Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πειρατικό Ρεπορτάζ... Μίσος και κτυπήματα κάτω από την μέση από Συναδέλφους προς Συναδέλφους.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Καλημέρα συνάδελφοι! Ενα θέμα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα το ΛΣ είναι οι προκλητικές και πάντα αβάσιμες δημοσιευσευσεις μιας κυρίας και ενός κυρίου στο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ! Θίγει συναφέλφους, ξεφτυλίζει θεσμούς, αλωνίζει κυριολεκτικά στο διαδίκτυο με το σπηλώνει άτομα τα οποία έχουν προσφέρει κι έχουν δώσει αρκετή από την ζωή τους στο ΛΣ. Κι εμείς τι κάνουμε; 
Την παρακολουθούμε μήπως δούμε να σκάει η δημοσίευση και για μας γιατί κάποιος συνάδελφος δεν μας χωνεύει και θέλει να κάνει κακό! Γιατί αυτοί εκεί πατάνε τελικά, σε ρουφιάνους κακούς, θα μου πείτε υπάρχουν και καλοί; Πιστεύω πως αν θα τους έλεγαν αλήθειες οι οποίες θα ήταν προς όφελος του ΛΣ, τότε χίλιες φορές να το κάνουν.Όμως εδώ παρατηρώ μίσος, κτυπήματα κάτω από την μέση κι όλα αυτά οφείλονται στους ίδιους μας τους συναδέλφους. 

Δεν είναι καιρός να σταματήσουμε να διαβάζουμε μόνο και ν αρχίσουν οι θιγόμενοι και χωρίς αποδείξεις κατηγορούμενοι, να την αρχίσουν στις αγωγές; 
Μήπως είναι καιρός, να την πάνε στα διακστήρια που είναι το μοναδικό μέσο διιεξόδου από αυτόν τον εξευτελισμό που δέχονται καθημερινά, Αρχηγός, Υπαρχηγοί, Λιμενάρχες κλπ;

Παρατηρώ επίσης ότι μερικούς στο ΓΕΜΜΕ τους γλύφει, μόνο και μόνο για να της δίνουν θέματα, προβάλει ανθρώπους συγκεκριμμένους ενώ αν κάποιος ανώνυμος της καταγγείλει το οτιδήποτε απλά τα αναρτεί και όποιους πάρει ο χάρος.
Σαν πρόστασή μου είναι να σταματήσει αυτό το αίσχος και οι θιγόμενοι να κινηθούν όλοι νομικά! Με δικηγόρο που μίλησα τυχαία γι αυτό με διαβεβαίωσε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και οπωσδήποτε ν αρχίσουν οι θιγόμενοι να υποβάλλουν αγωγές.
Νομίζω παιδιά πως πρέπει να σταματήσει εντελώς αυτό το ξεφτίλισμα συναδέλφων μας αλλά και θεσμών κι αν συντρέχει λόγος και υπάρχουν αποδείξεις τότε αυτή η κυρία, να τα καταγγείλει επώνυμα στον Αρχηγό μας, προκειμένου να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες!
Ξεκινήστε αγωγές και ας δούμε τότε τι θα έχει να πει στα δικαστήρια!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ενας ΄΄κύριος΄΄ απο το Πειρατικο που ρίχει λάσπη σε συναδελφους , εμαθα απο κύκλους της εκει υπηρσίας πως για την περιπτωση του πλεον απόστρατου Λιμεναρχη του ΝΑ Αιγαίου έχει πει φοβερά ψέματα και ανακριβειες! Επισης κυκλοφορησε οτι πολλες απο τις αναληθεις πληροφορίες του τις μετέφερε άτομο το οποιο κοντραριστηκε με τον εν λογω Λιμεναρχη γιατι του χάλασε την ξάπλα. Κριμα γιατι το παιζει εργατοπατερας...

Ανώνυμος είπε...

Πριν μπω στο Λιμενικο καποιος "Σ"υναδελφος που πλεον δεν ειναι μαζι μας μου ειχε πει οτι στο Σωμα ενας στους 2 ειναι ρουφιανος και ο αλλος ειναι υπο εκπαιδευση!
Απο την Υπηρεσια μου βλεπω οτι Δεν ειναι ολοι ρουφιανοι, αλλα "αναληθεις πληροφορίες" κοινως λασπη κ συκοφαντιες ξερουν πολλοι να πετανε!

Κοιταξτε το σπιτακι σας που σας κυνηγαει η γυναικουλα σας με την παντοφλα και σταματηστε να ασχοληστε με τους αλλους και το τι κανουν εκτος Υπηρεσιας!

Ανώνυμος είπε...

Καλοί μου συνάδελφοι πέρα από την πλάκα που κάνουμε καμιά φορά, πρέπει κάποια στιγμή να κανονίσουμε να υποβάλλουμε ΑΓΩΓΕΣ και αυτό να το αναλάβει η ΠΟΕΠΛΣ... Τι στο καλό, δεν τους νοιάζει ότι λασπολογούνται συνάδελφοι, άνθρωποι που δουλεύουν και οι οποίοι μετά από τα δημοσιεύματα παύουν να έχουν όρεξη ακόμα και να σηκώσουν το στυλό για να γράψουν; Δεν είναι δύσκολο παιδιά, απλά μια αγωγή κι άστην να τρέχει!!! Μόνο να εκτυπωνετε το δημοσίευμα να μην το σβήνει! Μόνο μερικούς γλύφει, γιατί τους έχει ανάγκη και είναι κολλητοί της... Εγώ απορώ με τον Σπανάκο που του γράφει τόσα, πόσο υπομονή έχει αυτός ο χριστιανός που δεν την έχει ακόμα μηνύσει!!! Λοιπόν από δω και πέρα αγωγές κι εφόσον αυτά που γράφει είναι λασπολογίες ηθικές και υλικές αποζημιώσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Η΄ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ!!! ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!
ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΑΚΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 8 Αύγουστος 2011,

Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Έτσι , όπως τα λέτε
είναι
8,9,10 χρόνια Κατερίνη,
μετά Πλαταμώνα
ΚΑΙ άντε συ , σαν Μ.....
περίμενε να πας σπίτι σου.
Αλήθεια ,
ποιος (βγάζει)τέτοιες μεταθέσεις ,

γιατί δεν μετακινούνται ΠΌΤΕ ?

ποιος τους κρατάει ακίνητους ;;;


ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΡΩΜΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

σΥΝΑΔΕΛΦΕ 3:39 , εσει σε ποια κατηγορια ανηκεις;;;
Ποιος απο τους 2 εισαι;;;
Δυστυχως οι ρουφιανοι μιλανε κατηγορωντας και μηχανοραφωντας για να βολεψουν μονο την παρτη τους , καποιοι ελαχιστοι μιλανε λεγοντας την πικρη αληθεια εκθετωντας τον εαυτο τους για το καλο της υπηρεσιας και φυσικα γινονται δυσαρεστοι.
Ρουφιανους εχουμε λιγους , γλυφτες τεμπεληδες και βυσματα εχουμε γεμισει.
Αμφιβαλεις οτι πολλοι συναδελφοι που κατηγορουνται αδικα με κουτσομπολισιτικο στυλ , απο δημοσιογραφους , εχουν γινει θυματα ΄΄εκλεκτων΄΄ συναδελφων με τους οποιους εχουν προσωπικη κοντρα;
Ποιος ενδιαφερεται για το τι κανουν οι συναδελφοι του εκτος υπηρεσιας...εκτος αν υπαρχει κατι αλλο πισω απο αυτο!
Μπηως εισαι αφελης να πιστευεις οτι ο δημοσιογραφος που βρισκεται 90 μιλια μακρια ξερει τι συμβαινει σε καθε υπηρεσια!!!
Στις υπηρεσιες μας, γνωριζομαστε μεταξυ μας πολυ καλα... καποιοι φορανε παντελονια μονο για διακοσμητικους λογους...!
Οταν μπηκα στο Σωμα ενας συναδελφος μου ειπε οτι αυτοι που λενε οτι εχουν κουραστει απο τη δουλεια , τρεχουν μονοι τους στην υπηρεσια και κανεις δεν τους βοηθα , γενικολογωντας και παρελθολογωντας , ειναι αυτοι που εχουν καβατζωθει και κοπροσκυλιαζουν εις βαρος των φιλοτιμων! Ειχε δικιο τελικα!

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι αυτος που τα λεει αυτα για ΚΑΤΕΡΙΝΗ ειναι σωστά ή όχι. Το οτι μπορεί να ειναι ρουφ είναι το ένα θέμα. ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 25ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ?
ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ α)ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ
β) ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ? Διαλεξτε..........................................................

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΑΣΤΕ ΕΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΥΣ; ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΡΙΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ "ΣΥΝΑΔΛΕΦΟΙ" ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ "ΕΘΙΞΑΝ" ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ "ΡΟΥΦΙΑΝΟ" ΠΑΡΑ "ΜΑΛΑΚΑ".

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ Η ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ Αύγουστος 08, 2011 4:20:00 μμ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ .....
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ...ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ .....ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ........ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ........ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ .......ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΌΤΗΤΑ..... ΚΑΙ " Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ .....Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΜΟΥ "........
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρεπει το θεμα των ΑΜΕΤΑΘΕΤΩΝ να γινει τοπικο θεμα!
ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα και ειναι προκλητικο να παραμενουν στο απυροβλητο και καποιοι αλλοι να ειναι μονιμως standby για ξεσπιτωμα!
Συμφωνω οτι η αρχη πρεπει να γινει με την Κεντρικη την Βορεια Ελλαδα και την Πελ/νησο , αλλα πανω απολα την ΑΤΤΙΚΗ. Οταν τελειωσουν με αυτους ας ΄΄τσιμπησουν΄΄ και τα νησια.
Δεν θεωρω ρουφιανια το οτι καποιος μιλαει για τους αμεταθετους σε συγκεκριμενες πριοχες αλλα οσα χρονια υπηρετω στο ΛΣ,εχω γνωρισει μερικους ρουφιανους οι οποιοι κατηγορουσαν και καρφωναν συναδελφους επειδη ειχαν το θαρρος της εκφρασης γνωμης.
Πολλοι που εχουν αδικηθει απο το συστημα που ευνοει τα βύσματα , τους γλυφτες και τους ρουφιανους, βρισκουν διεξοδο και μεσο αντιδρασης την έκφραση μέσω των blogs.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Για τον Συνάδελφο που αποκάλεσε ρουφιανιά την επιστολή στο Πειρατικό για τους αμετάθετους της Κατερίνης έχουμε να του κάνουμε δυό ερωτήσεις.

1)Για τους αμετάθετους πανελλαδικά και τα παιχνίδια με τις κενές θέσεις έχουμε γράψει κι εμείς πολλές φορές στο blog μας.
Τι πάει να πεί αυτό?Ότι όποιος καταγγέλει ότι υπάρχουν Συνάδελφοι αμετάθετοι στερώντας το δικαίωμα σε κάποιους άλλους να πάνε κι αυτοί στα σπίτια τους είναι ρουφιάνος???

2)Πως θα αισθανόταν αυτός αν δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι του ενώ είχε τα μόρια εξαιτίας κάποιων αμετάθετων???

Δεν θα στρεφόταν κι αυτός στην "ρουφιανιά" αν έβλεπε ότι δεν μπορεί να βασιστεί στην ηγεσία μας και στους συνδικαλιστές για να βρει το ΔΙΚΙΟ του???

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι αυτό που συμβαίνει με το Υ/Χ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ είναι το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ένα ΜΑΤΣΟ ΚΑΒΑΤΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ με 9,10,11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΑΘΕΤΑ πρός Θεού ΑΜΕΤΑΘΕΤΑ παραμένουν ακόμα εκεί. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!! Άλλωστε δέν ήταν τυχαίο και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την υπαιξέρεση 110.000 ΕΥΡΩ από τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ της εν λόγω περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσίευση απο το Πειρατικό.......

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Το τελευταίο διάστημα ,παρατηρώ με λύπη την συνεχή άδικη επίθεση εως και λασπολογια κατα μερικών ΄΄στοχοποιημενων΄΄ συναδελφων, απο παραθεριστές δημοσιογράφους!

Ενας εκ των αδικημενων συναδελφων, ο οποιος και αποστρατευτηκε ειναι γνωστος για το ηθος του σε πολλους απο εμας! Καλο θα ηταν ο δημοσιογραφος να μην αρκειται σε πληροφοριες χαφιέδων που ειχαν προσωπικες διαφορες και αντιπαθειες!
Δεν μου αρεσει να κρυβουμε τις ΄βρωμιες μας ως Λιμενικοι , αλλα οχι να λεμε και ψεματα και να θιγουμε ανθρωπους διαστρεβλωνοντας γεγονοτα και καταστασεις!
Δεν θελω να επεκταθω άλλλο στο συγκεκριμενο ζητημα, οσοι διαβαζουν και εχουν νοημοσυνη ,καταλαβαινουν και κρινουν.
Πιστευω οτι ως ναυτιλιακοι συντακτες και μεσούσης της καλοκαιρινης περιοδου , θα επρεπε να δινετε μεγαλη σημασια σε θεματα ακτοπλοιας!
Για παράδειγμα , δεν εχετε ασχοληθει με την εταιρεια του SPEEDRUNNER 3 η οποια εδω και μερες εχει το πλοιο να ταξιδευει στις κυκλαδες με μειωμενη ταχυτητα!
Ειναι γνωστο οτι ειχε καποιο μηχανικο προβλημα και οτι ταξιδευει ΝΟΜΙΜΑ με τρεις μηχανες!
Ριξτε μια ματια στο AIS και θα το διαπιστωσετε!
Οι επιβατες δεν εχουν καμια ενημερωση απο την εταιρεια και τους πρακτορες, οι ωρες αφιξεων και αναχωρησεων εχουν αλλαξει αλλα τα εισητηρια που εκδιδονται αναγραφουν την προ μειωμενης ταχυτητας ωρα και φυσικα οι επιβατες πληρωνουν ναυλο για ταχυπλοο αλλα ταξιδεουν με ταχυτητα γρηγορου συμβατικου γυρω στα 26 μιλια!
Οι λιμενικες αρχες προσπαθουν να ενημερωσουν τους επιβατες αλλα αυτο θα επρεπε να το κανουν τα πρακτορεια και η εταιρεια!!!

Γιατι το κρατανε κρυφο;;;

Οι πηγες σας στην Παρο
δεν εχουν παρει χαμπαρι ολα τα παραπανω οταν το πλοιο κανει το βραδυνο εξπρες ;;;
Καλες και σωστες οι ευχες-δημοσιες σχεσεις με καπεταναιους και αλλα σημαντικα μελη πληρωματος αλλα να τα χωνουμε και στις εταιρειες οταν πρεπει!!!
Για περισσοτερες πληροφοριες ρωτηστε κανενα καβοδετη...

Ευχαριστω...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Απάντηση.
αγαπητέ φίλε και παλιέ αναγνώστη, αν θυμάμαι καλά.
Καταρχήν, επειδή υποπτεύομαι σε ποιόν απόστρατο αναφέρεστε, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας.
Για κάτι πολύ ουσιαστικό,κατά την γνώμη μου.
Γιατί, ο συγκεκριμένος δεν υπήρξε ποτέ του δίκαιος και σωστός με το προσωπικό του Λ.Σ.
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΆ ΕΔΏ, ΔΕΝ ΓΡΆΦΟΥΜΕ,.
Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΆ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΡΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Η....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, αγαπητέ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.
Για το SPEEDRUNNER 3 ;ήδη ξεκίνησα έρευνα και θα επανέλθω με θέμα αναλυτικό...
Πάντως ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Πόπη Χρ.

Ανώνυμος είπε...

Οπου υπαρχει παρατυπια ή και παρανομια σχετικα με τις μεταθεσεις ειναι ρουφιανια ν' αναφερεται εστω και σ' ενα μπλογκ;; Απο που να περιμενουμε την αναδειξη τετοιου προβληματος;; Απο τη ΔΠΛΣ;; Το σωματειο μηπως;; Απεγνωσμενοι υπαρχουν παντου και θα σας εδιναν ευχαριστως ολους εσας τους αμεταθετους αλλα δυστυχως το δικο τους προβλημα παλι αλυτο θα ηταν. Τη συνταξη μου κι οπου φυγει φυγει.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα νάξερα συνάδελφοι αν κάποιος δικαιούται την μετάθεση για ένα συγκεκριμένο μέρος και δέν του βγαίνει η μετάθεση (δέν του την βγάζουν από την ΔΠΛΣ) και στέλνουν εκεί κάποιο άλλο στέλεχος της ίδιας κατηγορίας με λιγότερα μόρια (όπως μας πιπιλίζουν για τα μόρια από την ΔΠΛΣ), πώς πρέπει να αντιδράσει;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Η μόνη λύση είναι να κάνεις προσφυγή Συνάδελφε και να κινηθείς δικαστικά με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για μη εκτέλεση της μετάθεσης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Κάποιοι καλοθελητές μπορεί να σε πουν ρουφιάνο.Εμείς θα σου πούμε ότι είναι καλύτερο να σε πουν ρουφιάνο παρά να σε πεί η οικογένεια σου φοβητσιάρη και ανίκανο να την υπερασπιστείς.
Μην περιμένεις από τους άλλους να σε δικαιώσουν...ΕΣΥ είσαι αυτός που πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου και την οικογένεια σου!!!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!
Υ.Γ.Ελπίζουμε να ΜΗΝ φοβηθείς και να αγωνιστείς μέχρι να δικαιωθείς...