Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ- Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Μέσα στην δύνη της ξένης κατοχής και της ελεγχομένης πτωχεύσεως που επεβλήθη στο πειραματόζωο Ευρωελλάς, είναι ανάγκη να αναζητήσουμε το στίγμα μας, δια να χαράξουμε την πορείαν προς την απελευθέρωσιν της πατρίδος από τους κατακτητές. Να συνθέσουμε τα κομμάτια του πάζλ του σημερινού χάους, δια να μάθουν οι νεώτεροι και να νοιώσουν τύψεις οι παλαιότεροι δια την ακούσια ή εκούσια συμμετοχή τους στην βιβλική καταστροφή της χώρας.

Πρέπει να δούμε τι συνέβη ώστε σε λιγότερο από 4 δεκαετίες από το ασημένιο εικοσάδραχμο, την εθνική κυριαρχία και την ανάπτυξιν του 7,5%, εφθάσαμε στην σκλαβιά και την χρεοκοπία. Γιατί στην πατρίδα μας οι οικονομολόγοι πολιτικοί, αντί πλούτου, παράγουν χρέος, χωρίς απολογία και δίκη. Μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς της μεταπολιτεύσεως, ακολούθησε σιωπηρά η αποκαθήλωσις του παλαιού οικονομικού κατεστημένου με νόμους express, τη βοηθεία των ασφαλιστικών ταμείων και των συνδικάτων. Τις θέσεις των παλαιών επιχειρηματιών, κατέλαβε το νέο σοσιαληστρικό κατεστημένο και έκλεισε για πάντα τις πόρτες στις πραγματικές ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα. Ακολούθησε η εθνική λεηλασία, του δούναι και λαβείν, με την μετάλλαξιν του εργατικού δυναμικού σε έμμισθους ψηφοφόρους.

Ύστερα από αυτό, το πολιτικό σύστημα, με τους κομματικούς στρατούς των δημοσιογράφων, καναλαρχών και εργατοπατέρων εγκατέστησε το μοντέλο της εικονικής δημοκρατίας εν Ελλάδι. Ακολούθησε η ατομική βόμβα «πανωτόκια» στα θεμέλια της εθνικής οικονομίας. 1250.000 επιχειρηματίες υπολογίζονται τα θύματα. Έπαιρνες δάνειο από την Τράπεζα 5 εκ. δραχμές πλήρωνες 14 εκ. και ακόμη χρωστούσες. Λίγο μετά ήλθε το εσωτερικό ομολογιακό δάνειο οδοστρωτήρας που οι εναπομείναντες μικρομεσαίοι ρευστοποιούσαν τις επιχειρήσεις τους δια να αγοράσουν ομόλογα με επιτόκιο 20%,έτσι έπεσαν οι ταφόπλακες στις ελληνικές επιχειρήσεις και άνοιξαν οι λεωφόροι των εισαγωγών και του δανεισμού.

Αυτό ήτο το τέλος της πραγματικής οικονομίας της νεώτερης ιστορίας μας. Στην συνέχεια η Ελλάδα οδηγήθηκε στο κρεματόριο των ευρωπαϊκών κρατών «ευρωζώνη».

-2-

Εδώ άρχισε η πρακτική του εύκολου χρήματος (easy money) προς τέρψιν του πολιτικού συστήματος και των τοκογλύφων εταίρων μας. Αυτοί τύπωναν παλιόχαρτα και έπαιρναν τά κεφαλαιουχικά αγαθά του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εγγράφοντας ταυτόχρονα υποθήκη δια την κατάληψιν και κατακερματισμόν του πλουσιωτέρου οικοπέδου της Ευρώπης. Πακέτα στήριξης, είσοδος στην ευρωζώνη με τα παραποιημένα στοιχεία της GOLDMAN SACHS, Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί αγώνες, σκάνδαλα.

Στο πάζλ του χάους, δεν έλειψαν οι έντονες πινελιές, όπως η απονεύρωσις των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η κατάργησις της ελληνικής γλώσσας, η παραποίησις της ιστορίας, η αλλοτρίωσις του θρησκευτικού συναισθήματος και κάθε τι που συνέβαλε στην αποδόμησιν του κράτους, δια να μετατραπεί ευκόλως, στην πολυπολιτισμική χαβούζα των λαθρομεταναστών της Ευρώπης και να γίνει η εθνολογική αλλοίωσις αυτού.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, είναι αδυνατόν να γίνει ανάταξις της οικονομίας και η πληρωμή του 1 τρίς ευρώ χρέους. Εξηγήσαμε πολλάκις εις το παρελθόν χωρίς να ανήκουμε στους γκουρού της οικονομίας ότι:

Α) Είναι αδύνατος η οικονομική ανάπτυξις σε συνθήκες ξένης κατοχής και απωλείας των εργαλείων δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής.

Β) Η κατάργησις του εθνικού νομίσματος συνεπάγεται αυτομάτως απώλεια εθνικής κυριαρχίας και πτώχευσιν, συνοδευομένη από αέναο εξωτερικό δανεισμό.

Το σημερινό αδιέξοδο της Ελλάδος, οφείλεται στην αμαρτωλή ιδιότητά της, ως αδύναμος κρίκος του Ευρώ. Μία πιθανή αποχώρησίς της, θα σημάνει κατάρρευσιν της ευρωζώνης με παρενέργειες στο δολάριο και παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Δια να κερδίσουν λοιπόν χρόνο οι δανειστές μας, μέχρις ότου απαλλαγούν από τα ελληνικά ομόλογα, μας έθεσαν σε καθεστώς ομηρίας, ελεγχόμενης χρεοκοπίας και συντηρητικού δανεισμού.

Βρισκόμαστε παγιδευμένοι σε ένα βαγόνι (ευρωζώνη) συρόμενο από την ατμομηχανή του δολαρίου.

-3-

Το μεν πρώτο θα αυτοδιαλυθεί διότι είναι ένα μόρφωμα, το δε δεύτερο θα εκτροχιασθεί διότι κινείται στις άüλες γραμμές της εικονικής οικονομίας. Υπάρχουν λοιπόν δύο ιστορικές επιλογές ή να παραμείνουμε στο τραίνο μέχρι τον άφανισμόν μας, ή να πηδήξουμε άμεσα από αυτό με ότι τούτο συνεπάγεται. 2500 χρόνια πορευθήκαμε με την δραχμή και επιβιώσαμε. Λίγα χρόνια πρίν Ρωσία, Τουρκία, Βραζιλία επτώχευσαν και σήμερα είναι στους G 20 με τα εθνικά τους νομίσματα. Ο επαναπατρισμός της δραχμής βραχυχρονίως θα προκαλέσει πόλεμο από τους εταίρους σταυροφόρους τοκογλύφους, διορθωτικήν υποτίμησιν, έλλειψιν συναλλάγματος και εισαγομένων καταναλωτικών αγαθών. Όλα αυτά μέ την κατάλληλη ηγεσία και την σύμπραξιν του ελληνικού λαού θα αντιμετωπισθούν διότι η χώρα είναι αυτοδύναμος.

Με την επαναφορά της δραχμής το εσωτερικό χρέος και το μεγαλύτερο μέρος του κόστους των επενδύσεων θα μηδενισθούν, θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά, θα σταματήσει η αιμορραγία εκροής συναλλάγματος των αλλοδαπών, θα αναγεννηθεί ο τουρισμός , ναυτιλία, εξαγωγές . Θα σταματήσει ο διεθνής διασυρμός μας διότι οι αγορές θα πάψουν να ασχολούνται μαζί μας. Θα υπάρξει ξανά όραμα και ελπίδα.

Το έργο αυτό θα πρέπει να ανατεθεί σε μία ολιγομελή υπηρεσιακή Κυβέρνησιν εθνικής σωτηρίας, ηθικών, καταξιωμένων και αποφασισμένων πατριωτών, χωρίς προηγουμένην ανάμιξιν εις το αφελληνισμένο πολιτικό σύστημα. Ένα προσχέδιο άμεσων ενεργειών θα μπορούσε να είναι το κάτωθι:

1.- Ανύψωσις του εθνικού φρονήματος και επαναφορά της πειθαρχίας και του αξιόμαχου εις τας ενόπλους δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

2.- Σταδιακή απέλασις των λαθρομεταναστών, πάγωμα των ελληνοποιήσεων και έλεγχος των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων(Μ.Κ.Ο).

3.- Επαναφορά της θανατικής ποινής διά περιπτώσεις ειδεχθών αξιοποίνων πράξεων.

4.- Καθιέρωσις του Κράτους –Έθνους και του μικτού οικονομικού συστήματος. Το κράτος θα συνυπάρχει με τον ιδιωτικό τομέα σε

-4-

τομείς που συνδέονται άμεσα με την εθνική ασφάλεια, δικαιοσύνη, οικονομία, υγεία και παιδεία.

5.- Στήριξις των ελλήνων πολυτέκνων.

6.- Επανίδρυσις της ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανικής Ανασυγκροτήσεως).

7.- Κατάργησις του συνδικαλισμού στους μαθητές, σπουδαστές.

8.- Επαναφορά, των αρχαίων ελληνικών και θρησκευτικών στα σχολεία και έλεγχος της διδακτέας ύλης στα μαθήματα γλώσσας και ελληνικής ιστορίας.

9.- Δημιουργία υποδομών στις παραμεθόριες περιοχές και επανασύνδεσις του αποδήμου ελληνισμού και ελληνορθοδόξων εκκλησιών του εξωτερικού με την μητέρα Ελλάδα.

10.- Πάταξις της γραφειοκρατίας και δημιουργία σταθερού φορολογικού και οικονομικού πλαισίου μετά κινήτρων δια τον επαναπατρισμό κεφαλαίων και υλοποίησιν πραγματικών επενδύσεων.

11.- Ενίσχυσις των τομέων οικονομίας με συγκριτικό πλεονέκτημα και διατήρησις των θέσεων εργασίας στους παραγωγικούς τομείς που άπτονται της διατροφής επιβίωσις του πληθυσμού και των εξαγωγών ήτοι γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας, τουρισμού, ναυτιλίας, βιομηχανίας ,ενέργειας

12. Έλεγχος των εισαγωγών, χρησιμοποίησις clearing , αξιοποίησις της δημοσίας περιουσίας.

13.- Επαναδιαπραγμάτευσις και προσδιορισμός του πραγματικού χρέους διότι το μεγαλύτερο μέρος είναι προϊόν τοκογλυφίας, ανατοκισμού, υπερτιμολογήσεων, αθέτησις υποχρεώσεων Ευρωπαϊκής Ενώσεως και επιβληθέντα πρόστιμα που καλύπτουν το 1/8 αυτού.

Αναρωτιέμαι ποία είναι η σπουδαιότητα αυτής τη ενώσεως όταν η μία χώρα δεν εμπιστεύεται την άλλη και ζητά ως εμπράγματες εγγυήσεις νησιά.

-5-

Τι σπουδαία δημοκρατία είναι αυτή όταν οι πολιτικές δυνάμεις των χωρών Γαλλίας, Ολλανδίας έλεγαν ΝΑΙ στο ευρωσύνταγμα και στα δημοψηφίσματα οι λαοί είπαν όχι.

Τι είδους αλληλεγγύη είναι αυτή όταν η Γερμανία δανείζεται με 2% και δανείζει εμάς με 5% διότι απαγορεύεται να δανειστούμε από άλλη πηγή εκτός μορφώματος.

Τι σπουδαίο ηθικό υπόβαθρο έχει η ένωσις αυτή όταν η Γερμανία βασίζει τις εξαγωγές της στα λαδώματα των επιόρκων πολιτικών, που κλείνουν τις βιομηχανίες στις πατρίδες τους δια να δανείζονται και να κάνουν εισαγωγές και αυτή ως ηγέτιδα αρνείται να επιστρέψει τον κλαπέντα χρυσό και τις αποζημιώσεις της Γερμανικής κατοχής των 160 δις ευρώ.

Τι ένωση είναι αυτή χωρίς ασφάλεια ώστε το 1/3 του ελλείμματός μας να είναι δαπάνες εξοπλισμών δια την προστασία των ελληνοευρωπαϊκών συνόρων.Η παγκόσμια διακυβέρνησις δια του μοντέλου ευρωμίξερ ( Ευρωπαϊκή Ένωσις), στοχεύουν στην δημιουργία του ανθρωποειδούς κουρελού των 27 τεμαχίων δηλ. λίγο έλληνας, ιταλός, γάλλος, γερμανός, πολωνός, με barcode, άνευ οντολογικής υποστάσεως .

Σε ευρωδιέφθειραν, σε ευρωχρεοκόπησαν, σε ευρωυποδούλωσαν. Τα σημάδια βιασμού της Ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως θα φέρεις εσύ και τα εγγόνια σου δια τα επόμενα 50 χρόνια.


Επιτέλους ξύπνα, υπάρχει και η οδός της εθνικής κυριαρχίας της αξιοπρέπειας και του πλούτου. Ο ραγιαδισμός και η προδοσία έχουν όριά . Το άλμα προς την ελευθερία είναι μονόδρομος.

Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

2 σχόλια:

ΙΑΚΩΒΟΣ ΛΙΓΝΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ!ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πόσος θα είναι ο μισθός μας ; Αυτός που θα πάρουμε σε 6 μέρες; Ξέρει κανένας;