Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Στην κόψη του ξυραφιού η διαπραγμάτευση για το μισθολόγιο των ενστόλων

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται πλέον η διαπραγμάτευση για το μισθολόγιο των ενστόλων και χθες το μεσημέρι, οι αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας που συμμετέχουν στο γύρο των συνομιλιών, είχαν ίσως την πλέον κρίσιμη συνάντηση με το αρμόδιο επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών, με την προϋπόθεση βέβαια ότι σε κάποια στιγμή της διαδρομής, δεν θ' αλλάξουν πρόσωπα και πολιτικοί προσανατολισμοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές φέρονται να βάζουν ως αδιαπραγμάτευτο όριο τα μεν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών το 20% κάτω από τις σημερινές αποδοχές και οι δε συνδικαλιστές το σημερινό επίπεδο του μισθού, εμφανιζόμενοι αμφότεροι για λόγους προφανούς τακτικής ως ανυποχώρητοι, απ' ότι όμως αφήνεται να διαφανεί, η τελική συμφωνία αναμένεται να κλείσει ή εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα κλείσει μεταξύ του 10% με 7% κάτω.

Το δεδομένο πάντως που παραμένει είναι ότι σε περίπτωση μη κυβερνητικής αλλαγής ή στην περίπτωση της αλλαγής κυβέρνησης αλλά διατήρησης του υπάρχοντος σχήματος από πλευράς του οικονομικού επιτελείου, η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και θ' ανακοινωθεί το ύψος του ψαλιδίσματος.
bloko.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

APO:KATOIKO EKSOTERIKOY
PROS: FILO PONTIO
ENA THA SOY PO EYA KAILI PAOK OTI KALYTERO EXEI VGALEI H SALONIKH
GIA EKTHESI ...KAI TA MYALA STA KAGELA

Ανώνυμος είπε...

50% ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ 30% ΜΕΙΩΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Στη μάχη αυτή είχε μόνη υποστήριξη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες της χώρας.
TΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ....
ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

[" ΠΑ.ΣΟ.Κ ή Τέφρα "] ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ;

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΡΟΒΕΣ" , ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ..... ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ !!!!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ;
ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ;
ΕΠΑΘΕ ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΑΝ ;

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕ .....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...ΕΥΡΗΜΑΤΑ!
http://pasokhtefra.blogspot.com/2011/11/blog-post_675.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕDIA ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ?ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ?ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΚΡΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Τ Ω Ρ Α......