Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη και το Ηράκλειο – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη εντός φιάλης αποσμητικού μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8,33 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενώ οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

========================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην περιοχή Αμμουδάρα Ηρακλείου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ένας 18χρονος αλλοδαπός και μία 20χρονη αλλοδαπή κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα κατά τη διενέργεια ελέγχου βρέθηκαν επάνω τους τέσσερις (04) συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους δεκαέξι (16,00) γραμμαρίων. Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός μεταλλικού δοχείου τέσσερις (04) συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 15,5 γραμμαρίων, επτά (07) κινητά τηλέφωνα καθώς και το ποσό των δύο χιλιάδων εξήντα ευρώ (2.060,00 €). Καθ’ ομολογία του, ο 18χρονος συλληφθείς επρόκειτο να προβεί σε πώληση των ναρκωτικών ουσιών, σε άγνωστο προς αυτόν άτομο, έναντι του ποσού των σαράντα ευρώ (40,00 €).


Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, τα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.

========================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στην Κεραμωτή Καβάλας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, έξωθεν της οικίας του, 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 10,9 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεσημβρινές ώρες σήμερα, διεκομίσθη από το λιμάνι Λακκί Λέρου για το λιμάνι της Κω, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ–ΕΛ.ΑΚΤ., μία 44χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εγω συμφωνω να φυγει η αλιεεια απο πανω μας το συντομοτερο . ιδιαιτερα τωρα μιας και σε 2 μηνες τα 480 ευρω λιμενοφυλακα και τα 1200 ευρω που θα παιρνει ο αρχηγος θα πρεπει να αντιστοιχίζουν σε αναλογια με τα καθηκοντα μας ........
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ...... ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ........

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ Ο FIREFOX 10.0 ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΕΤΑΙ SE ARKETOYS YPOLOGISTES ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΧΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΑΣ ....ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ LINK ....

Ανώνυμος είπε...

Ο firefox σταματά γιατί το έγγραφο αυτό είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και είναι δαιμονισμένο. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;