Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

8-2-2005...Για όσους κοιμούνται ακόμα και δεν έχουν πειστεί ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα...Αυτοί δεν είναι πολιτικοί...ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!! είναι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Πανηγυρίζουν οι γείτονες μας με τις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Αυστρίας Κρίστοφ Λάιτλ, που προτείνει « η Ελλάδα να πουλήσει μερικά απο τα απομακρυσμένα ακατοίκητα νησιά της στην Τουρκία!

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman που έχει τίτλο « για περίεργη πρόταση από την Αυστρία-προτείνει στην Ελλάδα να πουλήσει νησιά στην Τουρκία», αναφέρεται στις δηλώσεις του Λάιτλ στο περιοδικό Profil που προτείνει στην Ελλάδα να πουλήσει κάποια νησιά και δηλώνει « αν δείτε το χάρτη η Τουρκία θα μπορούσε να ενδιαφερθεί σε κάποια κοντινά και ακατοίκητα νησιά. Και δεν μιλώ για ιδιώτες αλλα για το τουρκικό κράτος. Έτσι η Ελλάδα θα μπορούσε να δείξει με συμβολικό τρόπο πως μπορεί να δώσει ένα μέρος της κυριαρχίας της». Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αν αυτές τις δηλώσεις τις λέει στα σοβαρά ο Λάιτλ τόνισε πως γνωρίζει καλά το τι δηλώνει και συνέχισε « η Ελλάδα παραχωρώντας μέρος της κυριαρχίας της θα μπορούσε να δείξει την ευχαρίστηση της….. Με μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να λυθεί και το Κυπριακό. Η παραίτηση από μέρος της κυριαρχίας θα ήταν ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια.» δηλώνει ο προκλητικός Αυστριακός.

Ο Λάιτλ υποστηρίζει πως με την κίνηση αυτή η Αθήνα θα καταφέρει να έχει οφέλη και τονίζει πως η πρόταση πρέπει να έρθει από την ίδια την Ελλάδα!

« Αυτή η πρόταση τρέλανε τους γείτονες» είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Vatan που κάνει εκτενή αναφορά στις δηλώσεις του Αυστριακού.

Ανώνυμος είπε...

“Με μία ελληνοπρεπέστατη απάντηση η οποία δημοσιεύτηκε στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων ΑΡΑ αντέδρασε ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης, στις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου (WKÖ) Christoph Leitl, για πώληση ελληνικών ακριτικών νήσων στην Τουρκία ώστε η χώρα μας να πληρώσει τα χρέη της.

«Ο Ελληνικός Λαός σίγουρα θα προτιμούσε να πεινάσει, παρά να παραχωρήσει έστω και μια σπιθαμή γης», διαμηνύει ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης, σε ανοικτή επιστολή του.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Έλληνας πρέσβης:

«Όσες ανυπέρβλητες δυσκολίες και να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, ακόμα κι αν αναγκαζόταν να πτωχεύσει, θα πτώχευε ολόκληρη η χώρα, μαζί με το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό ελληνικής γης στον πιο απομακρυσμένο βράχο, ή ύφαλο που ανήκει στην επικράτειά της», τονίζει χαρακτηριστικά ο Θεμιστοκλής Δημίδης διαβεβαιώνοντας συγχρόνως πως «είναι σίγουρο ότι ο ελληνικός λαός θα προτιμούσε να πεινάσει, παρά να παραχωρήσει έστω και μια σπιθαμή γης». Ο Έλληνας πρέσβης υπενθύμισε στο γραφικό πια Christoph Leitl ότι η Ελλάδα προτίμησε να πολεμήσει, παρά να επιτρέψει ακόμη και τη διέλευση των δυνάμεων του Άξονα από το έδαφός της αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το παρελθόν κάποιων άλλων χωρών.
- http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=12446