσα".
Ο καθένας από εμάς ειναι καλός καπου και χρήσιμος. Δεν θα είχα σώσει καμία ανθρώπινη ζωή εάν καποιος άλλος συνάδελφος δεν ήτανε στο σηματορείο να σηκώνει τα τηλέφωνα αστάματητα για 8.
Ναι τα πλωτά αδικούνται αλλά είμαι σίγουρος πως αδικούνται και πολλοί άλλοι συναδελφοί μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Ο9:11,
ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΙΑ,
1)ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ) ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ,ΣΤΟ ΔΘΣ,ΣΤΟ ΠΧΜ,ΣΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ...!!
2)ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ...!!
3)ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ-ΣΧΟΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ-ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ-ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ-ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ (ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ)ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ....!!!