Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Βοηθήστε να σωθεί η μικρή Ηλιάνα...Είναι δυνατόν να κινδυνεύει παιδί Συναδέλφου ,να έχει βγάλει ανακοίνωση η ΕΠΛΣ και να μην έχει δημοσιευθεί στο site της ΠΟΕΠΛΣ???Η θεραπεία της κόρης του Συναδέλφου είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας και όχι μόνο των μελών της Ένωσης του!!

Αναδημοσιεύση ανακοίνωσης ΕΠΛΣ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης από το Πειρατικό...
Η μικρή είναι 4 μηνών και πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.
Είναι κόρη συναδέλφου που υπηρετεί στην Ζάκυνθο και έχει ανάγκη την βοήθεια μας.
Οι γονείς της μικρής ζουν στην αγωνία για την ζωή του μικρού τους άγγελου... γεμάτοι κουράγιο και θέληση να πολεμήσουν για να δούνε το παιδί τους να μεγαλώνει.
Είναι ανθρώπινο χρέος μας να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, για να χαμογελάσει και πάλι η μικρή Ηλιάνα.

Η μικρή που είναι σήμερα 4 μηνών & πριν δυο μήνες εισήχθη στο νοσοκομείο Παίδων, όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε ατρησία χοληφόρων (Biliary Atresia1) και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την μέθοδο Kasai2, θα πρέπει παρόλα αυτά να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος που όπως θα αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται στην Ελλάδα ...και θα πρέπει να νοσηλευτεί στο King’s College Hospital3 του Λονδίνου.

Η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, θα μπει σε λίστα αναμονής για μόσχευμα αν κανείς από τους γονείς δεν είναι συμβατός και αφού γίνει η μεταμόσχευση θα πρέπει να παραμείνει στο Λονδίνο για παρακολούθηση, στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Παίδων και θα πρέπει να ξαναπάει για έλεγχο στο King’s College Hospital (δεν ξέρω πόσες φορές).
Το κόστος μόνο για την μεταμόσχευση ανέρχεται στις 400.000€ το οποίο θα πρέπει να προκαταβληθεί και παρά το γεγονός ότι το ταμείο θα πρέπει να καλύψει το 90% των νοσηλίων τόσο η γραφειοκρατία όσο & η οικονομική κρίση δημιουργεί εμπόδια κ αβεβαιότητα για το αν τα χρήματα θα εγκριθούν και εγκαίρως πριν τις 09/08/11, που είναι το ραντεβού της Ηλιάνας στο Λονδίνο.
Η Ένωση μας παρακαλεί τα μέλη της να συνδράμουν οικονομικά τον συνάδελφο που έχει ανάγκη.
Προκειμένου να σταλούν εγκαίρως όσα χρήματα μαζευτούν, οι συνάδελφοι να συγκεντρώσουν τα χρήματα από κάθε Υπηρεσία ξεχωριστά και να τα παραδώσουν στην συνάδελφο Αναστασία Παπαδάτου που ορίσθηκε υπεύθυνη από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης παρακαλούμε μέχρι την Παρασκευή 05/08/2011 να έχουν σταλεί τα χρήματα , που θα έχουν συγκεντρωθεί.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


Alpha Bank 152-002101-070535

IBAN: GR13 0140 1520 1520 0210 1070 535

ΚΩΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΠΟΥΛΗ ΙΑΚΩΒΙΑ

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την βοήθεια σας.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει το κοριτσάκι του Συναδέλφου πηγαίνει στην τράπεζα και καταθέτει από το υστέρημα του στον λογαριασμό που ανοίχτηκε γι αυτόν τον σκοπό.Εμείς αυτό θα κάνουμε!!!
Γι αυτό λοιπόν ο καθένας μας χωριστά οφείλει να κοινοποιήσει το πρόβλημα σε όλους τους Συναδέλφους του,όλων των Υπηρεσιών Πανελλαδικά, ώστε να ευαισθητοποιηθούν όσοι περισσότεροι Συνάδελφοι γίνεται. 
ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟΙ οι δύσκολες ώρες που περνάμε με τα αδυσώπητα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την Συναδελφικότητα και την Αλληλοβοήθεια μεταξύ μας...
ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω να γινει κρατηση μερικων ευρω στην επομενη μισθοδοσια ολων για να βοηθησουμε το κοριτσακι

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει το κοριτσάκι του Συναδέλφου πηγαίνει στην τράπεζα και καταθέτει από το υστέρημα του στον λογαριασμό που ανοίχτηκε γι αυτόν τον σκοπό.
Εμείς αυτό θα κάνουμε!!!

Γι αυτό λοιπόν ο καθένας μας χωριστά οφείλει να κοινοποιήσει το πρόβλημα σε όλους τους Συναδέλφους του,όλων των Υπηρεσιών Πανελλαδικά, ώστε να ευαισθητοποιηθούν όσοι περισσότεροι Συνάδελφοι γίνεται.

ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟΙ οι δύσκολες ώρες που περνάμε με τα αδυσώπητα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την Συναδελφικότητα και την Αλληλοβοήθεια μεταξύ μας...

ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να καλυφθούν όλα τα έξοδα από το Υπουργείο μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι με μερικα ευρω απο το υστερημα μας.....!!!Ας πιουμε 2 καφεδες λιγοτερους αυτο το μηνα...!!
Αλλα σιγουρα θα πρεπει να βοηθησει και Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ που εχει συνταχθει τα τελευταια χρονια και κρατα καθε μηνα 3 ευρω απο τον καθε ενα μας...!!
Εγω , προσωπικα αυριο, πρωι πρωι θα καταθεσω το κατι τις μου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΜΕ ΟΛΟΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ...!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ....!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστοσελίδα της ένωσης αξιωματικών υπάρχει τίποτα; έχουμε κάνει καμία κίνηση σαν ένωση;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που το μάθαμε από το κοστα γκαρντα ρε παιδιά. Δεν μπορούσε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα να το βγάλει το πειρατικό;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αυτό που λες δέν ευσταθεί αγαπητέ συνάδελφε γιατί αν δείς γράφουμε ότι πρόκειται για αναδημοσιεύση από το Πειρατικό.
Το θέμα όμως δεν είναι αν το έβγαλε ή όχι το Πειρατικό αλλά γιατί δεν το έβγαλε η ΠΟΕΠΛΣ στο site της.

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσιεύση απο το Πειρατικό.......

Εγκρίθηκε ήδη η εγκρίνεται,όπου νάναι, όπως επίσημα πληροφορηθήκαμε, το ποσό , που απαιτείται για την εγχείριση της μικρής Ηλιάνας και μας διαβεβαίωσαν, πως , ο ίδιος ο κ. ΥΠτΠ , όπως και ο κ. γενικός , Αθ.Χριστόπουλος έδωσαν εντολή , από την περασμένη εβδομάδα, για να επισπευστούν όλες οι διαδικασίες και να εγκριθεί και η μεγάλη προκαταβολή, που ζητεί, το νοσοκομείο στο Λονδίνο.
Θα έχουμε νεότερα σε λίγο.
Αν πάντως υπάρχει άλλη πληροφόρηση στην Ένωση Κεφαλλονιάς η αν, σε κάτι άλλο μπορούμε να βοηθήσουμε, το peiratikoreportaz είναι στη διάθεση της οικογένειας της μικρούλας.
Περαστικά θερμά από καρδιάς και κουράγιο στους γονείς !!!

Πόπη Χρ.

Ανώνυμος είπε...

Αναδημσοιεύση από το Πειρατικό.....
Πληροφορούμαστε, πως, υπήρξε ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΆΜΕΣΑ η απαιτούμενη οικονομική κάλυψη ,
με μέριμνα του κ. ΥΠτΠ ,Χρήστου Παπουτσή και ήδη, η μικρούλα Ηλιάνα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου κι όλα δείχνουν, πως είναι καλύτερα.
Οι συνάδελφοι βέβαια του λιμενικού, όχι μόνο σε Ζάκυνθο, Πελοπόννησο, Κεφαλλονιά, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα ανταποκρίθηκαν αμέσως κι αυτό είναι η μεγάλη και η αληθινή ελπίδα για το κοριτσάκι.
Οι προσευχές όλων μας συντροφεύουν την μικρούλα.
Ας είναι συνεχώς κοντά της η Παναγιά, μέχρι να γινει τελείως καλά.
Μας συγκίνησαν οι λιμενικοί, με την ανταπόκρισή τους.
Και χαρήκαμε, που ο κ. Παπουτσής ,σε αυτά τα τόσο σοβαρά θέματα, χωρίς δεύτερη κουβέντα, έκανε το καλύτερο δυνατόν και ταχύτατα...

Πόπη Χρ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ 20/07 ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ..