Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τραγική η κατάσταση στις συνθέσεις Πλωτών επιχειρησιακών μέσων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚ.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Τραγική η κατάσταση στις συνθέσεις πληρωμάτων των πλωτών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ. Αφορμή , για να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις μου είναι η απόσπαση μου στο Ν/Γ 520 Λ/Χ Λέρου . Καταρχήν να ξεκινήσουμε απο τα βασικά . Κάποιος άλλος δεν υπήρχε απο το Υπουργείο - Αρχηγείο να πάει σε αυτή την απόσπαση ? Έπρεπε να πάει απο την Κρήτη ? Αλλά ξέχασα . Βλέπετε τα μπάνια του λαού . Μην ενοχλήσουμε κάποιους , αμαρτία . Αλήθεια κάτι περίεργες σηματικές αναφορές αποσπάσεων σε υπηρεσίες , που δεν έχουν καμμία σχέση με την Περιφέρεια Κρήτης και Δωδεκανήσων απο διπλωματούχους εμποροπλοίαρχους , στο πολύ πρόσφατο παρελθόν , που αποσκοπούσαν ?
Αλλά αυτή η απόσπαση ήταν και είναι μάθημα ζωής . Καταρχήν τιμή και δόξα σε αυτούς τους 6 συναδέλφους . Ειλικρινά , απορώ , εγώ προσωπικά πως βρίσκουν το κουράγιο και την όρεξη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμα , με τόσο πάθος . Καταρχήν η κατάσταση στο Ν/Γ 520 Λ/Χ Λέρου όσον αφορά την σύνθεση πληρώματος είναι τραγική .

Ο κανονισμός Πλωτών αναφέρει ξεκάθαρα οτι για Ν/Γ ελάχιστη σύνθεση πρέπει να είναι 7 συνάδελφοι και φυσικά είναι ............. 7 . Ούτε 8 , ούτε 9 . Απλά 7 . Ούτε αδιάθετο μπορούν να πάρουν , και άδειες απο γύρω - γύρω απο άλλα σκάφη να εξυπυρετηθούν για τα άκρως απαραίτητα . Ο έχων βάρδια απλά πέρνει το αδιάθετο μόνο . Άρα , πολύ απλά έχουμε μειωμένη σύνθεση πληρώματος . Πως μπορούν να επιχειρήσουν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ? Σε συνεχή πολύ δύσκολα περιστατικά όπως είναι φυσικό και λόγω της γεωγραφικής θέσης της Νήσου Λέρου ? Και όμως αυτοί οι συνάδελφοι έχουν προσφέρει τα μύρια όσα , για να δικαιολογήσουν τον πενιχρότατο μισθό μας πλέον , και να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στα πολύ δύσκολα καθήκοντά τους .
Εγώ προσωπικά θεωρώ τιμή μου που γνώρισα και συνυπηρέτησα στο ίδιο Πλωτό για λίγες ημέρες μαζί με αυτούς τους 6 Ήρωες συναδέλφους με την απίστευτη προσφορά στην μικρή κοινωνία της Νήσου Λέρου , και όχι μόνο .
Ακούστε και διαβάστε πως τους επιβραβεύει η πολιτεία .
1) Κόβοντάς τους τα φάρμακα και αναγκάζοντας τους να τα πληρώνουν απο την τσέπη τους
2) Οδοιπορικά - περιπολίες πλωτών έχουν να λαμβάνουν και αυτοί
3) Επίδομα παραμεθορίου . Απλά ξεχάστε το
4) Σύνθεση πληρώματος . Ούτε το αδιάθετο δεν μπορούν να πάρουν .
Όλα τα παραπάνω είναι η επιβράβευση της πολιτείας . Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην πολιτεία και σε όλους τους παράγοντες για την συμπεριφορά τους σε αυτούς τους συναδέλφους . Για την σύνθεση πληρώματος μόνο υπάρχει ένα ελαφρυντικό. Ότι το σκάφος τελούσε υπο ακινησία αρκετούς μήνες . Ενεργοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες . Άρα λοιπόν δίνεται η ευκαιρία στο Αρχηγείο να αποκαταστήσει την σύνθεση πληρώματος του σκάφους τώρα , αφού εκκρεμεί η 2η και 3η φάση συμβουλίου μεταθέσεων . Περιμένουμε λοιπόν τα ευχάριστα νέα για την ενίσχυση του πληρώματος Ν/Γ 520 Λ/Χ Λέρου . Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Π.Ε.Α.Λ.Σ. , που συμμετέχουν στα συμβούλια μεταθέσεων , κάντε αυτό που πρέπει . Επιτέλους , Ξυπνήστε .
Βοηθήστε επιτέλους αυτές τις τόσο ευαίσθητες και νευραλγικές υπηρεσίες .
Και για να μην ξεχνιόμαστε περιμένουμε απάντηση που πάνε τα 4,500,000.00 ευρώ απο τις κρατήσεις των υγειονομικών κατά έτος ,
και πότε επιτέλους θα πληρωθούν τα ιατροφαρμακευτικά - οδοιπορικά ?
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι συνάδελφοι μας στο Ν/Γ 520 Λ/Χ Λέρου. Τιμή και δόξα απο καρδιάς .
Μετά τιμής Δαφέρμος Μενέλαος

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά λένε τα κρητικόπουλα, μην τα απασχολείτε από τα πολύ σοβαρά καθήκοντα που έχουν(ελιές, χωράφια, τάβλι κλπ). Χαίρομαι που ο συνδικαλιστής είδε για 10 μέρες αυτό που άλλοι το περνάνε για 5 χρόνια!!! Οπότε μεγάλε άσε τα μπράβο και το πατρονάρισμα. Άν είναι πρότεινε 10 άτομα από την Κρήτη, που δεν έχουν πάει πουθενά αλλού ή Κρητικόπουλα που δηλώνουν τόπο συμφερόντων στην Κρήτη και βάζουν λυτούς και δεμένους να μην φύγουν ποτέ από την Αθήνα, να μετατεθούν στην Λέρο!!! αυτό θα ήταν δικαιοσύνη και αξιοκρατία, αλλά μπροστά στην ιδέα να ξανάπάς κάποια αποσπασούλα λές από φάρμακα μέχρι μυοκτονίες! ευτυχώς σας πηραμε χαμπάρι...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Δαφερμο μπορουσες να γραψεις το αρθρο χωρις ν αναφερθεις στο '' προβλημα'' που αντιμετωπιζουν οι κρητικοι με τις αποσπασεις, γιατι ειναι αστειο οταν πολλοι απ' αυτους δεν εχουν φυγει καν απο το νησι. Καλυτερα ν' ανεφερες το προβλημα που αντιμετωπιζαν στο παρελθον με τα οδοιπορικα. Δειχνει εγωισμο το αρθρο!

Ανώνυμος είπε...

5 ΧΡΟΝΙΑ.....ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ....!!
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΑ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΟ...??ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ...!!ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ...!!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ...ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΣΜΑ ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΚΥΒ/ΤΗΣ...!!ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ...!!!ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ....??ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΕΝ ...!!ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...!!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒ/ΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ...!!!
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΞΩ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ....??
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λεει ο 10.22!!!
Το μοναδικο ΄΄πράγμα΄΄ που εκανε η διοίκηση για να ξεκουρασει τα πληρωματα των σκαφων , ήταν οτι αφησε πολλα σκαφη στην μοίρα τους , χωρις επαρκή συντηρηση με αποτελεσμα να βγουν ακινησια λογω μεγαλων ή μεγαλυτερων προβληματων και ετσι να καταφερουν να παρουν τις αδεις και τα ρεπο τους τα πληρωματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα τωρα ανακαλυψε την ΄΄Αμερικη΄΄ ο συναδελφος απο την Κρητη...
Τι επιστολη κιαυτη...μου θυμισε παλιο Κοινοταρχη που κατεβηκε πρωτη φορα στην πολη...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Δαφέρμος δεν είναι που έκανε τις νοθείες στις εκλογές εκεί στην Κρήτη;;; Επίσης δεν είναι αυτός που έφαγε "χαστούκι" από τον Παπουτσή όταν ο ο Υπουργός μας του είπε ότι εκεί στο Ηράκλειο είναι υπεράριθμοι;;; Άχνα δεν έβγαλε τότε ο Δαφέρμος...

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΦΕΡΜΟ ΠΛΩΤΑΤΖΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΩΤΟ?ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΜΑΖΕΨΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ Η΄ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ!!! ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ!!! ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ!!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΕΝΑΝ ΜΗ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ...
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φίλε, Παρασκευή, Αύγουστος 12, 2011 9:25:00 μμ, κάνεις λάθος, υπάρχουν Κρητικοί που δεν υπηρετούν στην Κρήτη. Άν δείς και τα μόρια που έχουν θα πάθεις. Είναι αυτοί οι έξυπνοι που έχουν παντρευτεί στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μέρος, έχουν σπίτι, η γυναίκα τους δουλεύει, τα παιδιά τους πάνε σχολείο και όλα τα συμφέροντά τους είναι εκεί που μένουν, αλλά φυσικά ώς τόπο συμφερόντων έχουν την κρήτη και διαλαλούν ότι είναι μακριά απο τα σπίτια τους. Μαζεύουν μοριάκια στα σπίτια τους, το παίζουν αδικημένοι και ξενητεμένοι και έχουν την καβάτζα στο τσεπάκι. Άσε το ξέρουμε το κόλπο. Βέβαια οι κρητικοί ακούγονται περισσότερο γιατί είναι και πιο πολλοί, αυτό το κόλπο το κάνουν και άλλοι πολλοί απο διάφορα μέρη. Πρέπει να αλλάξει το σύστημα μοριοδότησης. Η δεύτερη δήλωση παραμονής ή όχι να ισοδυναμεί με αλλαγή τόπου συμφερόντων ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί ο άλλος απο νησί αν. αιγαίου να δηλώνει παραμονή τα τελευταία 15 χρόνια, να έχει μαζέψει 15000 μόρια, να έχει χωράφια, ελιές, να δουλεύει ταξί και να εχει τόπο συμφερόντων την Καλαμάτα! Έλεος....αυτά δεν σε πειράζουν κ. Δαφέρμο?

Ανώνυμος είπε...

παίδες η Κρήτη έχει μία μεγάλη διαφορά από την Θεσσαλονίκη
στην μεν μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πας αν δεν είσαι από εκεί(αλλά δεν έχεις και λόγο να θες να πας) ενώ στη δε και να θες δεν παίζει με καμία (για τους γνωστούς λόγους)
μακάρι να ήταν όλα τα νησάκια-Υπηρεσίες στελεχωμένα από ντόπιους να μην χρειάζεται να τρέχει κανείς μας.. όσο για τον μη κρητικό που να υπηρετεί στην Κρητη,υπάρχει και όχι μόνο ένας.
Όσο για τον κ.Δαφέρμο νομίζει ότι είναι πολιτικός και φέρετε ως πολιτικός...σε μια όμως πολύ λάθος εποχή... που θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ξυπνήσει.


εν κατακλείδι μην στοχοποιείται ολόκληρες περιοχές επειδή ένας Δαφέρμος αποφάσισε να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του.
Αυτόν τον περιμένουν οι επόμενες εκλογές!!! και εκεί θα καταλάβει αυτός τις δικές μας σκέψεις...

Ανώνυμος είπε...

Ξερουμε οτι υπαρχουν μερικοι κρητικοι εκτος Κρητης και δεν υπαρχει λογος να τα βαλουμε με τους Κρητικους οι οποιοι εξαλλου υπηρετουν σε ενα μεγαλο νησι.
Οπως εχω αναφερει αμετρητες φορες η λυση ειναι να μετατεθουν ολοι οι αμεταθετοι σε ολη την Ελλαδα!
Πριν αρκετο καιρο ειχα προτεινει αλλαγες και βελτιωσεις στο ΠΔ. Μερικες εξαυτων σας τις παραθετω :
1. Tόπος συμφερόντων: πέραν όσων ισχύουν στο ΠΔ 33 πρέπει να προστεθούν τα παρακάτω. α) ο τόπος στον οποίο αιτήθηκε να μετατεθεί ο βαθμοφόρος και μετά την συμπλήρωση 8 ετών συνεχίζει να υπηρετεί εκεί , συνεχίζει να δηλώνει ότι επιθυμεί να υπηρετεί εκεί ή δεν έχει υποβάλλει ποτέ αίτημα μετάθεσης ώστε να φύγει από αυτόν το τόπο και β) ο τόπος που υπηρετεί επί 8 συνεχόμενα έτη χωρίς να ήταν επιλογή του αλλά δηλώνει επιθυμία παραμονής ή δεν έχει υποβάλλει αίτημα μετάθεσης.

Τόπος συμφερόντων θεωρείται ο Νομός στον οποίο υπάγεται ο Δήμος συμφερόντων του βαθμοφόρου (όπως αυτός αναλύεται στο ΠΔ), όταν πρόκειται για την ηπειρωτική χώρα. Απαγορεύεται να καταγράφεται ως τόπος συμφερόντων Νομός που δεν στεγάζει Υπηρεσίες του ΛΣ. Στην περίπτωση των νησιωτών λόγω της ιδιαιτερότητας της Νησιωτικότητας (ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες), τόπος συμφερόντων θεωρείται το νησί που πληρεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όχι το σύνολο του νομού. Επίσης σε κάθε περίπτωση, ο βαθμοφόρος δύναται να δηλώσει και δεύτερο τόπο συμφερόντων (άλλο νομό ή νησί)
2.ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΣ: Χαρακτηρίζεται ο βαθμοφόρος που υπηρετεί από αποφοιτήσεως του από τις παραγωγικές σχολές του ΛΣ στον τόπο επιλογής του-συμφερόντων του όπως αυτός περιγράφεται στο ΠΔ ή σε άλλο τόπο που ο ίδιος επέλεξε και μετά από την συμπλήρωση 8 ετών ,συνεχίζει να επιθυμεί να παραμένει εκεί και ουδέποτε έχει αιτηθεί μετάθεση.
3.Eπισης ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΣ: α)όταν πληρεί ένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά της παρ.2 και εφόσον υπηρετεί στην Αττική(συμπεριλαμβάνεται η Σαλαμίνα) ή σε άλλη περιοχή της Ηπειρωτικής χώρας και δεν έχει μετατεθεί ποτέ εκτός νομού. β) όταν πληρεί τα παραπάνω και υπηρετεί σε νησί (πλην Σαλαμίνας)και δεν έχει μετατεθεί ποτέ εκτός νησιού.

Αν καταρτηστει λιστα αμεταθετων τότε θα βρεθουν αμεταθετοι και οι πονηροι που δηλωνουν τοπο συμφεροντων το χωριο του πατερα τους αλλα υπηρετουν στον τοπο της συζυγου τους ως ΄΄προσφυγες΄΄!!!

Ανώνυμος είπε...

http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2011/03/blog-post_05.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΠΕΝΤΕ - ΔΕΚΑ ''ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ'' ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;; ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ . ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ . ΑΛΛΑ ............................

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΗΣΙ (ΚΥΚΛΑΔΕΣ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΣ...???ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΦΥΓΩ ΕΓΩ...??ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ -1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ...ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ...!!ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ , ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΤΖΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ "ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΟΝΩΝΤΑΙ...!!!
ΔΗΛΑΔΗ ..ΤΙ..??ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΚΑΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...??
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ...!!!
ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:
1)ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΝΗΣΙΑ-ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ-ΣΚΑΦΗ)ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ..!!
2)ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ "ΜΟΝΙΜΗ" ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...!!!
3)ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ "ΒΟΛΕΜΑ" ΚΑΠΟΙΩΝ...(Π.Χ. ΚΑΤΙ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΚΑΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ-ΚΑΤΙ ΠΛΩΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΟ-ΚΑΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ)
4)ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ" ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Π.Δ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ...ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ...!!
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕΠΟ....(ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΟ)..!!
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 3ΠΛΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ...!!

ΑΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ..........

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι πρέπει να σε βλέπουν να υποφέρεις να πηγαίνεις κάθε 3 χρόνια στην διαδρομή (μεταθέσεις) Τήνο - Σύρο - Μύκονο- Πάρο - Νάξο - Ικαρία - Σάμο - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο ή στην διαδρομή (μεταθέσεις)Τήνο - Σύρο - Μύκονο- Πάρο - Νάξο- Θήρα- Αμοργό- Πάτμο- Κάλυμνο-Κω - Ρόδο- Καστελόριζο!!!!
Αν από το καστελόριζο κατάγεται η προγιαγιά σου και μείνεις πάνω από 3 χρόνια θα είσαι βίσμα.... χαχαχχααχχαχαα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΛΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ)(ΠΟΛΛΕΣ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΘΕΣΝΙΚΗ ή ΚΑΤΕΡΙΝΗ θΕΣΝΙΚΗ ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο 8.27!! Συμφωνω εν μερει με οσα ειπες συναδελφε 7.10 και τα ιδια λενε και οι περισσοτεροι νησιωτες που υπηρετουν στον τοπο τους!!!
Και εγω νησιωτης ειμαι και υπηρετω στον τοπο μου αφου πρωτα πηρα 3 χρονια μεταθεση μακρια!!!
Μετα απο μια 6ετια ξαναηρθε η ωρα και επιλεχθηκα απο την Υπηρεσια να υπηρετησω σε δυσμενη υπηρεσια την ωρα που νεοτεροι και παλαιοτεροι συντοπιτες μου παραμεναν αμεταθετοι.
Αυτο που λεω ειναι οτι πρωτα πρεπει να περασουν ΟΛΟΙ απο το ΄΄ταμειο΄΄ και να γευτουνε την γλυκα της μεταθεσης (αρχικα οι συναδελφοι της Αττικης και ολης της υπολοιπης Ηπειρωτικης χωρας και μετα να παρουν σειρα και οι νησιωτες! Αυτο ειναι το δικαιο!!!
Οταν ολοι κανουν τον ΄΄κυκλο΄΄ τους μακρια απο τους νομους τους τοτε ας εφαρμοστουν αυτα που ανεφερες και εσυ!!!
Οχι τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας παλι δικα μας... μην τα υπολογιζουμε ολα με βαση το ατομικο μας συμφερον!!!
Και φυσικα ολοι οι νεοι μεχρι να συμπληρωσουν το 1/3 της θητειας τους , δηλαδη περιπου 13 χρονια , να υπηρετουν υποχρεωτικα σε μαχιμες υπηρεσιες(ΛΧ,ΠΛΩΤΑ, κλπ)και να απαγορευτει η υπηρετηση τους σε υπηρεσιες γραφειου (Αρχηγειο ΛΣ,ΑΕΝ,ΝΑΤ,ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ,ΠΕΔΙΛΣ κλπ).

Ανώνυμος είπε...

EIMAI O O7:10...
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ , ΣΕ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ...!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΝΟΙΚΙ, ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ...!!
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ....(ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ)...ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ "ΧΩΡΟΥΣΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ...!!
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΗΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ,ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ,ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ" ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ "ΦΑΓΑΝΕ".
ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΜΩΣ ,ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ, ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ ,ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ,ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ,ΣΕ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ...!!
ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΒ/ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΩΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...!!
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.....ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2005 Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ "ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΣ" ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΒΟΛΟ-ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" ΣΕ 1-1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΝΕ "ΛΟΥΗΔΕΣ".
ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ 5ΕΤΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΚΑΠΝΟΣ"...!!!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 800 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΟΥΝ....!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με την αποψη του 10.42, περι μεταθεσης εκτος ΠΕΔΙΛΣ για την ηπειρωτικη χωρα!!!
Επισης θελω να πω στον φιλο 10.32,οτι με το παρόν τρυπιο και κατακρουργημενο ΠΔ οι ιδιοι και οι ιδιοι συναδελφοι παιρνουν μεταθεσεις και καποιοι αλλοι καβατζωνονται! Αν όμως ισχυσει η δημιουργια πινακα αμεταθετων και οι οροι που προτεινα στον χαρακτηρισμο του ΄΄αμεταθετου΄΄ βαθμοφόρου (με οποιες διορθωσεις προτεινεις), τότε θα παρουν ολοι απο μια μετάθεση το πολύ 2 σε ολη την καρριερα τους και τιποτα παραπανω! Μετα οι νεοκαταταχθεντες θα καλυπτουν τις υπηρεσιες ΄΄υποχρεωτικης θητειας΄΄ δηλαδη κυριως τα νησια!!!
Οσο για τον τοπο συμφεροντων καλο ειναι να μιλησεις με επιχειρηματα!!! Δεν ξερεις κανενα σωγαμπρο που υπηρετει 20 χρονια στο νησι σου και δηλωνει τοπο συμφεροντων το χωριο της γιαγιας του αλλα παραλληλα δηλωνει ΄΄παραμονη΄΄ καθε χρονο στους πινακες και ποτε του δεν εχει αιτηθει μεταθεση; Σου αρεσει αυτο;
Που παιρνει πολλα περισσοτερα μορια απο σενα εξαπατωντας την υπηρεσια;
Να ξεκαθαρισω οτι η κατηγορια ΄΄σωγαμπροι΄΄ ειναι πολλες φορες αδικημένοι γιατι καλυπτουν τις κενες θεσεις στα νησια που κανενας αλλος δεν θελει να παει και οταν τελικα φτιαξουν την ζωη τους στο νησι , μερικους απο αυτους τους χρησιμοποιουν ως την ευκολη λυση και τους ξεσπιτωνουν στλενοντας τους στα γειτονικα νησια!!!
Γιαυτο ξανακαταληγω στον ΄΄πινακα αμεταθετων΄΄ ο οποιος θα φερει την αξιοκρατια και την δικαιοσυνη στο θεμα των μεταθεσων.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 0944 ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ Λ.Σ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
(ΓΙΑ ΜΕΝΑ 1 - 2 - 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΔΙΛΣ ΤΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)
ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ???????ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΕ Π.Δ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ......
ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΠΟΝΑΕΙ.......

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια για τις μεταθέσεις , υπάρχει και άλλη μια παράμετρος που κάποιοι "ξέχασαν" να αναφέρουν . Γέμισε το Σώμα γυναίκες όπου οι διάφοροι στρουγκανόβλαχοι που μπήκαν στο Σώμα με ένα τενεκέ λάδι , αποφάσισαν να "φτιάξουν" προκειμένου να δουν λίγο μπουτάκι κλπ . Οι "συναδέλφισες" έγκαιρα πήραν χαμπάρι την κατάντια και φυσικά τους "έπαιξαν"όπως έπρεπε . Μείναν αμετάθετες , μετά παντρεύτηκαν κάναν παιδιά πήραν άδειες του προηγούμενου του τρέχοντος και του επόμενου έτους και κρεμάσαν τις γόβες τους για 3 χρόνια εκτό ς ΛΣ και για 10 χρόνια εκτός μεταθέσεων μια και είναι "μάνες" μέχρι το κουτσούβελό να γίνει 18. Ξέρετε την ατάκα ... δεν μπορεί να πάει αυτή μέτρα , είναι μάνα , πήγαινε εσύ κοροϊδο με 20 χρόνια στη πλάτη . Για μεταθέσεις ; χαχαχα που είναι οι περισσότερες ΥΠΑΞ ( και Ανθ/στριες τώρα).

Ανώνυμος είπε...

απο τις γυναικες ξεκινουν πολλα κακα ......τοσο στις υπηρεσιες μας οσο και στις μεταθεσεις .
μετα εξαρτάται σε ποια κλικα -ομαδα ανηκεις . 3-4 κλικες εχουν οι αξιωματικοι και 4-5 κλικες οι υπαξ .
καθε κλικα εχει τα δικα της πλεονεκτηματα και απο 1-2 παρακλαδια. στις κλικες αυτες παιζουν ρολο και αποστρατοι .......αν δεν εισαι σε καμια σε τρωει η μαρμαγκα .το 50% των στελεχων ανηκει σε τετοιες ομαδες το αλλο 50% υπαρχει για να εξυπηρετεί το υπολοιπο 50%
αυτα που σας λεω ειναι σιγουρα ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που λες 10.38 ισχυουν για την Αττικη!!!
Στην επαρχια και ιδιως στα νησια τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα!!!
Εκει επικρατει το ατομικο βύσμα το οποιο συνηθιζεται να ειναι απο ΑΞ του ΛΣ ,Υπουργος,βουλευτης,δημαρχος, μεχρι δεσποτης και φυσικα υπαρχει η κλικα των συνδικαλιστων, στην οποια οποιος προσκολαται ως γυμνοσαλιακας μπορει να πετυχει το πολυποθητο ΄΄κοψιμο΄΄ μιας μεταθεσης ή να του βγάλουν μια μεταθεση για εκει που επιθυμει!!!
Οι γυναικες υπαρχουν για να μας ταλαιπωρουν , αφου ιδιως οι 2 τελευταιες σειρες ειναι 80% απαράδεκτες και το υπολοιπο 20% ανεπαρκεις!!! Μονο δικαιωματα , γραφειακι,λυτά μαλια , κινητο τηλεφωνο και χαλαροτητα ειναι οι λεξεις που ξερουν!!! Ελπιζω οτι με τις ειδικοτητες στρατου στις προκυρηξεις να ελαχιστοποιησουμε σταδιακα την παρουσια τους!!!
Να σημειωσω οτι δεν τις θεωρω αναξιες , αλλα ειναι πολυ πιο πονηρες απο τους ανδρες και χρησιμοποιουν την αξιοσυνη τους για να καβατζωθουν!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ...ΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΕΤΟΙΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΟΙ ORIGINAL.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ HOSEO TAKEKAWA ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ FREMANTLE ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗ NASA ΣΤΟ ΑΚΡ.KANAVERAL ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΡΗΤΙΚΩΝ,ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ,ΓΑΜΠΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ ΨΙΛΗ.Η ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΒΥΣΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ.ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΥΣΜΑ.ΑΠΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΡΕΑ.ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ.Η ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ(ΕΑΝ).ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΕΝΟΠΛΟ ΣΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ (+)ΑΔΕΛΦΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΙΖΩ ΩΣ ΕΞΗΣ."Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ".ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ(ΣΤΟ ΣΟΥΣΕΛ)(ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΩΝ ΠΟΔΙΩΝ)Κ.Α.ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ