Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ , ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ- Η ΕΝΩΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ -ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗ ΔΕΘ !


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Κα Χριστοδουλίδου Πόπη
με έκπληξη διαβάσαμε την καταχώρηση της Τρίτης 13/09/11

Στην ιστοσελίδα REIRATIKO REPORTAZ,
όπου αναφέρεστε κατά ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ, που δεν συμμετείχαν στην διαμαρτυρία των σωμάτων ασφαλείας, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μεταξύ των άλλων αναφέρεστε και στην Ένωση μας.
Σας πληροφορούμε ότι η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ – Ν.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συμμετείχε κανονικά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ως προς απόδειξη σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες μελών της ένωσης μας που φέρει πανό με την επιγραφή : «ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»

Παρακαλούμε για την από μέρους σας αποκατάσταση της αλήθειας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλετε σε εσφαλμένη ενημέρωση και όχι σε εσκεμμένη ενέργεια εις βάρους της Ένωσης μας.
Φρονούμε ότι θα πρέπει πληροφορίες οι οποίες ενδεχομένους δυσφημίζουν πρόσωπα και πράξεις συνδικαλιστικών Ενώσεων να διασταυρώνονται για το αληθές και όχι στην συνέχεια να δημοσιεύονται.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΑΝΙΚΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απάντηση.
Καταρχήν ,
αφού διαβάσατε , γνωρίζετε, λοιπόν, πως την καταχώρηση δεν την έκανα εγώ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΆΡΘΡΟ.
Διαβάζετε, παρακαλώ, προσεχτικά.
Επρόκειτο για επιστολή συναδέλφου σας, ο οποίος παραπονείτο για κάποιες ενώσεις.
Εικάζω, πως δεν σας πρόσεξε , μέσα σε τόσο πολύ κόσμο, καθώς , εκεί διαδήλωναν πάρα πολλοί αστυνομικοί και πυροσβέστες, εκτός απο λιμενικούς.
Είσασταν λοιπόν εκεί.
Και δεν νομίζω, πως το peiratiko έβλαψε η θέλησε ποτέ να βλάψει ενώσεις του προσωπικού του Λ.Σ.
Το αντίθετο, μάλιστα.
Στείλτε ό,τι επιθυμείτε να προβληθεί.
Είμαστε πάντα ανοιχτοί.

Ευχαριστώ.

Πόπη Χρ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΛΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΠΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Υπάρχει κάποιος λόγος να κρυφτώ???Εδώ είμαι...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια, ότι παρευρέθηκαν δύο Μέλη της Ένωσης ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Ναι ή Όχι? Οι υπόλοιποι υποθέτω εγώ, προετοιμάζουν τις...Ομαδικές εγγραφές στο Ψηφοδέλτιο της Ένωσης Αξιωματικών ώστε να το χειραγωγήσουν όπως παλιότερα. Αυτός είναι ο ρόλος του αιρετού συνδικαλιστή στην ΠΟΕΠΛΣ κύριοι? Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το'χεις έυκολο να γίνει μετακίνηση μελών στην Θεσσαλονίκη; Ξέρεις πόσο στοιχίζει μια κινητοποίηση; Αλλά δεν είναι ότι δεν το ξέρεις. Το ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα... Απλά θέλεις να ρίξεις λάσπη