Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός και κατάσχεση παράνομων προϊόντων στην Μυτιλήνη - Σύλληψη για ναρκωτικά στη Ρόδο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Κατάσχεση αλιευμάτων στη Ραφήνα - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά και κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του προς λιμένα Ιταλίας, καθώς επίσης και 61χρονος αλλοδαπός ο οποίος φέρεται ως ο διακινητής του.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

======================

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης από στελέχη της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε προϊόντα προς πώληση χωρίς να φέρουν τα νόμιμα παραστατικά, ενώ στερούταν και την άδεια μικροπωλητού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης τα ανωτέρω προϊόντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» Ρόδου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 22χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 12 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί σε φορτηγό όχημα (τράκτορας – επικαθήμενο), οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, εντός του χώρου του φορτίου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, 17,5 κιλά λιθρίνια και 13,5 κιλά κουτσομούρας, τα οποία προέρχονταν από παράνομη αλιεία μηχανότρατας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, κατασχέθηκε το ανωτέρω αλίευμα και διατέθηκε σε ορφανοτροφείο.

======================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και η 36χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτης του, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και συνόδευε τα δύο ανήλικα παιδιά της, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το Ι.Χ.Ε. όχημα δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες που έφερε ήταν κλεμμένες.

Το χρησιμοποιηθέν όχημα κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκαν χθες και σήμερα από το λιμάνι της Σύρου στο λιμάνι της Μυκόνου με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δύο (02) ασθενείς ηλικίας 57 ετών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: