Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΕΑΤΖΗΔΕΣ VS ΔΙΑΣ - ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε εμφύλιο σπαραγμό ανάμεσα σε Αστυνομία και Λιμενικό οδηγεί ένα περιστατικό βίας και αυθαιρεσίας όπως περιγράφεται από υψηλής αξιοπιστίας κι εγκυρότητας πηγές, με πρωταγωνιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στέλεχος του Λιμενικού που υπηρετεί στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Σώματος.
Ο τελευταίος, έβγαινε φορώντας πολιτικά χθες από κινηματογράφο της Νέας Σμύρνης, όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι θέλησαν να τον ελέγξουν. Ο Κεατζής φέρεται να δήλωσε την ιδιότητα του, τους είπε ότι πως οπλοφορεί με το όπλο να τα έχει σε ειδική θήκη προσαρμοσμένη στο πόδι και προθυμοποιήθηκε να τους το δείξει, με όλες τις προβλεπόμενες από ειδικούς κανονισμούς διαδικασίες "παράδοσης" προς έλεγχο οπλισμού ένστολου προς ενστόλους.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις πληροφορίες, αδιαφόρησαν είτε αγνόησαν τον καταστατικό κανόνα ελέγχου και συμπεριφοράς προς άτομο που δηλώνει συναδελφική ιδιότητα και με βίαιες λαβές έριξαν στο πεζοδρόμιο τον "ύποπτο" του κατάσχεσαν οπλισμό, σπρέι και σουγιά και παρά τις εκκλήσεις του για πιο ήπια και διακριτική μεταχείριση, τον πήγαν σιδηροδέσμιο και σφαδάζοντας από πόνους στο τμήμα της περιοχής.
Εκεί σχηματίστηκε αρχικά δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, καθώς δεν μπήκαν καν στον κόπο να δουν τον κανονισμό οπλοφορίας των Λιμενικών και ειδικά της συγκεκριμένης ομάδας που στον οπλισμό τους συμπεριλαμβάνει για λόγους έρευνας και διάσωσης και το σπρέι και το σουγιά και μόλις τους υποδείχτηκε ο σχετικός κανονισμός 68 του 2004, υπό την πίεση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, άλλαξαν το κατηγορητήριο για απείθεια και αντίσταση, δίχως να συνυποβάλουν και αυτό της εξύβρισης. Αντιστάθηκε δηλαδή, τους χτύπησε και τους απώθησε, με βάση τους κανόνες του ... savoir vivre!
Δυστυχώς για τους αστυνομικούς, οι αυθαιρεσίες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ενώ το Λιμενικό διέπεται από στρατιωτικό κανονισμό τον κράτησαν στα κρατητήρια του τμήματος και όχι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά όπως προβλέπεται και στη συνέχεια αντί να το μεταφέρουν στον ΓΝΑ όταν οι πόνοι στα πλευρά και στα πλευρά έγιναν αφόρητοι, τον πήγαν στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ... σπάσιμο χεριού και κατάγματα πλευρών!!!
Μετά ταύτα, ο Κεατζής παρότι πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις κατά των αστυνομικών τους οποίους κατηγορεί για απρόκλητη βία και αυθαιρεσία, ενώ οι συνάδελφοι νωρίς το πρωί, φέρονται σε άτυπη συγκέντρωση να έχουν αποφασίσει ότι εάν δεν ζητηθεί συγγνώμη, όποιος αστυνομικός της συγκεκριμένης ομάδας μπαίνει στο λιμάνι, θα υποβάλλεται σε εξευτελιστικά εξαντλητικό έλεγχο. Καλά ξεμπερδέματα...

του Γιώργου Καραϊβάζ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να υποστουν τις συνεπειες τα @#@@# τηης ΔΙΑΣ .....οι ενωσεις να παρουν θεση γιατι η διοικηση κοιμάται

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ..ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ....
ΑΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Οι καιροί είναι πονηροί.Και εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να παρέμβουν οι συνδικαλιστές και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε...

ΌΧΙ για το συμβάν αλλά για την αποφυγή των μελλούμενων παρόμοιων περιστατικών ως αντιποίνων...

Οι Ενώσεις των Αστυνομικών και των Λιμενικών λοιπόν πρέπει να μάθουν τα πραγματικά γεγονότα και να μεσολαβήσουν ως "πυροσβέστες".

Έχουμε ήδη ένα περιστατικό στην Θεσ/νίκη...Προστέθηκε αυτό στη Ν.Σμύρνη...
Διαβάστε και την απόφαση των ΚΕΑΤΖΗΔΩΝ στην τελευταία πρόταση της ανάρτησης "όποιος αστυνομικός της συγκεκριμένης ομάδας μπαίνει στο λιμάνι, θα υποβάλλεται σε εξευτελιστικά εξαντλητικό έλεγχο. "
και θα καταλάβετε γιατί πιστεύουμε ότι είναι επιτακτική η παρέμβαση των συνδικαλιστών...

Συνάδελφοι μην ξεχνάτε ότι η ισχύς εν τη ενώσει τρομάζει...
Τους χαλάει τα σχέδια τους στην εφαρμογή του "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"...

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα τα λενε οι ακτοφυλακες .
σε αλλο επιπεδο .... ως ενδιαμεσοι και κατασβεστικα μπορουν να επεμβουν οι συνδικαλιστες μας ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟ 5.12 ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά,η Πυροσβεστική πως μπλέκετε στην όλη υπόθεση;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Απαίδευτοι, ανεκπαίδευτοι η μαγκάκια της οκάς,
οι πιο πολλοί σε αυτές τις ομάδες της ΕΛ.ΑΣ , που έφτιαξε , ο ΜΙΣΕΛ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ,
για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, πως , τάχα μου προέχει η ασφάλεια κι η προστασία του πολίτη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ...

ΟΣΟ ΤΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ
Η ΤΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ Λ.Σ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ
ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΙ ΕΡΓΑΤΕΣ !Οπότε Κεατζήδες απαντήστε μας ,

όταν τα θύματα δεν είσθε εσείς,
αλλά οι πολίτες,
γιατί κάνετε την πάπια;

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
ΚΑΙ μάλιστα εσείς τους συλλάβατε ΤΟΥΣ 7 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΤΟΥ ΟΛΘ,
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ....ΠΑΠΙΑ ;

Όπου σας θίγει, λοιπόν και όπου σας συμφέρει΄, τότε αντιδράτε κι εσείς, αυτό καταλαβαίνω.
Όταν οι μπάτσοι πρωτομπήκαν στο λιμάνι
επί ΜΙΧΑΛΑΚΗ και αλωνίζουν έκτοτε στον χώρο ευθύνης σας,
με ΝΑΣΙΑΚΟ στο κεφάλι σας,
γιατί οι ξεπουλημένες ηγεσίες σας έκαναν ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ την πάπια ;

Στο χωριό μου λένε, ούνα ράτσα , ούνα φάτσα
και με μισθό εξαθλίωσης
και όχι, απλώς πείνας.

Πόπη Χριστοδουλίδου
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2011/11/blog-post_9333.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΊΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΝΑΣ ΚΕΑΤΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να μαζέψει την κ.Χριστοδουλίδου..ό,τι θυμάται χαίρεται!Όταν υπάρχει περιστατικό βίας,δικαιολογημένο τις περισσότερες φορές,ήμαστε "φασίστες" και "νταήδες".Όταν σώζουμε ζωές ή κινδυνεύουμε με τούρκικες ακταιωρούς ήμαστε "ήρωες"...Το ίδιο προσωπικό τα κάνει όλα αυτά "κυρία" μου!Ηματιον πια...Όσο για το περιστατικό προφανώς ο συνάδελφος έπεσε σε "άριστα εκπαιδευμένους" αστυνομικούς που με αυτά που γίνονται φοβούνται και τη σκιά τους...δυστυχώς υπάρχουν και στο λιμενικό...Περαστικά στο συνάδελφο και καλά ξεμπερδέματα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΚΕΑΤΖΗΣ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ... ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε η σιγουρια θα σε φαει...ας μην εκφερουν αποψη οσοι ειναι ασχετοι..ας ρωτησουν πρωτα να μαθουν τι εγινε...οτι γινεται παντα οι κεατζηδες φταινε..ε ρε εχει ο καιρος γυρισματα..οσο αναφορα την ποπη κολοτουμπα ας ασχολειται με τα του οικου της..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Στο κτίριο 2 της Σχολής Ευελπίδων μεταφέρεται σε λίγη ώρα στο Αυτόφωρο το στέλεχος του Λιμενικού και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών που συνελήφθη και κατηγορείται για το αδίκημα της απείθειας και της αντίστασης σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο που θα γίνει εκτός κι αν ζητηθεί όπως είθισται τριήμερη προθεσμία, θα παραστεί το σύνολο των εκτός υπηρεσίας συναδέλφων του οι οποίοι θα έχουν μαζί τους τα τσαντάκι με τον παρελκόμενα από τη νομοθεσία εξοπλισμό του.
Όπως σημειώνεται σ' αυτό περιέχονται ο ατομικός οπλισμός, σωστικό εργαλείο, αναδιπλούμενος σουγιάς, ακροφύσιο τεχνητής αναπνοής και σπρέι.Το τσαντάκι αυτό, σύμφωνα πάντα μες ασφαλείς πηγές, αποτελεί το "μαξιλάρι" των Κεατζήδων που το κουβαλούν ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας μαζί τους, καθώς σε περίπτωση συναγερμού έχουν περιθώριο χρόνου απόκρισης τη μισή ώρα και για το συγκεκριμένο λόγο, η πλειοψηφία επιλέγει για τις εκτός Πειραιά μετακινήσεις τους τη μοτοσικλέτα.
Όπως επίσης σημειώνεται, ο Κεατζής που οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ φέρονται να του έσπασαν το χέρι τη στιγμή της σύλληψης, στο διάστημα της πρώτης σε βάρος του δικογραφίας για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας, φέρεται να είπε επίσης με εμφανή τη διάθεση ειρωνείας ενδεχομένως κι αυτοσαρκασμού, ότι η ενώ πολιτεία του εμπιστεύθηκε το πιστόλι και του εκχωρεί το δικαίωμα της οπλοφορίας και της υπό προϋποθέσεις χρήσης, οι εντεταλμένοι συνάδελφοι και λειτουργοί της, του αμφισβητούν αυτό της κατοχής ενός σουγιά που τον έχουν όλοι οι πρόσκοποι.
Η δικογραφία στο τμήμα της Νέας Σμύρνης στο οποίο είχε οδηγηθεί, άλλαξε μόλις διαπιστώθηκε ότι από τον ειδικό κανονισμό 68/2004 του Λιμενικού Σώματος όλα τα περιεχόμενα στο τσαντάκι ήταν νόμιμα και υπό την πίεση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, το κατηγορητήριο αναβαπτίστηκε με τα αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης.
BLOKO.GR

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Το ξαναείπαμε και χθές...
ΑΜΕΣΗ "πυροσβεστική" παρέμβαση των συνδικαλιστών ώστε να αποτραπεί "εμφύλιος" στα Σώματα Ασφαλείας...
Υ.Γ.ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

επιστολή προς πειρατικό ρεπορτάζ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ,
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΚΕΑΤΖΗ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΟΠΟΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ,
ΑΝ ΛΑΘΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,(ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ "ΨΙΛΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ
ΕΚΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Λ/Σ,

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ, ΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ...
ΟΜΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ Λ/Σ ΜΑΡΙΝΟ ΖΑΠΑΤΗ,ΣΩΤΗΡΗ ΤΑΤΣΑΚΗ..

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ
ΩΣ ΜΑΤ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
Η ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ,
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ,
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ Κα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΑΤΣΑΚΗ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τι πυροσβεστικη και συγκρατηση ρε.Την επομενη που θα πατησουν το ποδι τους σε λιμανι σκιστετα τα τσογλανια.Οταν ο συναδερφος τους δειχνει αδεια οπλοφοριας και αυτα τα χαζα δεν ξερουν να διαβαζουν φταιει ο ΚΕΑΤΖΗΣ? Λιμενικος ειναι οχι ο Ξηρος και εχει δικαιωμα να οπλοφορει οταν κατεχει την προβλεπομενη αδεια.

Ανώνυμος είπε...

επιστολή προς πειρατικό ρεπορτάζ

9:56 π.μ.
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Πόπη , όσον αφορά αυτήν την ερώτηση, που έκανες http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html
ένας άνδρας Κ.Ε.Α έχει άδεια οπλοφορίας κ οπλοκατοχής.
Μπορεί να φέρει υπηρεσιακό όπλο, εκτός υπηρεσίας (όπως κ οι συνάδελφοι της αστυνομίας) κ μέχρι 50 σφαίρες πάνω του. αν ο Κ.Ε.Α έχει κ υπηρεσιακό κ ιδιωτικό όπλο, που την βγάζει το υπουργείο
2η άδεια, τότε μπορεί να φέρει εκτός υπηρεσίας κ το υπηρεσιακό κ το ιδιωτικό με 50 σφαίρες, το καθένα.
Και τα σχόλια το ότι οι άνδρες Κ.Ε.Α φαίνονται στα λιμάνια σαν ρΆμπο κ σαν ότι άλλο κοσμητικό επίθετο τους βαφτίζουν, όπως κ οι συνάδελφοι της Μ.Υ.Α, που εκτιμώ πολύ . . .
μακάρι να υπήρχε μια κάμερα να τους δείτε εκεί ,που δεν φτάνει το μάτι σας.
Γιατί ναι ,είναι οι Ραμπο του Λιμενικού κ αυτοί ξαγρυπνάνε στα σύνορα Ελλάδας Τουρκίας – Ελλάδας – Αλβανίας, αυτοί πηδάνε από ελικόπτερα να σώσουν κόσμο, που πνίγεται

ενώ όλοι εσείς βλέπετε πρωινό καφέ...
αυτοί πηγαίνουν συνοδιες πολιτικών σε μέρες “περίεργες” για την ασφάλεια τους.
Εχουν εκπαίδευση κ δεν σταματάνε να κάνουν συντήρηση πάνω σε αυτήν,
ΚΑΙ δεν τους γνωρίζει κάνεις γιατί δεν αυτοπροβάλλονται . . .
κ απλά τους μαθαίνουν από τετοια ατυχή περιστατικά.
Κ.Ε.Α + Μ.Υ.Α ειναι μονάδες
πριν το 90’
αν πάρεις 100 ανθρώπους κ ρωτήσεις
τι είναι η ομάδα ΔΙΑΣ κ τι είναι Κ.Ε.Α κ Μ.Υ.Α . . .
οι 95 θα σου πουν για την ΔΙΑΣ , που ειναι μονάδα 3 ετίας
κ για τις ειδικές μονάδες του λιμενικού
δεν ξέρουν οτι καν υπήρχαν .....
κ μιλάω για απλούς πολίτες κ οχι για δημοσιογράφους.

πρώην Κ.Ε.Α συνάδελφος διωγμένος απο τα κλιμάκια για λόγους ,
που μόνο εγω γνωρίζω κ παλεύω με επιτροπές για να παραμείνω στο σώμα ..

Κελευστης Μ...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε παιδια!!!!μην ακουτε τον καθενα δημοσιογραφο που το παιζει ηθικος για να πουλησει τις φυλλαδες του.μονο το χρημασκεφτονται και το απιζουν ηθικοι.το λιμενικο δεν εχει σχεση με την αστυννομια.στην αστυνομια υπαρχουν πολλα τσογλανια που δεν ξερουν να εφαρμοσουν τους νομους που επιβαλουν .