Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!!!

Συνάδελφοι , επειδή κάποιοι παίζουν με τις μεταθέσεις και τις ζωές μας και απότι έχω διαπιστώσει οι μέχρι τώρα μεταθέσεις είναι σχεδόν όλες για κλάματα, προκαλώ την Διοίκηση να δημοσιευσει πίνακα με τα ονόματα αυτών που πήραν ή θα πάρουν μετάθεση ή απόσπαση.Στον εν λόγω πίνακα να αναγράφονται ο τοπος και η Υπηρεσία που υπηρετεί σήμερα ο βαθμοφόρος , η ημερομηνία παρουσίασης στην Υπηρεσία του καθως και ολες οι προηγουμενες υπηρεσίες που έχει υπηρετήσει αναλυτικα με ημερομηνιες.Φυσικά να αναγράφεται η Υπηρεσία που μετατίθεται και το αν αυτη αποτελει τόπο συμφερόντων του ή ειναι επιλογή του. 
Παράλληλα προκαλώ τις τοπικές Ενώσεις να τολμήσουν να αναρτήσουν λιστα με τα ονόματα των βαθμοφόρων που μετατίθονται ή αποσπώνται ΑΠΟ και ΠΡΟΣ τις Υπηρεσίες που υπηρετουν μέλη τους και να μας ενημερώσουν εαν οι μεταθέσεις και οι αποσπασεις ειναι νόμιμες , δικαιες, αντικειμενικες , ηθικές και να εχουν το θάρρος να καταγγείλουν τις αδικίες. Αν βρεθεί εστω και μια Τοπική Ενωση που θα το κανει, πολλοι από εμας θα θεωρήσουμε οτι δεν εχει καμια διαπλοκη και αναμειξη με τα ΄΄μαγειρέματα΄΄ των μεταθέσων-αποσπασεων και αποτελεί την εξαίρεση. Αλλα όλοι θα κάνουν τουμπεκί γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πινακες για την υψομετρηση και οσους περασαν στο ΛΣ ή κοπηκαν απο αυτο , ξερουν να δημοσιευουν γιατι εκει δεν εμπλεκεται η ΠΟΕΠΛΣ. Οχι ρε παιδιά , ειμαι υπερβολικός , το παιρνω πίσω, δεν ειναι ετσι τα πράγματα.
Να δειτε που θα μας κοινοποιουν και πινακες με τους ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ!!
Πλακα κανω ...

Ανώνυμος είπε...

ESY POIOS EISAI POY ZITAS NA GINEIS ME MIAS ARXIGOS??? AKOY NA TOY KOINOPOIHSOYN OLOYS AYTOYS TOYS PINAKES?? KAI TI THA KANEIS ?? THA TOYS KANEIS NTA NTA?? KOITA NA DOYLEPSEIS LIGO POY EGINES ARXIGOS SE ENA APOGEYMA !! AKOY NA TOY KOINOPOIHSOYN OLOYS TOYS PINAKES RE TON NAYAPXOYKO(!)EGO SOY LEO NA KANEIS AYTO POY KANEIS KATHE MERA (KOITAS TI KANOYN OI ALLOI KRINEIS KAI DEN DOYLEYEIS) KAI TO TI KANEI H HGESIA THA TO KRINEI TO KYSEA TON EPOMENO MARTIO !! ASTO SE PROTI FASI ESY KANE OTI KANEIS KATHE MERA......

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είσαι εσύ ρε κακομοίρη που προκαλείς τη διοίκηση; Έχετε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα και ελπίζω να μη χρειαστεί κάποιος να σας συμμαζέψει. Τι το κάνατε το ΛΣ, παιδική χαρά ή κατασκήνωση; Σοβαρευτείτε λίγο και ασχοληθείτε με τη δουλειά σας...

Ανώνυμος είπε...

το θα μας κανουν τα 3 -..2 εσυ το ξερεις .....?????
ακου να μας συμμαζεψει καποιος.....
τι νομιζεις οτι ειναι εδω ??? το ΠΑΣΟΚ αποφασιζω και διαταζω ....... Η Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙς???????

Ανώνυμος είπε...

Είστε μεγάλοι κακομοίρηδες εσείς που γλύφετε την Διοίκηση και όποιον άλλο μπορείτε για να επιβιώσετε!
Διαπιστώνω οτι είστε εκτός τόπου και χρονου, αφού δεν έχετε καταλάβει οτι το ΛΣ έγινε οχι απλά ΄΄παιδική χαρα΄΄ με τα κάθε λογης αγοράκια και κοριτσάκια ΑΞ που μαζεψε, αλλα το εκαναν το ύπερτατο ρουσφετομαγαζί.
Εγω προκάλεσα να κοινοποιήσουν πινακες με τις μεταθεσεις ωστε να δουν ολοι οι συναδελφοι τα αισχη που γινονται.
Αυτοι προκαλουν τους παντες εκτος τους βυσματιες φιλους τους, καθε μερα με την νταβατζιλιδικη συμπεριφορά τους.
Με ποιο δικαιωμα προβαινουν σε παρατυπιες και παρανομιες στις μεταθεσεις και σε αλλα θεματα που απασχολουν το προσωπικο;;;Κανεις δεν ανεχεται να παιζουν με την ζωη του και την οικογενεια του ιδιως τουτη την περιοδο της οικονομικης κρισης.

Την δουλεια μου την κανω και αυτοι που με βαθμολογουν με κρινουν αριστο.
Καποιοι άλλοι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα Ή νομίζετε οτι δουλεια τους ειναι να κανουν πλάτες στους πολιτικους εις βαρος μας , να παραποιούν στοιχεία και καταστάσεις εις βαρος μας, ωστε οταν ερθει ο Μαρτιος να πάρουν ενα τελευταιο βαθμο πριν αποστρατευτουν....
Αντε ρε ρουφιανακια τραβατε βγαλτε καμια φωτοτυπια...τολματε να κανετε και σχολια...

Ανώνυμος είπε...

Μα εισαι με τα καλα σου κι εσυ; Πινακα να βγαλουν με τις ατιμιες τους; Φωναζει ο κλεφτης 'εκλεψα'; Εχουν δικιο οι αλλοι που σου τα χωνουν. Δεν εισαι εσυ που θα κανεις υποδειξεις στη διοικηση. Εχεις σωματειο.Και γιατι να μην ξεκινησει το σωματειο κατι τετοιο;;; Χωρις ονοματα βεβαια.Αυτα θα τα βρουμε μονοι μας. Μα ειμαι κι εγω με τα καλα μου; Το σωματειο θα το κανει αυτο;;

Ανώνυμος είπε...

Μα εχει δικιο ο 09:56. 05 με 10 συνδικαλιστές να κάνουν οτι θέλουν στο λιμενικό, να καβατζόνονται οι ιδιοι και να κάνουν οτι γουστάρουν στο σώμα, ε ναι ρε να κοινοποιηθούν οι πίνακες και ας το φωνάξουν και να το γράψουν όλοι οι συνάδελφοι, αν το κάνουν ολοι δεν θα τους παίρνει μετά για τέτοιες μαγκιές και να το παίζουν ξύπνιοι, φτάνει πια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ 1500 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα τους εκανες την μουρη κρεας...
Τρομαξαν και θα χαλασουν τη βολη τους μονοι τους...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια…"

"Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...."

Αναρωτιόμαστε αν αυτοί που πέσανε να φάνε τον Συνάδελφο που έκανε την ανάρτηση γνωρίζουν τις παραπάνω ρήσεις....

Αλλά μάλλον τις γνωρίζουν γι αυτό και αντέδρασαν εντονα από τον φόβο μην βρεθεί κανένας "τρελός" και το κάνει πράξη και χάσουν το βόλεμα τους ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν αναρτησα το κειμενο περιμενα να δω και αντιδρασεις σαν των 2 τυπων που ΄΄τσιμπισαν΄΄! Εχουμε γεμισει τετοια ατομα , καβατζωμενα , αμεταθετα, ιπποκομους των ανωτερων ΑΞ και γλυφτες των συνδικαλιστων.
Στην αναρτηση εγγραψα οτι οι τοπικες ενωσεις πρεπει να δημοσιευσουν ονοματα με παρανομες μεταθεσεις!
ΟΚ... αν δεν θελει καποιος ονοματα , δεν θα διαφωνησω, να δημοσιευσουν τους 2 μεσαιους αριθους του ΑΜ και τιποτε αλλο. Φυσικα κιεγω ΄΄μονος μου τα λεω΄΄ και δεν προκειται να τολμισει κανεις να κανει κατι τετοιο πραξη... ομως τελικα ... δεν ΄΄τακουω μονος μου΄΄! Πολλοι καιγονται οταν βλεπουν να αναρτωνται ιδεες σαν αυτες που κατεθεσα , τις οποιες τις σκεφτομαστε οι περισσοτεροι συναδελφοι, αλλα τελικα κανεις δεν τολμαει να τις πει. Ειδατε πως ΄΄ενοχληθηκαν΄΄ τα τσατσωνια που αντεδρασαν!!!
Η προθεση μου δεν ειναι να εκβιασω την Διοικηση ή την ΠΟΕΠΛΣ , αλλα να τους κανω να αντιληφθουν οτι ξερουμε πως ειναι εμπλεκομενοι σε παρατυπιες και αδικιες εις βαρος πολλων συναδελφων. Σημερα αντιδρουμε μεσω blogs , αυριο θα αντιδρασουμε στα δικαστηρια!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Γι αυτό "χαλιούνται" με αυτό το blog και χαρακτηρίζουν όλη την συντακτική ομάδα λαμόγια, βολεμένους, τεμπέληδες, αντισυναδελφικούς κτλ.

Προσπαθούν να μας απαξιώσουν στα μάτια των Συναδέλφων για να τους αποτρέψουν να μας επισκέπτονται γιατί φοβούνται ότι οι "αιρετικές" απόψεις και προτάσεις που γράφονται κατά καιρούς από τους Συναδέλφους εδώ μέσα, μπορεί να υιοθετηθούν από τους Συναδέλφους και να τους χαλάσει το "μαγαζάκι".

Φανταστείτε δηλαδή να αρχίσουν σιγά σιγά όλοι οι αδικημένοι Συνάδελφοι να αρχίσουν να κινούνται δικαστικά τι έχει να γίνει...
Θα την κλείσουν την "παράγκα" τους κι αυτό τους τρομάζει...
Γι αυτό και υπερασπίζονται την "παράγκα" τους με νύχια και με δόντια συκοφαντώντας και εκβιάζοντας όσους είναι εναντίον τους...

Υ.Γ.Πίνακας όλων των μεταθέσεων και αποσπάσεων βγαίνει και σε άλλα Σ.Α.Για ψάξτε το λίγο.

Ανώνυμος είπε...

PROS MOYMERO 221008/08-11 AKOY NA DEIS GLYFTEIS AMETETHETOS KAVATZOMENOS ROYFIANOS KAI TSATSONI EISAI ESY RE THRASYDILE TYPE POY KRIVESAI STIN ANONYMIA PETONTAS TETOIES M@@@@@S GIA EMAS POY SOY YPENTHIMISAME OTI PREPEI NA DOYLEYEIS PROTA KAI META NA APAITEIS TETOIOY EIDOYS MOMFES GIA TIN HGESIA SOY AN EIXEAS A@@@@@@@A THA EKANES MIA EPONYMH ANAFORA KAI TOTE OLOI MAS THA LEGAME BRAVO RE EISAI MAGKAS ALLA POY .... AYTH H LEKSEI SOY DIAFEYGEI EEE!!! AFOY STEREISE TETOIOY EIDOYS A@@@@@@A!!! MHN GRAFEIS OTI THELEIS GIA NA DIASKEDASEIS TIS ENTYPOSEIS KAKOMYRI!!!! KANE TA GRAFOMENA SOY EPONYMA DOSE SE OLOYS MAS TON ARITHM. PROT. POY THA FYGEI EXERHOMENO ... ETSI OMOS OPOS TA GRAFEIS PROS TON ARXIGO MAS GIATI DIKOS SOY DEN EINAI AFOY ESY DEN TON ANAGNORIZEIS !!! KAI EGO MAZI SOY KAI EPONYMA......

Ανώνυμος είπε...

Βρε ακτοφυλακες, αμα γραψω οτι ειστε α@@@@α και μ@@@@@ς και ολο α@@@@@@ς κανετε, τσατσονια και γλυφτες του κ@@@@α εσεις θα το δημοσιευσετε γιατι ειναι αποψη μου και τη σεβεστε;;;; Μηπως να βαλετε κανα οριο στα παιδακια που εμφανως τον τελευταιο καιρο μολυνουν το blog;;

Ανώνυμος είπε...

Εκνευρισμένε 4.49, γυρνα το πληκτρολογιο στα Ελληνικα για να γινεσαι κατανοητός , μη φοβάσαι τα ορθογραφικα λαθη...ολοι κανουμε και δεν κρινομαστε απο αυτά!!!
Κάποιος που έχεισυγκεντρωσει αρκετες φορές 3ψήφιο αριθμό οφειλομένων ρεπό προφανώς έχει το δικαίωμα να λεει οτι δουλεύει και να διατυπώνει την άποψη του!!!Οσο για το επιπεδο του έργου που έχω επιτελέσει στις Υπηρεσιες μου αυτό άσε να το κρίνουν άλλοι!!!
Μπορώ να αλλάξω ύφος και διατύπωση σε οτι πρότεινα στις προηγούμενες αναρτήσεις μου και να πω τα εξής για να μουγκαθείς εσυ και τα άλλα ΄΄ποντίκια΄΄...

Προτείνω στη σεβαστή Διοίκηση , η οποία φημίζεται για την αξιοκρατία και την Διοικητική μέριμνα που προσφέρει στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚ,αλλά κυρίως για την διαφάνεια που διακατέχεται σε όλα τα θέματα προσωπικού, να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικό και να δημοσιευει απο δω και στο εξής κάθε μετάθεση και απόσπαση που εκτελείται στους κόλπους του ΛΣ και να αναγράφει λεπτομερως ΄΄που και ποσο΄΄ έχει υπηρετησει μεχρι εκεινη τη στιγμη της σταδιοδρομιας του ο βαθμοφόρος!
Στόχος της πρότασης μου ειναι να πάψουν πια οι εξαίρετοι συνάδελφοι ΑΞ και το αδιάφθορο μέλος της ΠΟΕΠΛΣ που απαρτίζουν το συμβούλιο μεταθέσεων, να δέχονται πιέσεις κατω απο το τραπέζι και παρασκηνιακά ωστε να εξυπηρετήσουν κάποιους ενδεχομένως απεγνωσμενους συνάδελφους οι οποιοι ΔΕΝ δικαιουνται προνομιακης μεταχείρησης και παράλληλα να αδικήσουν κάποιους άλλους.
Φτάνει πια αφήστε το συμβούλιο να κάνει ανενόχλητο το Υπηρεσιακό καθήκον και κοινωνικό έργο του, το οποιο δεν ειναι άλλο απο τις δίκαιες μεταθέσεις -αποσπάσεις χωρις εξαιρέσεις.

Καλο ήτανε; το εγκρινεις;;;Αν σε έπαιρνα ενα 8ώρο στο Λιμανι ή σκάφος θα την πάλευες;; Ξερω θα μας πεις οτι εισαι κομάντο... Ντακότα πιτσιρίκο που γραφεις σαν τα 18 χρονα στο fb!!!

O 10.01 έγγραψε κάτι που αντικατοπτρίζει την σημερινή Ελληνική παρακμιακή κοινωνία!!!
Εμείς που μπήκαμε στο ΛΣ την περίοδο 97-03 με τα μόρια, να θυμόμαστε πάντα τον συγχωρεμένο τον ΠΕΠΟΝΗ.
Οποιος λέει το σωστό και το δίκαιο για το γενικό συμφέρον μπαινει στην απομόνωση και την δυσμένεια!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

PROS 220631/08-11 AKOY GRAFO ME TETOIO PLIKTROLOGIO GIATI EIMAI AGRAMMATOS(!) AYTA POY THELO OMOS NA SOY PO TA KATALAVENEIS ... ETSI KATI APO LIMENIKE (?) OI LEKSEIS NTAKOTA KAI OTI ALLO XRISIMOPOIEIS DEIXNEI NEO LIMENOFYLAKA VRE KAKOMOIRE AN ESY EXEIS TIN ENTYPOSI OTI MILAS ME NEO TIS SEIRAS SOY EISAI NYXTOMENOS EPIDEI EXO DOYLEIA KAI DEN KOLOVARAO OPOS ESY ENA SOY LEO EXO 26 XRONIA STO SOMA KAI AYTA EIN16 STA SKAFI ANATOLIKO AIGAIO GAVAKA

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΗΣΟΥΝ; ΣΚOΤΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ!!! ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΑΙ;;; EXEIΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!ΤΗΛEΦΩΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ;;;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ;;;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Ή ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;;;
AN EΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ 16 ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!
ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΗΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ Ή ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΕΚΕΙ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ Ή ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!!!

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΤΑΚΟΤΑ KAI OI ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ!!!
ΛΦ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ!
ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΄΄ΛΗΞΕΙ΄΄... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ (ΣΤΟ ΛΣ ΕΝΝΟΩ)!!!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ BLOGS ΣΤΟ ΑΔΙΑΘΕΤΟ Ή ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩς ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!
KAI ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΟΛΟΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...
KAΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ....ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΄΄ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ΄΄...
Με πιααανεις;;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ανώνυμε Δευτέρα, Αύγουστος 22, 2011 5:58:00 μμ

μας έχουν πεί και χειρότερα!!!
Δεν λέμε ότι έχεις άδικο αλλά πιστεύουμε ότι καλύτερα να δημοσιεύουμε τις "επιθέσεις" τους παρά να τις φιμώνουμε.

Κρίνονται κι αυτοί όπως κρινόμαστε κι εμείς.Οι αναγνώστες μας έχουν κρίση και μας κρίνουν ΟΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

KATALAVA EISAI KOMENOS VATRAXOS KAI APOTYXIMENOS KEA EXEIS PLAKA ... AN SE EIXA STIN YPIRESIA MOY THA EVLEPES POIOI EINAI OI NTAKOTES.... KAKOMOIRIIIIIII KOMENE VATRAXE APO LIGO KEA KATADROMEAS TO KSEROYN AYTO OI ALLOI KATADROMEIS NA GELASOYN .... APOTYXIMENE !!!!! NTRIPIAZEIS TOYS KATADROMEIS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι η μεγάλη πλάκα ή μάλλον το μεγάλο καραγκιοζιλίκη είναι με την υπόθεση των μορίων. Έχετε μπεί στον κόπο να υπολογίσετε τα μόρια σας και να τα συγκρίνεται με αυτά που παρουσιάζει η αρμόδια υπηρεσία; Θα πάθετε μεγάλη πλάκα. Άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Ανεπανάληπτο καφριλίκι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ. ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΕΛΛΗΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΑΡΣΙ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΤΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΩΡΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρός τον ανώνυμο 01:36
ΈΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΡΙΩΝ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΔΠΛΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 01.36 και 5.03!!! Συναδελφοι πέραν του να αναρτήσεις στο blog κάτι το οποιο πιστευεις οτι ειναι ΣΩΣΤΟ και ΔΙΚΑΙΟ (υποκειμενικά), η ουσία μιας αναρτησης ειναι η συζήτηση που θα αποδωσει κάτι θετικο!!! Στην προκειμενη περίπτωση η παρέμβαση σας ειναι θετική γιατί ωθείτε αρκετούς συναδέλφους να τσεκάρουν τα μόρια τους. Ο πρώτος που θα τα ελέγξει είμαι εγω , που πιστευα οτι ειναι υπολογισμενα μέσω προγραμματος Υπολογιστή και ειναι σιγουρα σωστα.
Το blog εχει αναγκη τους συναδελφους που δουλευουν με το σωμα το μυαλο και το φιλοτιμο τους στις Υπηρεσίες τους και έχουν ορθή σκέψη. Τους κοπρίτες και καβατζωμενους που λουφάρουν και το μονο που ξερουν ειναι να κατηγορουν και να γενικολογουν χωρις ουσια και επιχειρηματα για να καλυψουν το σύστημα που τους υποθάλπει, δεν τους εχουμε αναγκη.