Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Προκήρυξη Διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – ΕλληνικήςΑκτοφυλακής Ειδικότητας Τεχνικών


Προκήρυξη Διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – ΕλληνικήςΑκτοφυλακής Ειδικότητας Τεχνικών -

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορουν να ειναι και μουσουλμανοι???????

κολύμβηση κ.τλ πρεπει να ξερουν?????
4 μηνες στη σχολη Λ/Φ κανουν διακοπες και μονο στρατιωτικη εκπαιδευση δεν κανουν
.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Λ/Φ - Υ/Ξ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ - ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΑΞ ΣΝΔ........

Ανώνυμος είπε...

καλα εσυ αγορι μου εισαι στην κοσμαρα σου. Κρατα εσυ την στρατιωτικη εκπαιδευση και ασε κανα ναυπηγο να κανει και κατι χρησιμο για το ερημο το Σωμα που ξερει απο πρωτο χερι τι εστι πλοιο. Εσενα κανα γυμναστη πειναλα σε κοβω που μπηκες ΣΝΔ και κανεις τον στρατιωτικο εκπαιδευτη. Τσου ρε Λακη!!! εσεις καταντησατε το λιμενικο ετσι οπως ειναι τωρα και οχι οι τεχνικοι αυτοι ειναι χρησιμοι

Ανώνυμος είπε...

Οι πλεον ανεκπαιδευτοι και ακαταλληλλοι για καθηγητες ή εκπαιδευτες ειναι οι βυσματιες ΑΞ οι οποιοι το παιζουν μαχιμοι και κομαντα στις κοπελιτσες και τους αλλους δοκιμους!!!
Το Σωμα χρειαζεται τους πάντες αρκει να αξιοποιουνται σωστα!
Προς το παρον οι μονοι που αξιοποιουνται με το παραπανω ειναι πολλοι παλιοι ΛΦ που φορτωνονται ευθυνες (γραφεια,Λιμανια,ΥΦ) και μερικοι ΥΞ , κυριως εμποροπλοιαρχοι! Οι ΑΞ μεχρι τον βαθμο του Πλωταρχη παιρνουν τους βαθμους αλλα σπανια ευθυνες και απο τον βαθμο του Αντιπλοιαρχου και μετα , οι μισοι εχον καβατζωθει σε γραφειακια και το παιζουν λες και διαχειριζονται θεματα υψιστης ενικης σημασιας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια να σας ρωτησω μιας και σκεφτομαι να δωσω για Τεχνικος. Ειμαι Μηχανικος Η/Υ.
Η εκπαιδευση που γινεται? Ειναι εσωκλειστη? Δεν με πειραζει, απλα πληροφοριακα να ξερω. Παιδι του λαου ειμαι, με φανταριλικι στο Μ/Κ πεζικο του Εβρου.
Μετα την εκπαιδευση που τοποθετουμαστε? Με τις μεταθεσεις τις παιζει? Πρεβεζα/Ηγουμενιτσα θα δω ποτε που με ενδιαφερει?
Ο μισθος ποσο ειναι?
Ποια θα ειναι τα καθηκοντα? Οι ωρες εργασιας? με βαρδιες?

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα ερωτήματα που έθεσε ο προηγούμενος. Αν ξέρει κανείς και μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς πότε περίπου να αναμένουμε τους πρώτους πίνακες κατάταξης? Σε τι φάση είναι η όλη διαδικασία?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑ ΠΛΩΤΑΤΖΗΣ ???? να μας πει ποσο παιρνουν οι πλωτατζηδες...?????????


:)

Ανώνυμος είπε...

οι πλωτατζηδες ξεκινουν με βασικο 1500 απ τη στιγμη που τοποθετηθουν σε σκαφος. επισης παιρνουν επιδομα θαλασσιας επικυνδυνοτητας 500 κατι σαν το πτητικο. και με της περιπολιες τα νυχτερινα και τις ωρες πλοων καθαριζουν ακομα ενα 1000. κι ολα αυτα μεχρι τη δεκαετια υπηρεσιας γιατι μετα παραιτουνται κι αγοραζουν δικα τους καραβια. δε ξερω κανενα που να χει μεινει πανω αποδεκαετια.

Ανώνυμος είπε...

για τον φιλο που εκανε ποστ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 11, 2011 6:26:00 που το παίζει είρωνας .... αγνόησε την ερώτηση...και μην καταναλώνεις εγκεφαλικά κύτταρα να γράψεις απάντηση... στο κάτω - κάτω.... τι είναι ο μισθός στα σώματα ασφαλείας? κρατικό μυστικό???....