Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

"Απαράδεκτοι στο Λιμενικό! Χωρίζουν την Ελλάδα στα δύο...ΣΧΟΛΙΟ...ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

Είναι εν εξελίξη 3 διαγωνισμοί του λιμενικού σώματος για πρόσληψη προσωπικού. Προκειμένου να επιτύχει κάποιος υποψήφιος πρέπει να περάσει διαδοχικά από τα εξείς στάδια :
α) υψομέτρηση
β) ψυχοτεχνικά τεστ
γ) υγειονομικά τεστ
δ) αθλητικά τεστ
ε) γραπτές εξετάσεις.
Μέχρι εδώ καλά. ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι ότι όλα αυτά τα στάδια λαμβάνουν χώρα ΜΟΝΟ στην Αθήνα(ούτε καν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)και μάλιστα ένα την κάθε βδομάδα.Πράγμα που σημαίνει ότι εγώ που είμαι απο την Αλεξανδρούπολη πρέπει να κατέβω 5 φορές στην Αθήνα σε έναν μήνα!

Ξέρετε πόσα έξοδα και τι ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό? Ξέρετε ότι έτσι αποκλείονται εντέχνως οι υποψήφιοι εκτός Αθηνών? Τελικά μήπως έχουν δίκαιο αυτοί που λένε ότι Ελλάδα έιναι μόνο η Αθήνα?
Μας θεωρείτε έλληνες τους υπόλοιπους?
ΝΤΡΟΠΗ!

Αναγνώστρια
Αναρτήθηκε από tromaktiko.blogspot.com

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κοριτσακι ακόμα δεν μπηκε στο Σωμα και αρχισε να γκρινιαζει που την μετακινουν απο το σπιτι της! Μας δινει μεζέ για το τι μας περιμενει οταν συνεργαστουμε με τη ΄΄νεα φουρνιά΄΄! Δεν αντεχω αλλους σαν τους νεους των 2 τελευταιων σειρων... ρε παιδιά ...πολλη γκρινια, πολυ βύσμα,πολλή ρουφιανιά και λιγο ενδιαφερον για την Υπηρεσια τους. Εξαιρουνται λιγοι και καλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως να μην τους κατεβάζουν στην Αθηνα , οταν καποιοι και καποιες σε επαρχιακα μερη ΄΄ψηλωναν΄΄ κατα 5 ποντους για να περασουν στο ΛΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά ποιός τα λέει ;; Είναι δυνατόν που όλα τα Λιμεναρχεία τρέχουν σαν τρελοί χωρίς όχι μόνο ρεπό αλλά ούτε καν κοιμόμαστε τις ώρες που πρέπει να ασχολούμαστε και με τις εξετάσεις υποψηφίων στο Λιμενικό;;; ΕΛΕΩΣ μη λέτε βλακείες ναι να πάνε Αθήνα στην κεντρική Υπηρεσία , άσε που δεν είναι Αθήνα αλλά Πειραιάς!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ μου έρχεται να πετ'άξω τον υπολογιστή μου στα σκουπίδια για να μη σας βλέπω........

Ανώνυμος είπε...

Βρε κορίτσια δεν πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο...αφήστε το λιμενικό...!!
Το σώμα χρειάζεται ΑΝΤΡΕΣ...έχουμε γεμίσει γραμματείς και φουστάνια...!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Συνάδελφοι θεωρούμε ότι είστε υπερβολικοί και άδικοι.Που ακριβώς διαφωνείτε στον προβληματισμό της υποψήφιας?Μην στέκεστε στο γεγονός ότι είναι γυναίκα υποψήφια αλλά στο περιεχόμενο της ανάρτησης...
Δεν θα μπορούσαν δηλαδή να συμπτύξουν το πρόγραμμα ή να στείλουν και ένα μέρος της επιτροπής του Πειραιά στην Θεσ/νίκη (ΠΕΔΙΛΣ)ώστε και να μοιραστεί ο όγκος εργασίας της επιτροπής και η ταλαιπωρία και τα έξοδα των υποψηφίων???
Μην ξεχνάτε ότι η οικονομική κρίση δεν άγγιξε μόνο εμάς αλλά και τους υποψηφίους...
Αντρες και γυναίκες!!!
Από την στιγμή που δεν ξέρετε την οικονομική κατάσταση του κάθε υποψηφίου θα έπρεπε τα σχόλια σας να ήταν πιο ήπια...
Υπάρχουν οικογένειες στα όρια της φτώχειας και ακόμα και πιο κάτω...
Εσείς πως θα αισθανόσασταν αν δεν μπορούσατε καν να πάρετε μέρος στην προκήρυξη γιατί δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά ???
Για εμάς και λίγα είπε η υποψήφια...

στ@βεντο είπε...

Σήμερα είναι μακριά τα τεστ, αύριο είναι μακριά η σχολή, μεθαύριο είναι μακριά η τοποθέτηση και πάει λέγοντας.
Η εξασφάλιση του ζοφερού, πλέον, επαγγελματικού μέλλοντος στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε και μερικές θυσίες.
Όλοι μας τις κάναμε αυτές τις θυσίες και δεν νομίζω να έτρεχαν ποτέ τα χρήματα από τα μπατζάκια μας.

Ανώνυμος είπε...

ενώ τώρα που γίνονται οι εξετάσεις στην Αθήνα είναι όλα αξιοκρατικά ε??το τι άκουσα αυτές τις μέρες δε λέγεται...συμφωνώ ότι κάτι χαζογκόμενες του τύπου " καλά δε μπορούν να προσφέρουν ένα σάντουιτσ , ένα νερό, ένα καφέ " ή "αχ τι ζέστη είναι αυτή , τι ταλαιπωρία" , πρέπει να πάρουν δρόμο...που νομίζουν ότι πήγαιναν , εκδρομή? Αλλά η απόσταση είναι άλλο κεφάλαιο.Ξέρω αρκετά άτομα που δεν το τόλμησαν γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα..και εμείς όμως που τα δώσαμε?απλά για να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας..Αν κάποιος κοιτάξει τη λίστα με τα ονόματα και το ψάξει λίγο θα καταλάβει..

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πια με τις γυναικες στο Σωμα.Αντιπαραγωγικες και συνεχως γκρινια...ΔΕΝ βγαινω εξω νυχτα...ΔΕΝ οδηγαω περιπολικο.....ΔΕΝ παω αποσπαση....ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ.ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έμαθε κανείς πότε είναι οι γραπτές εξετάσεις?δεν έχω προλάβει να ανοίξω βιβλίο..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Συμφωνούμε με τις απόψεις σας για την "επαγγελματική" στάση της πλειοψηφίας των γυναικών Συναδέλφων αλλά με μία σοβαρότατη ένσταση...
Δεν φταίνε αυτές...
ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Στην αστυνομία και στην Πυροσβεστική γιατί δεν υπάρχουν ή αν προτιμάτε καλύτερα δεν υπάρχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τα ίδια φαινόμενα???
Μήπως φταίνε οι άντρες Συνάδελφοι που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές???

Από την στιγμή που οι γυναίκες απαίτησαν και κέρδισαν ισότητα στην εισαγωγή τους στο σώμα θα έπρεπε η Ηγεσία να τους μοιράσει με ισότητα και τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους...Δεν το κάνουν όμως...
Το γιατί δεν το κάνουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί σχολίασαν εξ απαλών ονύχων. Αν δεν ήταν κοριτσάκι και ήταν αγοράκι κύριοι, θα καταλαβαίνατε καλλίτερα το το κύριο μήνυμα της ανάρτησης.

Ευχαριστώ